Turneul National de echipe si de dublu AMATUR 2012 - Reghin, 22 09 2012- Liga Amatur

Am considerat aceasta varianta drept imposibilia si hazlie deorece noi nu am participat tocmai pt.ca mi s-a respins cu vehementa propunerea de a juca tot turneul in aceeasi etapa,chiar intinsa pe durata unui weekend.Asta daca binevoiai sa tragi cu ochiul la postatrile precedente.
Mor de curiozitate sa vad ce are de zis organizatorul turneului

Organizatorul n-a venit:lol:

Organizatorul n-a venit:lol:
Intr-adevar, dl. Bodeanu nu a putut participa din motive personale si ne-a rugat pe mine, pe dl. Kantor si pe Florin sa gestionam situatia. Acum ramane la latitudinea participantilor sa judece cat de bine ne-am descurcat avand in vedere situatia data. In ceea ce priveste concursul pe echipe, s-a propus de catre mai multi capitani sa se joace totul in aceeasi zi si s-a votat. Astfel s-a ajuns la situatia de fata. E clar ca nu este drept fata de echipele care nu au venit, dar majoritatea decide! N-am fost pregatiti pentru o asemenea desfasurare si la Turneul final se va face premierea echipelor castigatoare. De asemenea, la sugestia d-lui doctor de la Vatra Dornei o sa mai luam un set de cupe pentru turneul de dublu, astfel incat si coechipierii sa aiba parte de trofeu.

Felicitari tuturor participantilor si,mai ales,primilor clasati pe podium!
Felicitari organizatorilor, care au gestionat (de comun acord cu participantii) cum se putea mai bine situatia data.
Dintre toate lucrurile pozitive si minusurile"aparute" pe parcurs se pot trage concluziile necesare pentru perfectionarea sistemului de joc si formatul final al acestei competitii.Hai baieti!Hai Amatur-ul!!

FELICITARI CASTIGATORILOR, FELICITARI INVINSILOR!!! Vreau sa cred ca ieri, toti am fost invingatori, deoarece am facut fata unei zile epuizabile. Vreau sa multumesct tuturor colegilor, cat si lui Sorin si Florin pentru ajutorul dat pentru buna organizare a turneului.
Rezultate : OPEN ECHIPE:
1 Speed Bistrița(Sipos Renata, Pop Sorin, Nistor Dorel, Bauer Lajos)
2. SGSL Cluj( Gabi Gogu, Garduli Silviu, Nascu Serban, Toth Laszlo)
3. TTT Argeș( Sorin Botarca, Toma Florin, Vasiliu Remus, Ciuca Dan)
3. Gladiatorii București( Navacioiu Marian, Lungu Cosmin, Dascalasu Viorel, Micuda Mihai)
AMATORI ECHIPE:
1. TEAM DEVA( Popa Radu, Szakacs Bela, Szakacs Raul, Stancu Tiberiu)
2. Vatra Dornei( Ciobanu Gabriel, Hagatis Andrei, Morosanu Vasile)
3. TDM Astra Turda( Pop Cosmin, Soos Dezso, Rusu Cali, Maxim Valentin)
3. Roninii București( Stefan Mosoia, Burlacel Ionut, Macelaru Eugen)
Echipele vor fi premiate la turneul final din luna Decembrie!!!
Dublu OPEN:
1. Pop Sorin - Sipos Renata ( Bistrița-Oradea)
2. Nistor Dorel - Bauer Lajos ( Bistrița- Tg-Mureș)
3. Sorin Botarca - Traistaru Marius ( Topoloveni)
3. Gatman Laurentiu - Cruceru Sergiu ( Targu Jiu)
5-8.
Farkas Gabor - Nascu Horea ( Tg-Mureș-Cluj)
Apian Florin -Toth Laszlo ( Bistrița-Cluj)
Gogu Gabriel - Garduli Silviu ( Cluj)
Daneliuc Gabi - Morosanu Vasile ( Sibiu-Suceava)

Dublu AMATORI
1. Ciobanu Gabriel- Hagatis Andrei( Vatra-Dornei)
2. Popa Radu- Szakacs Bela( Deva)
3. Bekesi Zsolt- Avram Victor( Arad)
3 . Tara Viorel- Rus Mihai ( Bistrița)
5-8 Miron Mihai- Moldovan Ioan ( Cluj)
Zidar Victor- Kantor Imre-Zoltan ( Reghin)
Benyi Crinel-Csiki Alexandru( Târnaveni)
Bacanu Paulian- Vladoiu Gelu( Brașov)

Ultima editare de un moderator:
Rog pe cei ce au facut poze la acest turneu sa le posteze chiar as vrea sa le am
Va multmesc anticipat!!

Back
Sus