Paleta Cornilleau Excel 2000 Carbon

Sunt incepator in tainele tenisului asa ca ma bazez pe parerile si ajutorul vostru.
Ce parere aveti despre aceasta paleta? http://www.mesetenis.ro/80_PaletaCornilleauExcel2000Carbon******_1595_detalii.html
Este oarecum pe gustul meu( viteza si spin indeajuns plus ceva control).Ma intereseaza din punctul vostru de vedere( calitate fete, lemn)
Nu ma deranjeaza sa o comparati cu alte fete( nu am gasit mai nimic despre ea) sau lemne
Oricum asta este maximul din punct de vedere financiar . Astept parerile voastre.

Buna seara,
Cel mai bine ar fi sa va achizitionati o paleta din fete si lemn alese separat si nu una preasamblata din fabrica. Cele preasamblate sunt facute pt. a pune mingea pe masa usor, dar nu au nici spinul nici viteza necesare pt. loviturile corecte de tenis de masă.
Sunteti destule configuratii pe care le puteti face sub pretul paletei preasamblate pe care ati prezentat-o.

Lemn: DONIC PERSSON POWERALLROUND
Fh :Nittaku Moristo
Bh : Focus III Sniper
SeTul acesta l-am avut eu de început.Costa putin mai mult decât aceea paleta dar.....merita!

In 150lei va puteti faceti o paleta noua cu mult mai buna decat cea prezentata de dumneavoastra.
1. Nou
Lemn : Donic Persson Youngstar 55lei -> http://vivasportshop.ro/product--donic-persson-youngstar--913.html
Fete : Donic Twingo Plus 40lei/buc -> http://vivasportshop.ro/index.php?page=product&id=959
2. Second hand
Lemne, fete si nu numai --> http://tenisdemasa.ro/forum/forumdisplay.php?16-Anun%FEuri-V%E2nzare-Cump%E3rare
Toate cele bune,
George Durdun
Salut, nu e putin nepotrivit un lemn pt. copii, avand in vedere ca OP-ul (tronnikk) are 43 de ani?

Salut, nu e putin nepotrivit un lemn pt. copii, avand in vedere ca OP-ul (tronnikk) are 43 de ani?
Din punctul meu de vedere acest setup l-as putea recomanda oricarui incepator care are un buget redus pentru ceva nou si mult mai bun decat o paleta gata facuta cum ne-a dat exemplu dumnealui.
Varsta consider ca e irelevanta in situatia data (fiind incepator)
Deasemenea i-am mai recomandat cealalta varianta si anume produsele second hand (problema e ca trebuie sa rasfoiasca sectiunea Anunturi Vanzare-Cumparare putin si dupa ce gaseste ceva ce il intereseaza, va trebui sa se documenteze despre ele pe internet, sau sa mai faca aici un topic, unde va primii pareri pro/contra) unde chiar poti gasi materiale foarte bune la bani putini.

Sunt dispus sa iau in considerare ori ce sugestie. Da! este cam nepotrivit un lemn pt. copii
Adevarul este ca analizez posibilitatea achizitionarii unei palete si de la RBlade.
Prefer achizitionarea unei chinezarii noi si ieftine decit sh( unde nu prea ai cum sa stii cit de uzata este fata)
De la paleta preasamblata i-mi place mult designul lemnului, cu toate ca nu conteaza in timpul jocului.
Trebuie sa mentionez ca ma descurc foarte bine cu lemne si fete rapide si spinoase( de la prieteni). Asta inseamna ca nu sunt tocmai incepator(trebuia sa specific de la inceput) Am jucat cu Tenergy25 si este superba(dar total inaccesibila mie),ceva xiom, donic(am un lemn donic off acasa).
Oricum, este utila (si astept) orice parere.MUltumesc mult celor care au intervenit cu sfaturi.

(at)Durdun Gheorghe: Am spus ca mi se pare nepotrivit pt. ca stiam ca lemnele destinate copiilor sunt mai mici.

(at)Durdun Gheorghe: Am spus ca mi se pare nepotrivit pt. ca stiam ca lemnele destinate copiilor sunt mai mici.

Children and junveniles have smaller hands and less strength than adults, which is why DONIC have developed two special blades for "kids" requirements.
- thinner concave handle perfect for small hands.
- somewhat smaller blade
with specially chosen lighter plies. The blade is especially light and easy to handle. All strokes can be played with less strength.
- specially priced range
The special characteristics of DONIC match blades are retained. Perfect balance, superb control, sufficient speeds for attacking strokes.
Persson Youngstar: The offensive blade. Total thickness of ply: 6,1 mm
The crucial quality of this blade is its very good control, whilst armed with sufficient speed.

Stiam, dar in ciuda acestui lucru, nu am gasit ceva mai accesibil ca pret, dar m-am lamurit dupa postul 7 al dl. tronnikk, cu atat mai mult ca are un Donic OFF acasa :d + ca dupa ce am vazut ca a jucat cu T25 si alte fete mult mai rapide, mi-am dat seama ca ce i-am recomandat eu e.. slab, eu i-am facut o paleta noua de 150lei..
Sunt sigur ca si tu ai produse in acesti bani, ba chiar un pic mai rapide.

Toate cele bune,
George Durdun

Twingo si Solo sunt fete foarte slabute, cu spin si viteza modesta. Apoi de durabilitate a spinului sa nu mai vorbim. Au fost concepute pentru incepatorii absoluti, care inca n-au tinut inca in mana o paleta. La pretul asta, sau gasesti fete SH cu trei clase peste! Nu trebuie sa te temi de calitate SH, caci majoritatea fetelor de pe forum sunt putin jucate, proprietarii lor despartindu-se de ele doar datorita "nepotrivirii de caracter".

Back
Sus