Lemn cu mult control

dstefan

junior
Salutere. Am o mare rugaminte pt. Cunoscatori. As dori o recomandare pt. Un lemn cu mult control si la un pret rezonabil. Multumesc anticipat.

Cauta Yasaka (sweden classic sau offensive40), sau Donic.
Sunt de vanzare si SH. Sau noi la magazinele care au bannere la inceputul paginii. De obicei au pe stoc lemne de care vrei tu.

Am facut pt un prieten care joaca la nivel intermediar o paleta axata pe control, de care e super incantat:
lemn DONIC BURN ALL+ (costa 115 lei nou)
pe FH am pus LKT RED DIAMOND (46 lei)
pe BH am pus 729 FOCUS III SNIPE (46 lei).
E o paleta ieftina, super controlabila si destul de rapida la joc ofensiv. Prietenul meu e tare incantat de ea.
Multa bafta!

Am facut pt un prieten care joaca la nivel intermediar o paleta axata pe control, de care e super incantat:
lemn DONIC BURN ALL+ (costa 115 lei nou)
pe FH am pus LKT RED DIAMOND (46 lei)
pe BH am pus 729 FOCUS III SNIPE (46 lei).
E o paleta ieftina, super controlabila si destul de rapida la joc ofensiv. Prietenul meu e tare incantat de ea.
Multa bafta!
Red Diamond si Snipe le gaseati si la 45. :)

Stiu dar de acolo a luat husa cu 1 leu mai putin ;) :D

Ce tare... Per total a pierdut 1 leu :mad: Deja cred ca ma enervez :D ...Glumim bineinteles...
Daca il convingeam sa ia un LKT Instict + sau LKT Ayous Hinoki (cum i-am recomandat initial ca sa iasa un setup mai ieftin) sigur luam de la tine (ca era paleta intreaga si cred ca o asamblai tu ca bonus) ...
Stima multa si spor la vanzari!

Ultima editare:
sal....eu iti recomand sa iei un lemn chinezesc,nu te arunca la un lemn scump,eu am 2 lemne chinezesti si am testat si multe lemne de la brandurile scumpe si diferenta nu este decat la pret...si compozitia lemnului,pe care ti-o poti alege tu...iti recomand un lemn all+,la fete este discutabil...in functie de lemn poti alege dupaia si fetele...bafta si nu te grabi la cumparat...

sal....eu iti recomand sa iei un lemn chinezesc,nu te arunca la un lemn scump,eu am 2 lemne chinezesti si am testat si multe lemne de la brandurile scumpe si diferenta nu este decat la pret...si compozitia lemnului,pe care ti-o poti alege tu...iti recomand un lemn all+,la fete este discutabil...in functie de lemn poti alege dupaia si fetele...bafta si nu te grabi la cumparat...
Sweden Classic este un lemn all+ iar pretul 100-120 ron in functie de magazin mi se pare extrem de accesibil,si este o investitie excelenta,potrivindu-se cu orice tip de fete,de la cele soft,la cele off,iar diferenta intre el si lemnele chinezesti o face simtul acestuia,simt moale,cu dwal-time mare

O parere pt Stefan:
Nu am jucat cu acest lemn dar din comment-urile in engleza pe care le-am citit pe diverse formuri (ma interesa pentru mine personal acest lemn) Yasaka Sweden Clasic este mai degraba pentru un nivel de joc incepator/intermediar, adica lent si cu control mare.
Daca vrei sa evoluezi si sa progresezi in timp, eu recomand ceva cu control bun dar mai rapid cum ar fi de exemplu (cateva lemne cu care am jucat): BTY Primorac Off- clasic, Donic Burn All+ sau Off-, Donic Persson Power AR senso V2 sau ceva chinezesti cum ar fi LKT Ayous Hinoki sau YinHeGalaxy W6.
Cred ca daca lemnul este ceva mai rapid te "forteaza" sa evoluezi, sa stapanesti loviturile, iar in timp, cu rabdare, vei progresa. Un lemn lent cred ca te poate plafona la un fel de "siguranta confortabila" si nu prea evoluezi.
Doar o parere nu stiu daca cea mai buna.
Stima tuturor!

O parere pt Stefan:
Nu am jucat cu acest lemn dar din comment-urile in engleza pe care le-am citit pe diverse formuri (ma interesa pentru mine personal acest lemn) Yasaka Sweden Clasic este mai degraba pentru un nivel de joc incepator/intermediar, adica lent si cu control mare.
Daca vrei sa evoluezi si sa progresezi in timp, eu recomand ceva cu control bun dar mai rapid cum ar fi de exemplu (cateva lemne cu care am jucat): BTY Primorac Off- clasic, Donic Burn All+ sau Off-, Donic Persson Power AR senso V2 sau ceva chinezesti cum ar fi LKT Ayous Hinoki sau YinHeGalaxy W6.
Cred ca daca lemnul este ceva mai rapid te "forteaza" sa evoluezi, sa stapanesti loviturile, iar in timp, cu rabdare, vei progresa. Un lemn lent cred ca te poate plafona la un fel de "siguranta confortabila" si nu prea evoluezi.
Doar o parere nu stiu daca cea mai buna.
Stima tuturor!
.eu zic sa nu inducem lumea in eroare...cum sa te forteze un lemn rapid sa evoluezi...pt un lemn rapid trebuie sa ai mana deja formata ca nu-ti permite miscari complete + neprecise, nu te iarta = evolutie mai lenta, fustranta, miscari incorecte...un lemn ALL+ de calitate + fete cu burete mediu eu zic ca acel setup este cel putin 1 an de zile peste acel novice care o tine in mana...

Ziceam de un lemn de control dar un pic mai rapid decat sweden clasic .... nu de un lemn rapid. De acord ca pt un lemn rapid trebuie sa ai mana formata. Dar nu cred ca induc in eroare pe nimeni daca sugerez un lemn de control in primul rand, care insa sa aiba si un pic de viteza ca sa se poate dezvolta un joc ofensiv consistent (cam asa sunt cele din lista enumerata ca exemplu). O viteza de 6.3-6.5 cat se estimeaza ca are YSC mie mi se pare destul de mica. In fine ... o parere. Nu e neaparat sa fie bagata in seama. Las pe cei mai avizati sa dea sugestii mai bune.

Ultima editare:
E un lemn bun Yasaka Sweden Clasic, am jucat cu el ceva vreme (acum cativa ani). Dar e adevarat ca de dragul controlului sacrifica prea mult din viteza. Recomand un lemn rapid si cu control excelent cum ar fi Innerforce AL. Dupa un anumit nivel se poate trece pe lemne cu Arylate Carbon. Si cei de la Donic au lemne excelente pentru control dar cu viteza destul de ok (se amintea de Burn All+)
Numai bine.

Ziceam de un lemn de control dar un pic mai rapid decat sweden clasic .... nu de un lemn rapid. De acord ca pt un lemn rapid trebuie sa ai mana formata. Dar nu cred ca induc in eroare pe nimeni daca sugerez un lemn de control in primul rand, care insa sa aiba si un pic de viteza ca sa se poate dezvolta un joc ofensiv consistent (cam asa sunt cele din lista enumerata ca exemplu). O viteza de 6.3-6.5 cat se estimeaza ca are YSC mie mi se pare destul de mica. In fine ... o parere. Nu e neaparat sa fie bagata in seama. Las pe cei mai avizati sa dea sugestii mai bune.

Vali Boaca (cel in negru), joaca cu "Sweden Classic". Vi se pare ca nu are suficenta viteza in atac?

http://www.youtube.com/watch?v=SPOIwyKqMts

Pe mine nu ma incanta o viteza de 6.5 (viteza de joc defensiv) si nu cred ca se poate evolua spre un joc ofensiv bun cu un astfel de lemn. Apropo nu am nici un lemn de vanzare asa ca nu interpretati altfel parerea mea.

Pe mine nu ma incanta o viteza de 6.5 (viteza de joc defensiv) si nu cred ca se poate evolua spre un joc ofensiv bun cu un astfel de lemn. Apropo nu am nici un lemn de vanzare asa ca nu interpretati altfel parerea mea.
Din punctul meu de vedere judecati foarte gresit ca va luati dupa caracteristicile de pe internet, acelea fiind informative !
Nu zic, e un reper, dar cel mai bine iti poti face o idee, dupa ce dai cateva mingii, atat despre lemne cat si despre fete.
Si va contrazic.
Cel mai bine poti evolua cu un setup mai moale, mai incet.
Nu o luati in nume de rau, dar sunt niste lucruri care sunt foarte importante si de care consider, ca trebuie sa fie luate in seama.
Toate cele bune,
George Durdun

Pacat ca nu sunteti din București, v-as fi dat sa jucati cu un "Sweden Classic" al meu, sa vedeti daca are "viteza de joc defensiv".
Mai este apoi, aspectul fetelor pe care nu-l luati in seama. Daca puneti de exemplu, o pereche de Tenergy 64 pe un astfel de lemn, cam ce paleta iese?

Back
Sus