ÎNCHIS Vand fata sandwich Xiom ZAVA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lica george

organizator local
XIOM ZAVA neagra, (sandwich) cu burete max, 151/157, doar probata un antrenament, la numai 75 lei (140 pret de achizitie).

Ultima editare:
tenergy-ul are o ciupitura nesemnificativa pe burete in partea de jos, unde se pune oricum degetul si una pe partea lisa, sus de tot, unde nu influenteaza jocul.
Buretele este altfel curat, ca nou, vezi pozele de mai jos.

Ultima editare:
Re: Vand fata Tenergy 05 rosie 1,9 mm si DHS Memo 3

Re: Vand fata Tenergy 05 rosie 1,9 mm si DHS Memo 3

Am un donic M2 doar probat. Ma intereseaza un schimb cu t05. Dar vreau mai multe detalii despre gradul de uzura, daca a fost boostata in ce conditii a fost pastrata etc. Un nr de tel? Sau sunati-ma la 0722731800.
Apropo... Nu mai ai loc in MP

Am tot incercat sa incarc poze cu donic bluefire si sriver fx, dar nu mi s-a permis... doritorilor, le pot trimite pe mp (daca functioneaza acolo) sau pe mail.

Nu te intereseaza un schimb cu fețe XIOM SIGMA EUROP DE 2,0 SUNT APROAPE NOI,as dori fețele Bt.sriver fx(as dori niste poze pe m.p).

va salut, va intereseaza un Donic Desto F3 noua la schimb cu Bluefire plus o diferenta de bani?

Mersi de atentionare Gabi. Fata nu e a mea ci a unui coleg Adi, nou intrat in lumea noastra. Am postat-o fara sa fiu atent. O sa corectez. Aici sunt detaliile despre aceasta fata. http://www.tenismasa.ro/xiom-zava/166.htm
Cat priveste incarcatul pozelor, am urmat pasii indrumat fiind de Clau, dar mi se spune cu nu am privilegii conform... s&#259 ...?!

Ultima editare:
Anuntul modificat si valabil doar cu cele doua produse cu poze din primul post.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Black Devil, desi are carbon ce ii da forta, e sustinut si de un control grozav oferit de balsa.
Dr. Ciobanu alias PRIZA TOK foloseste cu succes acest model de lemn.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus