Tenergy 80

Din ce am citit,va costa la fel de mult ca si celelalte fete din gama tenergy,alti useri din strainatate spuneau ca se numeste 80,deoarece va costa 80 dolari :)

Din ce am citit,va costa la fel de mult ca si celelalte fete din gama tenergy,alti useri din strainatate spuneau ca se numeste 80,deoarece va costa 80 dolari :)

da george, la americani costa 80 $ , dar cum se trece atlanticul se face fata 80 euro, si cand trece granita la noi , vine iubitul nostru tva, alte taxe luate de stat, si apoi adaosul comercial .
si dupa aia, Ghita strungarul sta si filosofeaza : imi iau un Tenergy 80 sau platesc chiria pe luna Noiembrie ?

o fata cu spin mai mare decat t05 si viteza mai mare decat t64 dupa specificatiile tehnice!cred ca este o combinatie intre cele 2!

De fapt e viteza mai mare decat t05, dar mai mica decat 64 si spin mai mare decat t64 dar mai mic decat 05.

Tenergy 80 Specifications:
Speed: 13.25
Spin: 11.25
Sponge Hardness: 36

Comparing this Tenergy 05 and tenergy 64:
Tenergy 05:
Speed: 13
Spin: 11.5
Tenergy 64:
Speed: 13.5
Spin: 10.5

O sa fie ca un Tenergy 25: aceasi viteza dar cu un spin putin mai mare.
Ramane de testat cand o sa apara si la noi.
Mi se pare mai mult o chestie de marketing, cu actualele specticatii nu stiu daca o sa fie mare diferenta fata de ce are acuma in gama Tenergy.

Butterfly Tenergy 25:
■Viteza: 13,25
■Spin: 11
■Duritate: 36 grade

Butterfly Tenergy 80 :
- Speed: 13.25
- Spin: 11.25
- Sponge Hardness: 36

O sa fie ca un Tenergy 25: aceasi viteza dar cu un spin putin mai mare.
Ramane de testat cand o sa apara si la noi.
Mi se pare mai mult o chestie de marketing, cu actualele specticatii nu stiu daca o sa fie mare diferenta fata de ce are acuma in gama Tenergy.
Butterfly Tenergy 25:
■Viteza: 13,25
■Spin: 11
■Duritate: 36 grade
Butterfly Tenergy 80 :
- Speed: 13.25
- Spin: 11.25
- Sponge Hardness: 36
Din cate am inteles, zimtii de la Ten80 vor avea diametrul si spatierea situate intre 05 si 64 si nu vor fi asa lati ca cei de la 25. Deci nu va fi o fata facuta strict pt. atac de langa masa, cu aruncare joasa.

Tot ce se poate cu privire la strucutra acestei fete..cum am mai zis ramane de testat cand va apare.
Orice firma mare (din orice domeniu ) mai scoate cate un produs nou (sau un face-lift) din cand in cand pt a impulsiona vanzarile; este o chestie de baza in marketing.
De cele mai multe modificarile sunt doar de fatada fara a aduce ceva cu adevarat nou.
Vom vedea in februarie ( sau cand va ajunge si in Romania) cat de revolutionara este aceasta noua fata.

Acum aproximativ o luna am avut ocazia sa testez Tenergy 80 pe un lemn Timo Boll ALC.
Ce mi-a placut la ea fata de Tenergy 05 care le am pe paleta a fost controlul mai mare pe care am simtit ca il am desi la viteza nu cred ca am pierdut nimic (poate chiar este ceva in plus).
Tenergy 80 va fi disponibila si in Romania la aceeasi data cu restul tarilor europene. Februarie 2013 este fixata ca luna lansarii oficiale pe piata a acestei fete.
Jun Mizutani va juca (daca nu joaca deja) cu Tenergy 80.

t80.gif

Banii sa ai ca o cumperi si pe asta,dar la ce pret au 05,25,64 si daca ajunge si 80 la fel mai degraba raman la Xiom,joola si restu firmelor care au fete mult mai ieftine si foarte bune.

stie cineva de ce se numeste T80 ?...pretul este acelasi ca si la T05.

Cel mai avizat sa iti raspunda este domnul Rasvan, cifrele de la tenergy-uri semnifica codul care a fost alocat pe parcursul cercetarilor de obtinere a structurii topsheetului e vorba de "pini" forma, distanta intre ei, mod de dispunere etc. Grosso modo pot sa iti spun ca pinii la T05 sunt mult mai desi decat la t64 dar mai sunt si alte elemente.. mai departe nu stiu cat de relevant e pt noi trebuie sa te pui la masa si da dai :)

la ce te referi la " alte elemente " ? compozitia cauciucului ? adezivul de lipire pentru topsheet si burete ? sau te referi la elemente "geometrice" legate de pini ?
asta ca o simpla comparatie pentru modelele tenergy .

imi spuneti si mie daca pentru prima paleta profi, deci pentru incepator, pentru FH ar mai bun tenergy 80 sau 05? Pe BH ma gandeam la tenergy05 fx. astea puse pe un stiga allround wood NCT. e ok setupul pentru incepatori?

Back
Sus