Sfat fata pe backhand

Din ce am cautat pe net...am vazut ca si Xiom Omega 4 Elite este o fața cu spin foarte mare si control bun...fiind o fața usor lipicioasa ( slightly tackiness) si fiind de altfel foarte moale ( sub 37 de grade...pe undeva la 34-35 maxim ),iar bluefire m3 are 37,5 grade,dar bluefire m3 nu este o fața lipicoasa...( mie imi plac fețele lipicioase )...As alege Xiom Omega 4 Elite...ce ziceti se potriveste cu Nitaku Septear ? Ar avea un control si un spin bun?Se potriveste o fața foarte moale pe un lemn ofensiv? E mai bine sa pun pe rever o fața soft ( sub 37 de grade ) sau o fața medium-soft ( intre 38-40 de grade ) ??

Ultima editare:
O sa pun...( am mai mentionat intr-un post pe prima pagina...) marti,pt ca marti merg la sala...
Astept sfaturi in continuare !

Din ce am înțeles pâna acum, loviturile respective sunt ok la antrenament și dezamagesc în meci. La o prima vedere - spun asta din lipsa de alte informații legate de jocul tau și doar pe baza celor scrise mai sus - se pare ca antrenamentul se rezuma la a repeta o lovitura din aceeași poziție, și atunci e normal sa intre mingea cum dorești din moment ce știi unde o returneaza partenerul de antrenament și în ce fel (efect, viteza etc.), fara a fi necesar sa te deplasezi decât foarte puțin. Un antrenament veritabil începe atunci când se combina mai multe lovituri, din poziții diferite, te obliga sa lovești din mișcare, ?ți pune la încercare și footwork-ul ș.a.m.d. Cum spuneau prietenii, un filmuleț ar edifica multe, chiar ar fi interesant de vazut cum lovești la antrenament și în meci.

( mie imi plac fețele lipicioase )...
De ce nu vrei sa iei o fața lipicioasa ieftina, gen Friendship Geospin Tacky sau Globe 999 National, care are viteza medie? Eu am jucat mult cu Globe pe FH si vreau sa-mi fac un setup secundar cu ea. Acum am Barracuda, care insa nu-mi prieste cu toti adversarii. Globe-ul e f bun pt returnarea topspinurilor puternice (nu si a celor moi) si chop-uri. Se poate ataca bine cu ea. Geospinul nu l-am testat, dar il foloseste un cunoscut si joaca excelent cu el (are jocul axat pe topspin).
Ca viteza cred ca Globe ti-ar oferi arhisuficient pe un lemn off, iar spinul ii e excelent. Control cum are 999 nu vei gasi la tensori. Sfatul meu e sa incepi testele cu fețe ieftine, ca nu-s toate proaste. Dupa ce-ti formezi loviturile si simti ca esti prea rapid pt ce-ti ofera fața poti face un upgrade.
Preferi sa-ti risti 40 de USD pe un tensor cand ai alternative bune la 15 USD? E alegerea ta.

Ultima editare:
Re: Sfat fata pe backhand

Geospin tacky pe un lemn rapid devine o fata rapida, plus ca e foarte sensibila la spinul adversarului.
S-ar putea ca pur si simplu sa te grabesti in timpul meciului si-ti pierzi concentrarea.

Geospin tacky pe un lemn rapid devine o fata rapida, plus ca e foarte sensibila la spinul adversarului.
JocDefensiv vrea fața lipicioasa, deci e dispus sa-si asume riscul de-a returna la cucurigu mingile cu efect.
Si despre Globe 999 se spune ca e sensibila la spin dar n-am simtit o diferenta majora fata de Baracuda, care-i considerata putin sensibila. Cum Geospin e mai lipicioasa decat Globe, e firesc sa creeze probleme mai mari la retururile mingilor cu mult spin. Toate nu le poti avea ;)
Fetze chinezesti nelipicioase si cat de cat decente stiu foarte putine (Focus Snipe 3, Gambler Outlaw, Galaxy Sun). Outlaw e cam saltareata, deci n-o recomand pe Septear pt un jucator aflat la inceput de drum. Sun ar putea fi o optiune buna. Snipe e foarte usor de controlat, dar imprima efect slabutz.

Re: Sfat fata pe backhand

Mai bine ia un 729 oem cu burte de 2.1mm, costa 20lei si are un burete dens si destul de tare. Seamana cu geospin tacky dar agata mai putin.

Back
Sus