Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu stiu daca e oportun acum si aici, totusi fac o propunere pentru regulamentul anului 2013. Asadar, propun ca fostii jucatori divizionari A , B ori superliga care au participat in ultimii cinci ani in competitiile enumerate anterior sa fie obligati sa participe direct la sectiunea open.
Daca e deplasata propunerea mea, atunci n-o luati in seama.
Nu stiu daca e oportun acum si aici, totusi fac o propunere pentru regulamentul anului 2013. Asadar, propun ca fostii jucatori divizionari A , B ori superliga care au participat in ultimii cinci ani in competitiile enumerate anterior sa fie obligati sa participe direct la sectiunea open.
Daca e deplasata propunerea mea, atunci n-o luati in seama.
Cine a fost o data la Topoloveni, sigur vine si a doua oara...Cine a mancat o portie de sarmale la Topoloveni, sigur mai comanda una ( cu tuica cu tot ).... Ce mai ? ...una peste alta, toata lumea e multumita la Topoloveni. Si eu am fost in culmea fericirii ca, in sfirsit, am castigat la Tombola
- - - Actualizat - - -
Poate a gasit cineva un prosop de la BUTTERFLY cu TIMO BOLL, culori alb si negru.
Multumesc ! ... Gasitorului recompensa.
- - - Actualizat - - -
Incerc si eu niste poze
![]()
Iata un comentator-chior,Uite-un jucator minor
Care canta-n sol major.
imi place mesajulIata un comentator-chior,
Ce confunda-un sol major-minor,
Minor-ul observator tanjea,
Solo,sa cante cu pana* mea..
*pana de la chitara evident