AmaTur: Turneu A Turneu A, Topoloveni - 13 octombrie 2012

Un turneu foarte resusit...de altfel in nota obisnuita a turneelor de la Topolpveni...meciuri tari chiar daca regionalizarea si-a spus cuvantul..ma bucur ca mi-am intalnit multi prieteni si promit ca data viitoare voi veni mai pregatit...Toate cele bune!

Un sincer BRAVO lui Sorin pentru ca reuseste sa continue traditia acestui SUPER turneu unde participantii se simt realmente ca acasa,gasind la Topoloveni conditii f bune,adversari puternici si o ambianta mai mult decat prieteneasca!CHAPEAU,Sorin Botirca!Felicitari invingatorilor,cinste lor!!Onoare invinsilor!Remarbabila performanta lui nea Ovidiu,Felicitari!Prezenta lui Noro nu poate trece neobservata(nici la masa de joc nici in culise!),iar "energia" debordanta a maestrului de ceremonii Vali Suta a dat si mai multa culoare si viata acestui reusit turneu(vezi instantaneele realizate!!).Va salut cu respect pe toti,prieteni amaturisti de pretutindeni!

Nu stiu daca e oportun acum si aici, totusi fac o propunere pentru regulamentul anului 2013. Asadar, propun ca fostii jucatori divizionari A , B ori superliga care au participat in ultimii cinci ani in competitiile enumerate anterior sa fie obligati sa participe direct la sectiunea open.
Daca e deplasata propunerea mea, atunci n-o luati in seama.

Despre cine este vorba?
Exista o reglementare pentru fostii legirimati, dar nu stiu pentru cine trebuia utilzata!?

Ultima editare:
Nu stiu daca e oportun acum si aici, totusi fac o propunere pentru regulamentul anului 2013. Asadar, propun ca fostii jucatori divizionari A , B ori superliga care au participat in ultimii cinci ani in competitiile enumerate anterior sa fie obligati sa participe direct la sectiunea open.
Daca e deplasata propunerea mea, atunci n-o luati in seama.

La pct 2 din regulament este definita notiunea de "Nelegitimat"...daca ai dreptate va trebui amendat, pt ca nu este corect sa se strecoare printre amatori.
Se pare ca se ignora si perioada de doi ani, sub motivatia numarului de victorii (zero victorii).
- - - Actualizat - - -
Participantii la circuit
2.1. Clasificare jucatori
2.1.1. .Nelegitimati
-amatori - nu au avut niciodata legitimatii emise de FRTM si nu sunt antrenori activi
-fosti legitimati -au avut legitimatii emise de FRTM, dar ultima viza a expirat cu cel putin doi ani inainte de inceperea circuitului;
-legitimati inactivi au legitimatie valabila, nu au participat in ultimii doi ani la competitii de tenis de masă organizate de FRTM; sau sunt inregistrati ca participanti cu 0 victorii; sunt considerate inactive si persoanele legitimate de catre AJTM, sau AMTM București, care participa la campionate judetene sau Municipale (Onoare, Calificari).
2.1.2. Legitimati
2.1.2.1 Legitimati la nivel de copii (8-10 ani) –si minicadeti (11-13 ani)
2.1.2.2 Legitimati in ligile inferioare (L) Au legitimatie valabila, au participat in ultimii doi ani la competitii de nivel national organizate de FRTM: cadeti, juniori, Divizia B masculin si Divizia A feminin, si se regasesc in inregistrarile FRTM pe anul in curs sau in anul precedent, ca detinand puncte primite la concursurile FRTM. Au statut de legitimat activ atat jucatorii promovati din AmaTuR in divizia B, cat si jucatorii din Divizia B care sunt la prima participare in AmaTuR.

Tin sa felicit organizatorii din Topoloveni pentru modul in care se ocupa de toate aspectele...
Subliniez acoperirea ferestrelor pentru a elimina patrunderea directa a razelor de soare in sala de joc!
Cei care au avut astfel de probleme in salile tip, ar fi bine sa faca schimb de experienta - dimensiuni, material, prindere, samd.
Poate Amatur pune pe lista de achizitii si 1-2 seturi de draperii, care sa mearga cu mesele de concurs.

Cine a fost o data la Topoloveni, sigur vine si a doua oara...Cine a mancat o portie de sarmale la Topoloveni, sigur mai comanda una ( cu tuica cu tot ).... Ce mai ? ...una peste alta, toata lumea e multumita la Topoloveni. Si eu am fost in culmea fericirii ca, in sfirsit, am castigat la Tombola :D
- - - Actualizat - - -
Poate a gasit cineva un prosop de la BUTTERFLY cu TIMO BOLL, culori alb si negru.
Multumesc ! ... Gasitorului recompensa.
- - - Actualizat - - -
Incerc si eu niste poze

Ultima editare:
Clasament final la OPEN:
1 Craioveanu Mihai, București
2 Boaca Valentin, București
3-4 Enciu Alexandru, Slobozia
Toma Florin, Pitești
5-8 Dondera Vasile Marius, Tg Jiu
Ceacarescu Cristian, Slobozia
Valceanu Daniel, Topoloveni
Barbulescu Bogdan, Pitești
9-16 Bocaniala Norocel, Galați
Airimioaiei Andrei, Topoloveni
Lipan Alexandru, Brăila
Dumitra David, Targoviște
Iancu George, Ploiești
Motoroi Costin, București
Traistaru Marius, Topoloveni
Lungu Cosmin, București
17 1v in sup
Barzoi Daniela, Craiova
18-24 Parvan Radu, Topoloveni
Vasiliu Remus, Mioveni
Panaitescu Stefan, Izvoarele
Ciuca Dan, Pitești
Aftenii Daniel, București
Mihaila Nicolae, Breaza
Parvan Valentin, Topoloveni
25-26 3v in inf
Cruceru Sergiu, Tg Jiu
Coman Emil, Breaza
27-29 2v in inf
Lazaroiu Adrian, Targoviște
Motisan Dragos, Mangalia
Mihaila Aurel, București
30-34 1v in inf
Gheorghe Nicu, Tr Severin
Micuda Mihai, București
Ionescu Tudor, Pitești
Dinicescu Ion, Pitești
Ene Dragos, Ploiești
35-39 0v in inf
Nica Ionut, Brașov
Lungu Sandel, Brăila
Dascalasu Viorel, București
Vranceanu Mihai, București
Zavricescu George, Curtea de Argeș

Clasament final la Amatori:
1 Ionescu Alexandru, Buzău
2 Pitac Ovidiu, Brașov
3-4 Zamfir Ionel, București
Dracea Gabriel, Sinaia
5-8 Rada Florin, Pitești
Balan Cristian, Rm Valcea
Apostol Cerasela, Pitești
Iliescu Dan, Pitești
9-16 Popa Mircea, Brașov
Presura Eugen, Slobozia
Trocan Nicolae, Mioveni
Vladu Nicolae, Pitești
Bilanici Mircea, București
Vlase Gheorghe, Slobozia
Popescu Valentin, București
Jaouir Khaled, București
17-32 Vladoiu Gelu, Brașov
Hrehoret Adrian, Rm Valcea
Sucuri Erdin, Mangalia
Pribeagu Claudiu, Pitești
Matei Dumitru, Deva
Darmaz Ion, Targoviște
Patru Alin, Curtea de Argeș
Ivan Valentin, Campina
Voinea Emil, Pitești
Marin Floricel, Brașov
Stan Dragos, Pitești
Toma Dorin, Pitești
Filimon Bogdan, București
On Ho, București
Trocan Alexa, Mioveni
Burca Valentin, Pitești
33-34 1v in sup
Luta Petre, București
Banica Dan, Ploiești
35-48 0v in sup
Suditu Andrei, Campina
Suta Valeriu, Curtea de Argeș
Dima Victor, Azuga
Bucsan Romeo, Pitești
Marin Iulian, Campina
Cristescu Cristian, București
Preda Nicolae, Curtea de Argeș
Railean Vlad, Rm Valcea
Manea Alexandru, Comarnic
Bradusca Cornel, Tg Jiu
Rada Ciprian, Pitești
Medeleanu Stefan, Mangalia
Borosoiu Laurentiu, Sinaia
Paun Daniel, București
49-52 3v in inf
Barbu Cristian, Maneciu
Matei Razvan, București
Doba Vasile, Pitești
Gorum Adrian, Topoloveni
53-58 2v in inf
Vlaicu Cosmin, Pitești
Padurariu Costel, Brașov
Stan Catalin, Curtea de Argeș
Petrescu Ovidiu, Pitești
Poenaru Adrian, București
Stoica Mihai, Mioveni
59-73 1v in inf
Presura Marin, Slobozia
Rizescu Gheorghe, Mioveni
Butan Marius, Stefanesti Argeș
Giura Daniel, Rm Valcea
Ene Diana, Pitești
Sterian Laurentiu, Pitești
Uta Gheorghe, București
Iordache Ioana, Pitești
Alexandru Cristian, Calinesti Argeș
Dima Nicu, București
Vestineanu Ionut, Slobozia
Popescu Remus, Rm Valcea
Polen Costin, Comarnic
Banescu Dragos, Pitești
Velicescu Dragos, Pitești
74-83 0v in inf
Vranceanu Gabriel, București
Fourichon Luc, Pitești
Silviu Niculae, București
Medeleanu Radu, Mangalia
Codreanu Florin, Tg Jiu
Preda Vasilica, Curtea de Argeș
Vasilache Ciprian, Brașov
Chirita Florin, Mioveni
Cirstea Mihai, Pitești
Radu Aurel, București

Dragi colegi, avem printre noi un jucator amator care nu-si mai gaseste o paleta
paleta este formata din lemn bty inerforce zlf si fețe tenergy 05
Daca cineva a gasit aceasta paleta sau a comfundat-o cu a lui ; a luat-o din greseala, va rog sa ne anuntati.
Persoane de contact:
Petrescu Ovidiu 0733949640
Carstea Mihai 0762624111
Botirca Sorin 0723336455
Propietarul ofera si o recompensa!!!!!

Cine a fost o data la Topoloveni, sigur vine si a doua oara...Cine a mancat o portie de sarmale la Topoloveni, sigur mai comanda una ( cu tuica cu tot ).... Ce mai ? ...una peste alta, toata lumea e multumita la Topoloveni. Si eu am fost in culmea fericirii ca, in sfirsit, am castigat la Tombola :D

- - - Actualizat - - -

Poate a gasit cineva un prosop de la BUTTERFLY cu TIMO BOLL, culori alb si negru.

Multumesc ! ... Gasitorului recompensa.

- - - Actualizat - - -

Incerc si eu niste poze

Uite-un jucator minor
Care canta-n sol major.

Back
Sus