ÎNCHIS Vand tenergy 05 fx

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

petre poli

junior
vand pereche tenergy 05 fx rosu 2.1 si negru 1.9 dim 149/156 fetele sunt lipite cu ecolex(apa)jucate 2-3 luni se prezinta in stare buna ...pret:
100 ron neagra redus 90 redus 80 VANDUT
130 ron rosie redus 120 redus 110 VANDUT
poze

mai adaug la vanzare si lemnul 729 L-3 Aramid of++ pret 80 ron redus 70 ron.lemnul este in stare perfecta, nelovit si lacuit .

Ultima editare:
Poate sa fie si aceea gresita.
E de ajuns doar sa va uitati la lemn din lateral. Daca in stratul de compozit are sectiuni negre intercalate cu sectiuni de alta culoare, este arilat-carbon; daca nu sunt prezente sectiunile negre, nu are carbon.
Pe eacheng la L-3 scrie doar Arylate (pe lemn scrie doar aramid), in timp ce pe V-6 scrie Aramid carbon.

daca are cineva lemn butterfly kisso hinoki VII nou sau stare buna pentru un eventual schimb sau de vanzare as vrea sa ma anunte si pe mine..... multumesc

valabil
- - - Actualizat - - -
eu am un aramid carbon dar acela este v6 si e off+,dar se vede in poze ca e doar aramid,scrie pe maner......e un lemn ok....
am modificat anuntul lemnul doar aramid fara carbon cu toate ca in descrierea lui este aramid carbon...... numai bine

valabil fetele tenergy
- - - Actualizat - - -
rog un admin daca se poate sa stearga din vechiul anunt si sa ramana doar cel din prima pagina cu fetele tenergy 05 fx...multumesc

fete in stare exceptionala... jucate 2-3 luni cica=)) dar omu joaca maxim odata pe saptamana :))... eu in 4 zile le uzez de 10 ori mai mult... vanzator serios... recomand

fete in stare exceptionala... jucate 2-3 luni cica=)) dar omu joaca maxim odata pe saptamana :))... eu in 4 zile le uzez de 10 ori mai mult... vanzator serios... recomand
da radule o sa vina soarele si pe strada mea si atunci o sa am timp si pentru tenis momentan timp ocupat cu lucru,tenisul duminica cu prieteni la o bere.

Vand tenergy 05 fx

Salut
fata rosie este putin ciupita in partea stanga jos?
Asa reiese din poza.
De unde esti? Sunt interesat de fete, 0723 VIC TOR

Salut
fata rosie este putin ciupita in partea stanga jos?
Asa reiese din poza.
De unde esti? Sunt interesat de fete, 0723 VIC TOR
da asa este,de fapt se vede clar in poze.....de loc sunt din TIMISOARA.....iar interesul tau pentru fete se poate rezolva 180 ron in schimbul celor doua fete
- - - Actualizat - - -
fetele tenergy 05 VANDUTE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus