Teapa de pe PROTT.CC ???

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Te rog sa-mi spui si mie cum stau fetele DHS varianta nationala la capitolul durabilitate.... tin macar vreo 5-6 luni daca tot sunt asa de scumpe? ca tare ma tenteaza si pe mine...

Salut,
Nu stiu ce sa-ti raspund...am testat o fata doar...cateva antrenamente...dupa mine dureaza tipic chinezesti(adica foarte mult)...mi-a placut mult...apoi le-am vandut toate...dar am ajuns la concluzia ca este mai rentabila Neo Provinciala H3...

Multumesc de raspuns ... Provinciala Neo H3 cum este la greutate, spin, viteza si durabilitate? (tratata cu buster si netratata)
Salut,
Nu stiu ce sa-ti raspund...am testat o fata doar...cateva antrenamente...dupa mine dureaza tipic chinezesti(adica foarte mult)...mi-a placut mult...apoi le-am vandut toate...dar am ajuns la concluzia ca este mai rentabila Neo Provinciala H3...

Foarte buna fata H3 Neo...spin fenomenal...la viteza este cam peste hurricane 3 neo si hurricane 3 provincial non-neo...durabilitate: daca eu uzam tenergyul in maxim o luna ,astea pot sa zic ca sunt de pe alta planeta :D...si cand apare urme de uzura, dar asta dupa foarte mult timp...inca prinde ca in prima zi...tratata cu booster devine o "bestie"...netratata se joaca destul de greu cu ea...poate doar cu speed glue daca da-ti pe ea(pe burete)...oricum si dupa un ciclu de mai multe antrenamente buretele fetei incepe sa se innmoaie...dar aia doar daca aveti rabdare...va spun sincer ca dupa o perioada cam de 6-8 luni de cand joc cu aceste fete nu ma mai pot intoarce la altele...am incercat si mi-am cumparat cu gramada fel si fel de fete care cat de cat se mai aseamana cu chinezestile la spin macar, cum ar fi : tibhar grip's Europe, sau mai stiu eu care...nu mai pot da spin mai deloc...mi-am schimbat si miscarile...cu h3 pro neo, daca dai bine faci punct sigur...chiar daca ai adversar foarte performant...dar daca nu dai bine...nu te iarta...gresesti cam tot...si mingi usoare, care cu alte fete (europene) nu prea le gresesti...cam asta este...daca va mai pot ajuta cu ceva, a'cis!

" daca eu uzam tenergyul in maxim o luna "...Waw asa ceva in conditiile in care tenergy au o durabilitate mare ,inseamna ca joci aproape tot timpul tenis de masă...daca e asa maxim respect .

multumesc din nou pentru raspuns user-ului Drukeru... inca o intrebare: la greutate cum sunt comparativ cu Tenergy 05, tenergy 05 fx? m-ar interesa si separat topsheet si burete (exemplu: burete usor moale, topsheet tare tacky) precum si greutatea totala...

T05 2.1mm marime 152/157 (standard bty) - 46-47g
T05fx 2.1 mm marime 152/157 (standard bty) - 42-43g
H3 neo PRO, marime 152/157 (standard bty) 52 g, fara booster. Daca le boostezi, mai adaugi 2-3 grame. Deci, grele!

controlul ramane... scade viteza de reactie si de executie, mana oboseste mai repede, incheietura este solicitata mai mult...

De antrenament e nevoie indiferent de paleta cu care joci... exista insa acea placere pe care o simti cand dai cu o anumita combinatie de lemn si fete care te face sa crezi ca ai gasit setup-ul ideal. La mine acea placere se resimte doar la palete cu greutatea putin sub medie dar cu spin si viteza mare... daca are si ceva control... deja vreau cam mult :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus