ÎNCHIS Vand colectie fete - reduceri la toate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Visco

senior
Vand colectia personala de fete. Nu doresc schimburi. Preturile afisate nu sunt negociabile, fata de cele deja reduse. Datele de contact sunt: Tel. 0723045045 , mail. aurelonut(at)yahoo.com, messenger id. aurelonut, MP pe forum.
1. "Xiom Omega 4 Pro" rosie max, creata special de Xiom, cu burete portocaliu, pt un jucator pro, dimensiuni 155/150mm (a fost taiata si ajustata mai mare decat "Korbel SK7" dar s-a mai strans), a fost jucata doar odata, necuratata de adeziv (Spring Fresh). Pret 100 ron.

2. "Xiom Sigma Pro" neagra 2,0mm, dimensiuni 155/148, in stare aproape noua, a fost taiata perfect pe un "Butterfly Zhang Jike", necuratata de adeziv. Pret 100 ron.

3. "Xiom Omega 4 Pro" neagra max, dimensiuni 155/149mm, topsheet in stare foarte buna, fara lovituri/crapaturi, buretele cu ciupituri superficiale, necuratata de adeziv. Pret 100 ron. REDUS 90 ron REDUS 80 Ron

4. "Palio Blitz 47,5*" rosie 2,2mm, dimensiuni 156/150mm, in stare buna spre foarte buna, putin atinsa la "ora 10" (foto), necuratata de adeziv.Pret 90 Ron REDUS 80 Ron

5. "Xiom Omega 2 Europe" neagra 2.0, dimensiuni 158/152, in stare buna, cu o atingere pe suprafata (foto) dar se poate juca cu ea fara probleme, necuratata de adeziv.VANDUT

6. "Joola Energy X-Tra" neagra max, dimensiuni 155/150mm, in stare buna, o crapatura minuscula in topsheet, necuratata de adeziv. Pret 80 ron. REDUS 70 Ron

7. "Tibhar Super Defence 40" neagra 0,5mm, dimensiuni 155/150mm, stare buna, necuratata de adeziv. Pret 80 ron. REDUS 70 Ron

Ultima editare:
>>"Butterfly TB ALC" priza ST, greutate 87,4 gr, in stare foarte buna, nelovit. A fost adus cu comanda direct din Japonia (o atesta cutia). Pret 450 ron.<< Cumparat de Adrian Vilcu. Multumesc!

"Butterfly TB ALC" priza ST, greutate 84,2 gr, in stare foarte buna, fara lovituri. A fost cumparat de la Butterfly Romania. (nici o diferenta in afara de modul de achizitie) Pret 450 ron."
Cumparat - Sorin Botirca - mp pentru detalii de expediere si plata sau tel 0723.336.455
Multumesc frumos!

cel mai tare avatar dintre toti userii,,,scuze de off topic.....banuiesc ca este in contrast f mare intre el si dumneavoastra.....:)

Eu cred ca "uriasul"este chiar tatal d-lui Onut.Cred ca pentru fiecare dintre noi,tatal a fost si va fi mereu"uriasul"nostru,cel putin asa ar trebui sa fie...

35lzw34.jpg

Salut prietene. Gata, te-ai lecuit? Ai ajuns la vorba mea. Munca depusa pentru a stange aceasta mini colectie (din cate stiu eu ea suferit mereu modificari) nu a fost in zadar, ai capatat o mare experienta in alegerea setap-ului. Pacat de aceste lemne minunate, dar macar cei care le vor cumpara vor fi fericiti de alegerea facuta. Si eu am pus la vanzare o parte din lemne. Spor la vanzare si numai bine.

Salut prietene Lucian. Perfectionismul se vindeca greu, sau deloc, stim amandoi asta, dar sper ca macar de data asta l-am "oblojit" bine. Nu am avut niciodata aspiratii de colectionar, deoarece, consider asta o forma perfida de materialism. "Dincolo" plecam doar cu sufletul si atat. Lucrurile, ori le folosim, ori... sa le foloseasca altii, oricat de bune ar fi ele. Mi-au trecut multe "minuni" prin mana, cei la care au ajuns, se intreaba, "oare de ce le-am dat?". Raspunsul meu este simplu, "fug de colectionarism !".

Interesant ca "Innerforce ALC" nu a fost solicitat. Mie mi se pare mai bun decat "Timo Boll ALC" sau "Zhang Jike". Pe aceiasi viteza, control mai bun si un simt mai moale.

Aia e "priza dubla 220V", nu "raturi", ce sti tu... :p
- - - Actualizat - - -
Nu e, Adelin.
- - - Actualizat - - -
Adaugat o serie de fete, in primul post.
N-am mai vazut asa ceva! O fi priza model nou, caci in general, cele duble au gaurile dispuse vertical, cate doua!:crazy:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus