AmaTur: Turneu A Turneu A Mediaș - editia a IV-a 27.10.2012 OPEN + AMATORI

Dar castigatorul de la amatori este acelas cu BARABAS ZOLTAN din eliminatorii de la OPEN??Si daca este aceeasi persoana, la acest turneu s-a putut juca si la open si la amatori?P.S. felicitari prietenilor de la TARGU JIU
E unul si acelasi Bogdane,aici sa putut juca si la amatori si la open. Sunt curios de 2 lucruri: daca la urmatorul turneu se mai întâmpla asa ceva..si 2 ..cum va fi punctat in clasament baiatul asta? Ca si la amatori sau ca si la open? Regulamentul permite sa joci si la open si la amatori in paralel? Lamuriti- ma si pe mine va rog cine e in masura. Multumesc.

A jucat doar el, am avut lipsa un jucator la open si m-a rugat daca am cumva vreun loc liber sa-i dau ocazia sa-si testeze valoarea.

E unul si acelasi Bogdane,aici sa putut juca si la amatori si la open. Sunt curios de 2 lucruri: daca la urmatorul turneu se mai întâmpla asa ceva..si 2 ..cum va fi punctat in clasament baiatul asta? Ca si la amatori sau ca si la open? Regulamentul permite sa joci si la open si la amatori in paralel? Lamuriti- ma si pe mine va rog cine e in masura. Multumesc.

DA!!!! S-a putut juca!!! pentru unii SA putut... in clasa 5-a ramaneam repetent pentru astfel de greseli gramaticale. Dar in 2012 pentru Banu Niculae s-a facut derogare ca sa joace la Open cu medie de10 puncte. Regulamentul prevede ca jucatorii intre 13-18 puncte pot juca la OPEN. NU SI CEI CU 10 puncte. Nu vad rostul polemicii in acest topic. SINGURA CONCLUZIE: A FOST UN TURNEU REUSIT MARCA MEDIAS( SIBIU)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Felicitari organizatorilor, felicitari participantilor!!!!
Am uitat un singur lucru: Felicitari Florin pentru jocul excelent si pentru implicarea in organizare!!!!

Multumim domnului Apian! Acum am ajuns acasa si nu imi vine cat de activ ati fost pe forum!
Aceasta pe langa deosebita operativitate a dumneavoastra la realizarea grupelor si sa nu uitam ca ati mai jucat si o mare finala :) ! JOS PALARIA!

Clasament Open
1 - 4.
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Apian Florin - Bistrița
Daniel Zsombor - Tg Mureș
Muntean Alin - Târnaveni
5 - 8.
Barabas Zoltan - Tg Mureș
Daneliuc Gabi - Sibiu
Farkas Gabor - Tg Mureș
Dondera Marius - Tg Jiu
9 - 12 loc 3 gr.sup.
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
Bauer Lajos - Tg Mureș
13 - 16 loc 4 gr.sup.
Migea Cornel - Sibiu
Cruceru Sergiu - Tg Jiu
Todarcea Ioan - Sibiu
Gitman Laurentiu - Tg Jiu
17 - 3v gr.inf.
Teica Radu - Tg Jiu
18 - 21 2v gr.inf.
Pasare Mihnea - Hunedoara
Mitzea Alexandru - Sibiu
Carpaci Alexandru - Ludus
Iancu Sorin - Sibiu
22 - 25 1v gr.inf.
Denes Ferenc - Praid
Erdos Ferenc - Miercurea Ciuc
Aron Darie - Sibiu
Totan Costel - Mediaș
26 - 28 0v gr.inf.
Pop Cornel - Sf Gheorghe
Banu Nicolae - Ocna Sibiului
Zaroni Vlad - Hunedoara
... nu am rezultatul dintre Erdos si Carpaci - am presupus ca a castigat Carpaci

Clasament Amatori
1 - 4.
Barabas Zoltan - Tg Mureș
Zidar Victor - Reghin
Andone Claudiu - Cugir
Nistor Iosif - Siculeni
5 - 8.
Ordog Zoltan - Reghin
Crainic Adrian - Orastie
Tipser Gabriel - Sighișoara
Sipos Ferenc - Tg Mureș
9 - 16.
Benyovski Bela - Sibiu
Samoila Florin - Sighișoara
Popa Radu - Deva
Tutoveanu Razvan - Brașov
Vladoiu Gelu - Brașov
Oniga Petre - Cugir
Groza Florin - Cluj Napoca
Zedler Csaba - Agnita
17 - 26.
Padurariu Costel - Brașov
Kantor Imre-Zoltan - Reghin
Toncean Mircea - Reghin
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
Filipoiu Bogdan - Rm Valcea
Eftimie Adrian - Agnita
Moldovan Iulia - Ludus
Kromek Iulian - Cugir
Ciurca Sorin - Târnaveni
27 - 39 loc 3 gr.sup.
Matei Dumitru - Deva
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Bradusca Cornel - Tg Jiu
Cindea Cosmin - Sibiu
Banica Dan - Ploiești
Kulcsar Lorand - Sanpaul
Horvath Mircea - Orastie
Lorincz Ferenc - Sanpaul
Bulea Ovidiu - Sibiu
Kaposta Victor - Arad
Groza Alexandru - Sibiu
Ngorn Moi - Sibiu
Breaz Laurentiu - Aiud
40 - 42 3v gr.inf.
Suta Valeriu - Curtea de Argeș
Dani Leo - Arad
Opris Dora - Ludus
43 - 53 2v gr.inf.
Ghise Sorin - Sibiu
Ban Peter - Cluj Napoca
Serban Liviu - Onesti
Ciucur Laurentiu - Sibiu
Pralea Constantin - Alba Iulia
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Ticala Sorin - Aiud
Puiulet Iosif - Agnita
Dobos Albert - Cristuru Sec.
Alexandru Florin - Cugir
Sutoris Cornel - Mediaș
54 - 67 1v gr.inf.
Nicula Dumitru - Agnita
Onet Nicolae - Sighișoara
Tanase Tiberiu - București
Beches Andrei - Sibiu
Filea Adonis - Sibiu
Comsa Dan - Sibiu
Csiki Alexandru - Târnaveni
Cristea Virgil - Cugir
Somlea Darian - Cisnadie
Szekely Gheorghe - Blaj
Mihu Dorel - Mediaș
Vacaroiu Sorin - Tg Jiu
Opris Liliana - Ludus
Zsolt Valentin - Mediaș
68 - 78 0v gr.inf.
Gipsy King - Alba Iulia
Mureșan Andrei - Sibiu
Lacatus Elisei - Agnita
Barac Marius - Sibiu
Moldovan Razvan - Agnita
Dulacioiu Lucian - Blaj
Sarcani Andrei - Tg Mureș
Ciurca Ovidiu - Tg Mureș
Parau Mihai - Agnita
Burnete Ilie - Blaj
Berzan Alexandru - București

felicitari organizatorilor a fost un turneu reusit din toate punctele de vedere.felicitari domnului apian pt finala jucata si lui barabas care a facut fata la 2 turnee in aceeasi zi.domnului suta valeriu as dori sa il rog frumos sa nu mai indrazneasca vreodata sa ma mai loveasca sau sa ridice vocea la mine,pentru ca nu este tatal meu si nu o sa ii mai permit vreodata asa ceva.felicitari castigatorilor si sa ne auzim cu bine

Felicitari organizatorilor,participantilor si premiantilor.
Multumiri clubului de T.M.ROMGAZ pentru ospitalitate.
Mentiune colegilor din Brașov pentru rezultatele obtinute,la mai mare.
- - - Actualizat - - -
Felicitari organizatorilor,participantilor si premiantilor.
Multumiri clubului de T.M.ROMGAZ pentru ospitalitate.
Mentiune colegilor din Brașov pentru rezultatele obtinute,la mai mare.

Frumos concurs...frumosi oameni.
Multumim organizatorilor din Sibiu si din Bistrița, multumim sponsorilor !... Ne face placere sa mai venim pe la voi.
Am incercat sa adaug si poze dar nu stiu de ce nu reusesc... O sa incerc mai tirziu

Felicitari si multumiri totodata organizatorilor ,Dragos,Cosmin,Florin Apian si toti celor care impreuna am reusit sa ne facem facem un weekend excelent !
Multumiri Viva Sport pentru premii,tombola,atmosfera!

Finala de la amatori a fost de un foarte inalt nivel tehnic, smulgand aplauze celor ce au avut rabdarea sa ramana pana la final. Ambii competitori au demonstrat ca au depasit demult statutul de amatori fiind "buni de open".Barabas Zoltan a demonstrat ca ceea ce a invatat odata foarte bine, nu se uita asa usor. A jucat stralucitor, in fata unui Zidar din ce in ce mai spectaculos si eficient. Totusi echilibrul si constanta in joc, ce caracterizeaza orice sportiv ce a facut candva performanta la nivel national, au invins fara drept de apel vointa si ambitia amatorului. Asa ca lasati-ma sa felicit in special invinsul. Bravo Victoras!!!
La open, am vazut un meci de toata pomina!!!. In superioare s-au intalnit Gitman Laurentiu si Tamas Nagy Jen?. Un meci intre doi dintre cei mai buni ierbari din amatur! Au fost schimburi interminabile, de minimum 25-30 de mingi la fiecare punct! Un joc al nervilor incordati la maxim, in care Jen?, mereu cu zambetul pe buze si cu limba scoasa lateral dreapta, a pus tot pe masa, exasperandul pe Laurentiu, care epuizat fizic si mai ales psihic, a cedat in final. Dupa un set interminabil de cruci, a declarat dand din cap: Doamne, asa ceva inca nu vazui in viata mea!!!
Bravo ambilor competitori pentru risipa fizica si mai ales psihica, intr-un "alt fel" de tenis de masă. De remarcat ca stilul lui Jen? a facut "victime de lux", printre acestea numarandu-se chiar Barabas Zoli, luptatorul pe doua fronturi!!!

Ultima editare:
poze

poze

DSC_0149.jpg

Ultima editare de un moderator:
Nu pot sa nu remarc(a cata oara!!!) profesionalismul lui Florin Apian coroborat cu performanta sportiva,printre posturi si live-uri sa mai joci si o finala de "A",si inca cum!!??CHAPEAU Florine!Un Gabi Gogu in zi de gratie a castigat acest Open,Bravo Gabi!,dar se cuvin aprecieri tuturor participantilor pentru "batalia" din grupe,foarte echilibrate ata la open cat si la Amatori.Adevarate finale inca din inferioare,partide de infarct cu rezultate foarte stranse,la ultima minge!!Un turneu asa echilibrat nu am mai intalnit, inca!Meritul participantilor,al organizatorilor(Dragos,Florin si Cosmin),la care se adauga generozitatea sponsorilor(Romgaz,Boromir,Viva Sport),iata ingredientele unui turneu foarte reusit.Mediaș,CHAPEAU!O remarca speciala,ca si fapt iesit din "normalitatea"specifica tenisului de masa:un roman cu priza asiatica bate un asiatic cu priza europeana!!!Nu vedem prea des asa ceva!!??Bravo Claudiu Andone!Felicitari tuturor colegilor amatur-isti pentru contributia la acest eveniment sportiv reusit!Onoare invingatorilor,cinste invinsilor!Va salut cu respect pe toti!

Back
Sus