ÎNCHIS Vand (Schimb) lemn Petr Korbel si Innerforce ULC

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

axel

senior
Vand lemn Butterfly Petr Korbel cu maner drept, lemnul este varianta japoneza cu serie, este doar incercat, pret - 250 ron fix-pret nou 180 ron

Vand lemn Butterfly Innerforce ULC cu maner FL, are 83gr. in stare foarte buna, cu o singura atingere pe cant. Pret 350 ron fix- pret nou 300 ron - VANDUT

Schimb aceste lemne cu urmatoarele : Maze ALC, Boll Spirit, Mizutani, Innerforce ZLC, doar cu maner drept.

Telefon : 0761685334

Ultima editare:
nu ai vrut lemnul atunci!? din pacate am dat Mitzutani. Dar crede-ma daca vrei tospinuri nu ii cea mai buna alegere!!! :)

STIMA ,maine o sa ai pozele ,mersi ,seara buna.
- - - Actualizat - - -
Buna seara am facut pozele si le trimit pe MP.
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Sper ca sunt destul de bine facute ,astept poze de la lemnul tau,mersi.

Acest pret e datorita faptului ca e "Made in Japan"? Cealalta varianta care se gaseste pe site-urile de specilaitate, la 170 roni e chinezesc sau care e diferenta?

...lemnul Korbel varianta japoneza este mai scumpa si calitativ nici nu se compara cu cele fabricate in europa...momentan nu sunt interesat de schimburi decat cu lemnele amintite in primul post...am redus pretul lemnului Korbel din primul post si am mai adaugat un lemn la vanzate...mentionez ca preturile sunt asa de mici doar pt faptul ca am nevoie urgent de bani (vreau o noua paleta :) ) lemnele fiind intr-o stare foarte buna asa ca nu va speriati, cumparati sau schimbati :)...

din pacate nu ma reusit sa-l cantaresc dar sper ca maine se rezolva...am adaugat poze cu Innerforce ULC

Ultima reducere pt lemnul Korbel - 180 ron...daca nu se vinde pana luni il retrag de la vanzare...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus