ÎNCHIS Cumpar TB Spirit FL/ DHS Hurricane King III FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adelin27

senior
Cumpar TB Spirit second in stare buna,maner FL (flared),sa nu fie mai greu de 90 grame..
sau Cumpar lemn DHS Hurricane King III second ,maner FL(flared),sa nu fie mai greu de 90 grame...

astept oferte pe forum sau la telefon: 0730221862

cu respect, Adelin Stanescu

Ultima editare:
vand eu rosie.....daca vrei ceva negru am o fata joola pheonix noua nouta...taiata pe primoac carbon.....daca te intereseaza cauta-ma...accept si schimburi.....tenergyul rosu este jucat vreo 5 luni iar joola neagra e jucata 4-5 ore...

Imi pare rau Adelin tu crezi ca cineva este prost pe acest Forum, adica sa si cumpere o fata care costa 260 ron ,,, si sa o foloseasca cateva ore sa fie asa cum spui tu (daca fata e ca si noua...) dupa care sa ti-o vanda tie fata cu 150 ron?... Cred ca ce cauti tu este o fata nou,,, simplu cumpara una... oricum nu cred ca vei gasi asa ceva aici la pretul acela,,,

Ultima editare:
Nu cred pe nimeni prost doar ca sunt foarte multi care cumpara tenergy si nu pot juca cu ele si le vand imediat,eu astept,am dreptul sa incerc..Si au fost 2 fete aproape noi la 300 ron adica 150 bucata dar erau la pachet...Nu are rost sa intru in polemici de aceea nu comm prea mult,o zi buna

mi-am luat o fata btf neagra roundell soft...am jucat-o cam 2 luni, mi-am dat seama ca e cam acelasi lucru cu tenergy-ul. acum caut si eu sa cumpar tenergy 05 fx negru...:)) roundelul e la vanzare cu 90 ron, fata e aproape noua, cauciucul e bun si nu are nimic pe ea, ciupituri, zgarieturi...daca te intereseaza pot sa ti-o trimit s-o vezi...dar stiu din proprie experienta ca daca ai apucat sa joci cu tenergy nu o sa te mai intereseze altceva...:))

am eu la vanzare 1 fața tenergy 05 neagra si o pereche t64,toate sunt second,o sa le masor si voi pune poze
vreau 80 de ron pe buc

Iti propun fata asta:
Tenergy 05 2.1 neagra jucata 6 ore, 151x155 mm, topsheet impecabil, burete curatat, impecabil - 170 lei cu transport inclus.

Te-am sunat, dar n-ai raspuns. Mai incerc mai tarziu.

Greu de crezut ca a cumparat cineva acest lemn... costa 550$....si daca l-a cumparat....nu cred ca l-ar vinde...dar...spor la cumparat!

Mi s-a parut ca s-a referit la acest lemn, cand a spus:
Cumpar lemn (second) DHS HURRICANE LONG, priza FL (flared) lemn cu care joaca Ma Long..
...
- - - Actualizat - - -
Din cate stiu, Ma long nu joaca cu DHS Hurricane LONG, ci cu acel lemn, care nu se gaseste decat pe prott.cc
- - - Actualizat - - -
Poate ne lamureste adelin, ce lemn vrea sa cumpere....

Cumpar lemn (second) DHS HURRICANE LONG, priza FL (flared) lemn cu care joaca Ma Long..
Cumpar fata (second) DHS Skyline III National bluesponge neo (pentru apa) fata cu care joaca Ma Long..
Le ridic personal din Targoviște,Campina,Ploiești,București in rest posta..
cu respect Adelin Stanescu, tel: 0744 479749 sau 0730221862

DHS Hurricane Long
Handle :
With the package :
Member price:$218.00 / each
Your price:$218 / each
Quantity:
Details
DHS Hurricane Long Table Tennis Blade
Model: OFF++
Ply: 5 (Aryl-Carbon)
Weight: around 95?1g
Thickness: around 6.16mm
Handle: Long(shakehand)-FL / Short(penhold)
Ma Long nu joaca cu acest lemn.
Vezi imaginile alaturate si-ti dai seama ca nu este acesta lemnul lui Ma Long...
http://www.youtube.com/watch?v=NrzKxdxJru4
...min 6.23...paleta lui Ma Long alaturi de cea a lui Zhang Jike...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus