Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu e obiceiul meu sa caut acul in carul cu fan. Dar asta era la vedere... si prea era in ochi!Asta e... vrei sa faci un bine si iti sare lumea-n cap... scz ca am gresit numele dar nu l-am mai gasit pe moment si chiar nu intentionam sa fac mishto ca e un domn... in fine... spor la gasit toate acele din caru cu fan dl Laky
Am jucat si eu cu el (vreun an de zile) si nu subscriu intru totul parerilor lui Radu. E intr-adevar un lemn de calitate, dar nu se potriveste cu orice tip de fața. Cu Palio Thor's, de exemplu, nu se-mpaca. La fel cu ierbile in OX. Din punctul meu de vedere arunca prea tare pentru un joc de aparare pur. Chiar si pentru fețe chinezesti considerate de viteza medie (ex: Friendship Cream Transcend) mi s-a parut prea rapid / saltaret.
Cat de bine ti s-ar potrivi depinde mult de mana, stilul de joc si fetele ce i le vei pune. Cum Thor's e apropiat ca proprietati de Tenergy 05, nu exclud o nepotrivire si cu aceasta fața.
Mi-au placut mai mult lemnele ce mi le-a facut Dl. Levi decat Temper Tech All+.
Daca era asa de grozav Temper Tech-ul cum se scrie nu testam vreo 6 formule diferite impreuna cu dl. Levi pana sa ajung la niste lemne super-echilibrate, care merg exccelent si cu iarba.
Va salut.Andro Temper Tech ALL+ face casa buna cu tenergy 05 ?Multumesc