Deoarece d-nul TimeShift a luat o pauza pe durata nedeterminata, voi continua sa combat cele spuse de dansul, rezervandu-i totusi dreptul la replica.
Dansul a spus ca natura umana ne impiedica sa fim corecti, ca fiecare umbla dupa profit! Putin mai jos aduce osanale, exact ca pe timpul lui Ceausescu, unor domni care strabat tara pe banii lor si pe timpul lor pentru binele celorlalti.
Vedeti, aici este o contradictie! Intr-adevar, sunt organizatori care fac acest lucru! Dar nu toti! Iar cand vrem sa atragem atentia, cei cu musca pe caciula ne interzic participari la discutii, caci numai ei au dreptul sa se autocritice!
Mai taie din ele, domnule!
- - - Actualizat - - -
Mi-ati luat-o inainte! hahaha
- - - Actualizat - - -
Totusi, putem sa va cunoastem identitatea? Sau este la secret?
1. domnu Costin, in primul rand eu am spus asa , si citez :
<< " 2.Aparitia concurentei neloiale "
acest lucru , din nou, nu se poate elimina din natura umana. nu are cum, este imposibil, mai ales intr-o tara ca Romania. >>
ceea ce am dorit sa exprim este ca, prin natura noastra, ne place sa avem avantaje asupra celor din jur (asul din maneca).
suntem o specie competitiva, si fiecare avantaj pe care il avem ne poate " salva fundul " in diferite situatii .
concurenta neloiala este o metoda de a obtine un avantaj/avantaje , de multe ori reflectandu-se prin influenta si bani, care la randul lor inseamna PUTERE !
Francis Bacon a spus asa : Dorinta nemasurata de putere i-a facut si pe ingeri sa se prabuseasca.Oamenii nu au cum sa scape.
deci, aceasta este natura umana. pentru schimbare, nu este indeajuns o legislatie care sa fie aplicata din 1 Ianuarie 2013 care sa impuna X si Y.
legile se incalca constant ( sau sunt facute pentru a fi incalcate ! ).
cand conducem, mai depasim si viteza, mai taiem si o linie dubla/continua, uitam sa semnalizam cand depasim si-l speriem pe cel din spatele nostru etc.
avem legi, dar nu le respectam !
ca sa avem o schimbare (in bine), schimbarea trebuie sa vina de la noi, nu impusa "cu forta" sau cu legea (aceste lucruri sunt temporare, si de multe ori duc la "revolte").
degeaba imi vine Dan Bodeanu (exemplu ipotetic, il stimez foarte mult pe Dan , scuze Dan ! ) si-mi impune sa nu mai joc cu 2 fete de aceeasi culoare. nu ma intereseaza, sunt un ignorant ! si poate am prieteni care au aceleasi opinii. si ei au prietenii lor. si atunci zicem toti " nu mai venim la concursuri ".
cine pierde ? pai AMATUR , pentru ca nu o sa mai aiba atatia "fani" , lucru care se va translata prin o imbunatatire a calitatii jocului (ceea ce este bine) , insa o scadere a fondurilor (eu zic ca e evident de ce e rau sa nu ai fonduri).
si atunci, AMATUR este fortat, contrans dar si experimentat si intelept in acelasi timp , sa gaseasca un punct de mijloc intre CALITARE si CANTITATE.
asta trebuie sa intelegeti d-voastra, sunteti in partea de extrema cu CALITATEA. sunt perfect deacord cu d-voastra , insa ... nu traim nici in Norvegia, nici in Suedia , nici in Finlanda ... nici macar in Danemarca. nu avem fonduri personale mari, astea-s jucariile, cu astea ne jucam !
pe de alta parte, d-voastra nu aveti acel spirit de comerciant (sau poate ma insel?) .
nimeni nu se intreaba ce face X-ulescu si cum traieste ( X-ulescu este proprietar de magazin cu produse de tenis de masă, care a investit ceva banuti in diferite produse , merge pe motorina/benzina/gpl-ul lui pana prin sfantu' stie ce localitate in partea cealalta a tarii, si vinde 3 palete, 2 fete si 10 mingi ).
sa stiti , ca , multi proprietari de magazine cu astfel de produse au ajuns sa vanda astfel de produse din pasiunea lor pentru tenis de masă.
nu dau nume, ma feresc sa o fac, insa mai cunosc 3-4 oameni , toti "patroni" care toti joaca tenis de masă.
toata "afacerea" aceasta a inceput de la o pasiune. si stiti ce e culmea ? ies bani din afacerea aceasta , dar nu extraordinar de multi.
nu se compara cu asa numitele "afaceri" legate cu echipamente de fotbal, basket , handball etc.
daca d-voastra ati avea o astfel de afacere, ati prefera sa stati cu produsele pe stoc si sa "sperati" ca cineva va va suna la telefon sa comande ceva produse , sau ati fi competitiv si v-ati prezenta la o competitie unde aveti sansa si ocazia sa aratati "publicului" ca aveti produsele X pe stoc, sunt de buna calitate , si merita cel putin incercate ?
2. imi pare rau ca am fost mai rapid

3. nu stiu daca identitatea mea va ajuta cu cineva. nu ma ascund dupa un anonimat, dar nici nu caut lumina reflectoarelor. prefer sa stau in penumbra !
dar va pot spune ca sunt sigur ca nu ne-am intalnit niciodata.
si-n plus , nu am nici-un interes in a apara comerciantii de produse de tenis de masă, nici nu sunt unul.
insa ii respect , pentru ca au investit timp si bani intr-o afacere ce poate sa cada mai repede decat multe alte afaceri din lumea sportului.
ii stimez pentru pasiunea lor pentru tenis , si ii invidiez ca au reusit sa gaseasca un " loc de munca " intr-un domeniu care le place.
sigur nu te apuci de asa ceva daca nu-ti si place.
pe de alta parte, mai exista si mere stricate ... sa nu-mi ziceti ca d-voastra nu ati vazut niciodata mere stricate la Kaufland ?
tot ce trebuie facut este sa alegem merele bune, sa le cantarim,si sa le cumparam.
sa aveti o zi buna !
RE : postul 3 a fost reeditat, vreau sa elimin orice urma de " aciditate " din partea mea