Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sunt multi care isi fac un cont doar ca sa puna un link de reclama. Drept urmare am dat permisiune de postare linkuri doar userilor cu vechime de .. 1 zi. In general spamerii cedeaza daca nu pot posta linkurile de reclama/spam in ziua inregistrarii.Salut! Am incercat sa postez pozele dar nu am permisiune pt ca nu are contul vechime
Nu e locul sa iti explic aici cum se pun poze, dar daca altii stiu (vezi alte anunturi sau poze de la turnee), inseamna ca functioneaza. Asta inseamna ca poate ar trebui sa ajute cei care pot intr-adevar sa ajute.Multumesc domnule Claudiu pentru postarea imaginilor.
Eu am incercat sa le uploadez direct,dar pur si simplu imi aparea un x rosu in dreptul fiecarei poze,si nu ma lasa sa le incarc,desi ambele sunt in format jpg si au mai putin de 500 kb.
Am schimbat formatul uneia din ele in png,dar tot nu imi dadea voie sa o incarc.
De aceea am postat pe un alt site si am pus linkurile.
si eu am intampinat mereu probleme in a posta pozele, de multe ori le uploadez si apoi pur si simplu nu apare link-ul in mesaj, a trebuit sa incerc de foarte multe ori ca sa reusesc
si sincer cred ca il certati degeaba pe george, a fost bine intentionat si a vrut sa ajute
aurel ciupiturile pot fi de la taiat, de noi, mie mi se intampla absolut tot timpul sa rup fata pe margini cand o tai, in afara de asta urma de deget apare relativ repede pe unele fete, de ex dupa o luna de joc sa zicem, ceea ce in principiu nu contrazice afirmatia de "aproape nou"
bine asta nu jnseamna neaparat ca nu ai dreptate
sper acu sa nu te superi si sa ma bati mai r?u ca de obicei pt ca te-am contrazis
- - - Actualizat - - -
si daca e sa o facem in continare pe forensic detectives, se vede urma de deget pe fata neagra de la priza foarte corecta, si nu se vad alte urme de deget pe fata neagra sau cea rosie de la priza de serva, semn ca serveste fara sa schimbe prizele; fetele au urme clare de taiere cu un cutter prost la fel cum fac eu; mai mult dupa cum arata marginile ma face sa cred ca sunt fete moi gen 32 grade; se mai vede ca a folosit neagra pe rever si da cu rosia pe fh ceea ce inseamna ca omul nu a fost niciodata fan chinezeasca neagra pe fh sau nu a folosit chinezesti, fanii chinezestilor dau cu neagra pe fh si nu pot renunta la asta nici cand joaca cu euro jap![]()