Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
am ajuns prea tarziu acasa de la lucru si nu am reusit sa scot lemnul de la posta iar in legatura cu made in japan nu stiu ce sa spun deoarece nu l-am vazut, stiu ca este in stare buna POZELE vor spune totul.Sunt interesat de lemnul Petr Korbel. Dar vreau sa vad poze si sa stiu ce greutate are. Apropo, stii cumva e varianta made in Japan?
este in regula trimite adresa pe privat si trimit lemnul cum am zis 60 ron transport inclus.VREAU LEMNUL ARAMID 729 SIMPLU.Suna-ma la telefon 0756258169.S-AU TRIMITE PE M.P. TELEFONUL TAU SI TE SUN EU
Am primit lemnul si dupa cum ma asteptam este perfect,iti multumesc si sa auzim de bine.VREAU LEMNUL ARAMID 729 SIMPLU.Suna-ma la telefon 0756258169.S-AU TRIMITE PE M.P. TELEFONUL TAU SI TE SUN EU
Nenea Petre daca il doresti asa tare inapoi , oricand,dar COSTA.Am glumit binenteles .CU STIMAcu placere si ma bucur ca ati facut o alegere buna ......sper sa nu imi para rau mai incolo dupa el
adaugat lemn Timo Boll ZLF 450 ron sau schimb cu TB Alc, Primorac carbon, Schlager carbon.reducere
super oferta toate cele patru fete la 200 ron sau la pachet cu paleta mica 250 ronreducere si transport inclus