ÎNCHIS VAND lemn si fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

petre poli

junior
Scor reacție
1
Vârstă
51
Locație
Timișoara
Vand Lemn Xiom Allround S Clasic folosit foarte putin pret 100 ron REDUCERE 80 ron
Fete Tibhar sinus sound 2.0 si sriver g3 fx 1.7 dim 148/154 la 60 ron REDUCERE 40 ron g3 fx si 70 ron REDUCERE 50 ron tibhar,
paleta completa 200 ron REDUCERE 150 ron transport inclus.
PALETA VANDUTA

Ultima editare:
reduceri la unele produse......
- - - Actualizat - - -
lemnul 729 si fata tibhar impreuna 110 ron transport inclus

Sunt interesat de lemnul Petr Korbel. Dar vreau sa vad poze si sa stiu ce greutate are. Apropo, stii cumva e varianta made in Japan?

VREAU LEMNUL ARAMID 729 SIMPLU.Suna-ma la telefon 0756258169.S-AU TRIMITE PE M.P. TELEFONUL TAU SI TE SUN EU

Sunt interesat de lemnul Petr Korbel. Dar vreau sa vad poze si sa stiu ce greutate are. Apropo, stii cumva e varianta made in Japan?
am ajuns prea tarziu acasa de la lucru si nu am reusit sa scot lemnul de la posta iar in legatura cu made in japan nu stiu ce sa spun deoarece nu l-am vazut, stiu ca este in stare buna POZELE vor spune totul.
- - - Actualizat - - -
VREAU LEMNUL ARAMID 729 SIMPLU.Suna-ma la telefon 0756258169.S-AU TRIMITE PE M.P. TELEFONUL TAU SI TE SUN EU
este in regula trimite adresa pe privat si trimit lemnul cum am zis 60 ron transport inclus.

Ofer pe Tibhar Varispin 40 de ron.
Daca esti interesat contacteaza-ma sa stabilim o intalnire.

lemnul 729 L-3 vandut
fata tibhar vanduta
valabil lemnul korbel 97 gr si fata g3 fx

cu placere si ma bucur ca ati facut o alegere buna ......sper sa nu imi para rau mai incolo dupa el

valabil
- - - Actualizat - - -
poze fete

- - - Actualizat - - -
reducere g3fx negru 100 ron si rosu 120 ron ambele 210 ron transport inclus

nimeni nimic?
- - - Actualizat - - -
mega reducere
- - - Actualizat - - -
lemnul zlf dat la schimb valabil doar fetele g3 fx la 170 ron sau schimb cu tenergy 05 fx 1.9 negru stare foarte buna sau donic bluefire m3 2.0 neagra noua sau acuda s3 2.0 neagra noua . eu zic ca pretul cerut de mine este unu foarte mic deoarece fetele au max 10 ore de proba.

Ce faci Petre, vinzi tot...te lasi de tenis? Macar scapam de tine ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus