Yasaka Rakza 7

Sunt nou pe acest forum si as fii foarte curios daca cineva a jucat cu fetele Yasaka Rakza 7 soft sau DHS H3 desi cred ca ati jucat si poate va plac . Eu as vrea sa stiu daca sunt spinoase si cam daca se merita ... Multumesc frumos !

,Daniel .

Salut Daniel,si bine ai venit.
Eu am jucat cam 1 an si jumatate cu Rakza 7 soft,si mi-au placut foarte mult.
Au mult control,foarte spinoase,datorita buretelui moale poti genera spin destul de usor,iar la viteza nu stau rau deloc,surprinzator de buna chiar:)
Sunt ideale la distanta mica si medie de masa,dar de la distanta mai mare de 2 metri,nu mai au putere,bineinteles,aici intervine si puterea lemnului.

Spune-ne daca ai mai jucat cu vreo paleta profesionala pana acum,daca ai un lemn deja cumparat,asta nu ai specificat in anunt.
Un singur punct slab le-am gasit fetelor,si anume la preluari,trebuie o miscare foarte intepata,la fel si la mngile taiate,trebuie sa apesi un mic mai mult pe burete.
Eu am avut fetele pe Yasaka Sweden Classic,fiind o paleta as putea spune eu ideala pentru invatarea corecta a miscarilor.

Bafta!

Salut! bine ai venit,avand in vedere ca ai doar 13 ani si cred ca esti la inceput de drum recomand yasaka rakza 7 soft fiind niste fete mai iertatoare si mai usor de jucat cu ele decat DHS h3..fetele dhs sunt foarte pretentioase si dificile daca esti la inceput de drum...pune niste rakza 7 soft pe un lemn All+ sau Off- si o sa ai o paleta foarte buna

Multumesc frumos de raspunsuri . Da am mai jucat cu mai multe palete si daca ar fi asa un top am jucat cu un tenergy 05 pe ceva lemn tot Bty si sareau foarte tare si nu m-au atras avand in vedere ca costa ”o caruta de bani” :) , Am lemnul de la o fosta paleta Joola rossktopf attack mai am un lemn de la paleta Donic Carbotech 50 . Dar nu prea ma pasioneaza atac-ul ci apararea si mai mult joc BH .

Pentru mine, dhs-ul e o fata foarte buna, dar care necesita o forta mai mare de lovire, pe care nu o ai neaparat la 13 ani ( nu vreau sa generalizez, e ceea ce presupun). Eu am incercat la 15 ani sa joc cu H3, am detestat fata , dar acum asta folosesc pe FH, odata ce ai mai multe posibilitati din punct de vedere fizic devine o optiune din ce in ce mai buna.
Desigur, chinezii joaca toata viata cu asa ceva, deci nu e neaparat o regula :D

Salut....rakza soft este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune fete de rever...desigur, pentru un anumit stil de joc...viteza are mai mut decat suficienta (eu o folosesc pe rever) dar, daca zici ca esti mai defensiv....este foarte buna pentru atac in control pe FH....taie foarte bine, topspin foarte rapid si in efect....

Un coleg si-a facut un setup cu Razka 7 Soft si Primorac Off-, mi se pare o combinatie excelenta pentru o prima paleta. Controlabila, suficient de iertatoare si in acelasi timp suficient de puternica.
Interesant apropo de ce scria George e ca alt coleg are Razka 7 Soft pe Yasaka Sweden Classic, e o combinatie la fel de buna. Personal mi-a placut putin mai mult prima, arunca mai tare.

Back
Sus