ÎNCHIS Cumpar yasaka anti power

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am eu una de vanzare, numai ca nu e yasaka, ci butterfly, nu e de 2.0, ci de 1.5 si nu e rosie, ci neagra.
Pe care o putem juca la pariu.

Daca imi trimite-ti adresa dvs. cu un mesaj privat va pot da eu o fata YASAKA ANTI POWER 2 MM, rosie.

dimensiuni 154 x 153(+/-1?), stare buna, burete neciupit. Eu v-o trimit, dvs. o evaluati calitativ si daca va place o opriti si imi trimiteti cat considerati ca merita. Daca nu va place, o trimiteti inapoi. Daca imi dati adresa eu o trimit

dimensiuni 154 x 153(+/-1?), stare buna, burete neciupit. Eu v-o trimit, dvs. o evaluati calitativ si daca va place o opriti si imi trimiteti cat considerati ca merita. Daca nu va place, o trimiteti inapoi. Daca imi dati adresa eu o trimit
Multumesc mult ! Ai MP

Multumesc si eu. Este mai mult decat corect. Daca am multumit un om si am recuperat si un ban, sunt si eu multumit. Poate ne vedem si la un joc... la turneul final? Va doresc numai bine.

Multumesc si eu. Este mai mult decat corect. Daca am multumit un om si am recuperat si un ban, sunt si eu multumit. Poate ne vedem si la un joc... la turneul final? Va doresc numai bine.
Ma bucur ca e in regula ! As vrea tare mult sa ne intilnim ( sa te bat cu armele tale ) :D
Sanatate si numai bine !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus