Din cat am dat si eu cu Zetro Quad nu mi s-a parut a fi incontrolabil fiind o treapta mai jos decat Strato la viteza - ratingurile de la XIOM sunt precise cam in tot ce ofera.
Problema e de acomodare cu un anumit setup si de stilul de joc personal al fiecaruia. Pana anul asta am jucat de regula cu lemne din gama OFF+ . Am aplecat urechea la sfaturi si am skimbat spre lemne ALL+/OFF- in cautarea unui controlului mult visat.
Rezultatul -asa pe scurt - nu am castigat in control ci din contra, lovituri care stiam ca intra nu mai le puteam da , am pierdut din agresivitate , timingul era aiurea. La un moment dat incercand din nou paletele cu care jucasem inainte si putusem juca kiar si la tzacaneala cu ele acum mi s-au parut rachete , mi s-a parut ca nu mai simt mingea , lemnele mi se parea sticla - deci mi-am deconditionat simturile, mi-am molesit mana.
De curand am trecut din nou la setupuri de viteza si incet , incet cu cate o kinezeasca pe fh, cu ceva mai mediu pe rever vad ca incep sa revina "gloantele" de acum cateva luni.
Zetro Quad e folosit de jucatori f buni din Amatur - unul e Gogu Gabriel celalalalt Ghita Marta care il foloseste doar ocazional fiind prea "indragostit" de lemnul lui chinezesc

Era sa uit esentialul : lemnul lui Ghita era ekipat cu fete DHS kinezesti (H3 si Skyline 2) si era arma de ucidere in masa