Fete pt xiom zetro quad

Din cat am dat si eu cu Zetro Quad nu mi s-a parut a fi incontrolabil fiind o treapta mai jos decat Strato la viteza - ratingurile de la XIOM sunt precise cam in tot ce ofera.
Problema e de acomodare cu un anumit setup si de stilul de joc personal al fiecaruia. Pana anul asta am jucat de regula cu lemne din gama OFF+ . Am aplecat urechea la sfaturi si am skimbat spre lemne ALL+/OFF- in cautarea unui controlului mult visat.
Rezultatul -asa pe scurt - nu am castigat in control ci din contra, lovituri care stiam ca intra nu mai le puteam da , am pierdut din agresivitate , timingul era aiurea. La un moment dat incercand din nou paletele cu care jucasem inainte si putusem juca kiar si la tzacaneala cu ele acum mi s-au parut rachete , mi s-a parut ca nu mai simt mingea , lemnele mi se parea sticla - deci mi-am deconditionat simturile, mi-am molesit mana.
De curand am trecut din nou la setupuri de viteza si incet , incet cu cate o kinezeasca pe fh, cu ceva mai mediu pe rever vad ca incep sa revina "gloantele" de acum cateva luni.
Zetro Quad e folosit de jucatori f buni din Amatur - unul e Gogu Gabriel celalalalt Ghita Marta care il foloseste doar ocazional fiind prea "indragostit" de lemnul lui chinezesc :)
Era sa uit esentialul : lemnul lui Ghita era ekipat cu fete DHS kinezesti (H3 si Skyline 2) si era arma de ucidere in masa :)
:))...ai dreptate vali...chiar ca e ucigatoare...nustiu ce sa zic despre zetro quad...mie personal mi-a placut foarte mult...l-am simtit peste multe lemne de top de la butterfly...asta e parerea mea...nu am jucat cu fete europene pe el, asa ca nu stiu cum ar putea juca altcineva care ar avea alt simt cu fetele europene...oricum Hurricane King 3 "bate" de departe cam orice lemn indiferent de brand...stiu ce vorbesc si nu vorbesc "prostii"...am testat incredibil de multe lemne...si la valoare nu ma compar eu cu Gogu Gabriel sau d-l Durdun George...asa ca nu trebuie nimeni sa o i-a ca pe un sfat, ci ca pe o idee venita de la un "amator"...Numai Bine!

Vali si Ghita, va multumesc pt aprecierea facuta la adresa jocului meu, insa nu cred ca pot fi luat ca etalon!
Referitor la Xiom Zetro Quad, pot spune ca dupa 6luni de jucat cu acest lemn de la Xiom, il simt foarte bine in mod special la topspinuri de la semi-distanta, desigur, in combinatie cu fetele Xiom Sigma.
Desi am jucat inainte tot cu un lemn ce avea in compozitie Hinoki (Donic Waldner Dotec Hinoki), ce avea un simt fantastic de bun, am considerat ca am nevoie de un plus de viteza si tarie, si astfel, am trecut la Xiom Zetro Quad, ce are in compozitie, pe langa hinoki, si carbon si zylon.
Pt. mine, acest lemn se potriveste foarte bine, dar cred ca trebuie tinut cont si de fetele ce se lipesc pe lemn, si in mod special de stilul de joc si nivelul afent.

Si eu sunt fun Zetro Quad care a ajuns la mine printr-o intamplare fericita am vrut sa-mi i-au Xiom Stradivarius si nu mai era deci m-a convins un prieten sa-mi schimb optiunea.Joc cu el de ceva timp cu Rakza 7 si Tibhar Aurus.Are un control fantastic ,ma bucur de alegerea facuta.

Am incercat lemnul acesta cu fețele Xiom omega 4 elite pe FH si Xiom vega pro pe BH si sincer sunt f multumit de cum merge, este vizibil un progres fața de fețele chinezesti cu care am jucat inainte. Acum cateva zile la Top Arena am incercat vechiul meu tricarbon si pe langa Xiom zetro Quad este slabut, dupa ce joci cu lemnul asta vezi slabiciunile altor lemne de care erai multumit inainte. Am dat cateva mingi cu tricarbonul dupa care l-am schimbat imediat cu Zetro-ul. Asa ca parerea mea este ca lemnul isi merita banii.

Salut am 2 lemne XIOM ZETRO QUAD si dau dreptate celor de mai sus ,nu sare la fel din ele ,unul este off + iar celalalt este un off sare mai bine mingia si este mai controlabil. FETE am xiom omega IV elite,si omega IV. VEGA PRO daca pui sare mingia ca din tun si sigma la fel dar asta depinde de mina ta ca este un cal naravas care trebuie domolit spor la antrenamente,seara buna.

Mie nu mi se pare deloc lemn rapid ...stratul de carbon daca ati avut lemnul si v ati uitat pe cant .e mult in interior .Asta ajuta mult sa poti da o lovitura usoara la nevoie .
Cand am nevoie sa lovesc tare o fac.. ca intervine acel carbon de care ziceam....
trebuie un pic de rabdare
Nu stiu cate lemne sunt pe fata pamantului sigur in secunda asta se nasc milioane ...cand scriu eu ...fiecare are o parere ca nu toti lovim o minge la fel ..cand ceri la cineva o parere despre un lemn trebuie sa i ceri si mana
eu recunosc ca am rotit multe lemne ..cine ma cunoaste ar zice prea multe..
Aici voiam s ajung...am dat lemne si am luat altele ..regret unele pierderi
In final ...un sfat banal..
tine un lemn macar 1 an
dupa aia mai vorbim
..sanatosi sa fim..!

Ultima editare:
Back
Sus