Durdun Gheorghe
organizator principal
Cu adevarat cu review de nota 10 !
salut,Salutare tuturor!
Am facut un review la Andro Rasant aici. Nu le pot compara cu Tibhar Genius, intrucat nu am jucat cu acestea, dar pot sa spun cateva cuvinte pe scurt: Rasant sunt fete grele, rapide, cu burete de 45 grade, care totusi se simt destul de tari din cauza topsheet-ului. Comparabile cu Tenergy 64 la viteza si comportament.
Pentru Michael Maze niste fete relativ usoare care se potrivesc sunt Yasaka Rakza 7 Soft sau o combinatie Rakza 9 la FH si Rakza 7 Soft la BH, cu grosime de 2.0 mm. Paleta va fi ceva mai usoara. De asemenea, de la Donic ar merge Acuda S1 si S2 sau S2 si S3 daca preferati mai moi sau, din generatia cea mai noua, Bluefire M2 si M3 (M1 sunt grele si tari).
Daca ofertele de la Yasaka si Donic par a fi prea tari sau prea grele, ne putem uita si la Joola, care scos de curand fetele Joola Rhyzm 425 si 375, care, impreuna cu versiunea initiala cu burete de 48 grade, completeaza intreaga gama de duritati. Mai sunt si Joola X-plode Sensitive - foarte bune si usoare - fac pereche excelenta cu Michael Maze. La categoria foarte moi si foarte usoare - Joola Samba+ aproape ca nu are concurenta.
Am vorbit la Rădăuți si dupa cum ti-am spus acolo, iti recomand fata chinezeasca (poate fi si provinciala, chiar comerciala) cu incredere deoarece cum am mai spus, te obliga sa folosesti mana mai mult si inveti sa lovesti corect mai usor decat una europeana. Pe BH poti ramane la Butterfly Tenergy 05FX de 1.9mm pentru a controla mai bine.Joc ofensiv
LEMN:Butterlafy Shlageher Inspire
FH:ternergy 64
BH:tenergy 05 fx
Si as vrea sami iau un hurricane national pe forhand ce imi recomanzi sa fac te rog trimitemi mesaj prisvat.
Buna ziua,Buna Gheorghe!
Fata mea are aproape 8 ani. Joaca tenis de masă de 2 ani jumate. Eu am practicat acest sport acum 30 de ani, iar evolutia ma depaseste. Desi antrenorii sunt superi, asi vrea sa ajut in calitatea antrenamentelor. Sunt multi copii la antrenament, iar antrenoarea este de una singura. Chiar daca lucreaza la cutie pe tot parcursul antrenamentului, copii ajung la masa ei aproximativ 15-20 minute. Te rog sa-mi spui daca este adecvat folosirea unui robot de antrenament? Care propui? Eventual daca stii pe cineva cu robot utilizat de vanzare sau un topic cu vanzari si cumparari de produse folosite, te rog sa ma anunti.
Mersi
Zoli
Da, clar este o solutie decenta.salut,
multumesc mult pentru raspuns.
Am citit review ul, dar se pare ca nu o sa gasesc ceea ce caut....o fata asemanatoare cu tenergy 05 sau genius dar mai usoara
Am incercat genius sound, sunt mai usoare si mai moi decat genius,dar am nevoie de un pic de viteza in plus.
Cred ca, pentru a scadea greutatea ar trebui sa incerc sa combin Fh genius +Bh genius sound
O zi buna
Chiar lemnul din semnatura ta este ceea ce cauti.Caut un lemn fara vibratii prea mari pt H3 Neo provincial negru pe FH si Baracuda pe BH! Oscilez intre doua lemne: Donic Waldner Legend Carbon si Dinasty Hinoki dar nu cunosc trasaturile acestor lemne numai datele pe care le ofera magazinele online si nu stiu cat de bine merg cu aceste fete lemnele respective. Poate aveti ceva sfaturi utile si pt mine. Multumesc!
Ar trebui sa fie acesta paleta mea de rezerva ceva mai" chinezesc" pe FH pt ca si ce am acum imi place f mult![]()
Salut tuturor.
As dori cateva sfaturi pentru un setup(ce fete sunt compatibile) avand un lemn BTY Ishlion tamca ulc.
Jocul meu este :
FH-70% topspin,20 % control pe masa si 10 % capac
BH-taiat 60 % ,30 % capace si 10% topspin
Am jucat cu Donic acuda s2 de 2 su yanus de 1,5
Multumesc anticipat.
Salut!Salut,
Daca ma poti ajuta cu cateva sfaturi in ceea ce priveste set-up-ul, avand in vedere stilul meu de joc.
1. Joc mixt, orientat in special spre atac
2. Folosesc in special FH ptr atac cu topspin si BH ptr taiate, contre/capace si destul de rar topspin
3. Lemn: Xiom Classic Allround S
FH: RITC 729 Wang Nan 2.0 mm National (burete albastru) - cu BOOST
BH: Xiom Vega Elite
Ai primit mai multe raspunsuri aici.ce parere aveti despre TB innerforce zlf? este bun pentru un joc foarte ofensiv....de pe masa si semi-distanta? sau ce lemne dintre ultima serie timo boll sunt excelente unui joc foarte ofensiv?multumesc mult
- - - Actualizat - - -
e adevarat ca tb innerforce zlf este un lemn mai mult All + sau Off- ?
Salut,Salut,
Setup-ul meu este compus din lemn Joola Trix Fast cu fete Joola X-PLODE SENSITIVE MAX.
Am un joc semi-ofensiv, cu ceva topspin de FH si cu ceva mai mult joc defensiv pe BH (capace si taiat).
Mersi
Multumesc mult pentru raspuns. In momentul de fata nu fac cu antrenor, insa merg in cele mai multe cazuri de 2 ori pe saptamana la sala. Cat priveste setup-ul, abia de cateva saptamani l-am schimbat (inainte aveam pe ambele fete Xiom-ul Vega Elite) si momentan este ok ptr stilul meu de joc (cu mentiunea pe care ai facut-o si tu vis-a-vis de loviturile pasive - de multe ori mingea din capace se opreste in fileu fara nici cea mai mica intentie de a trece pesteSalut!
Lemnul are viteza Allround, ceea ce il face foarte controlabil, deci foarte bun - de pastrat.
Xiom Vega Elite este o fata moale, cu mult spin si control, careia nu-i lipseste nici viteza cand ai nevoie de ea - de pastrat.
729 Wang Nan National cu booster - am jucat acum vreo 4 ani cu varianta cu burete japonez, data cu mult booster si impresia mea a fost de fata foarte grea, care face mult spin, dar care este mai greu de controlat pentru loviturile pasive. Daca jocul tau cu FH este predominant ofensiv (ataci tot cu contra sau topspin si pui capace mai rar), atunci, daca fata iti place pastreaz-o. Daca ai un joc allround ofensiv (pui si capace), atunci ar trebui sa gasesti o fata care sa fie ceva mai versatila si sa-ti permita mai usor sa faci toate loviturile, fara sa exceleze neaparat la un anumit capitol (nici prea mult spin, nici prea mare viteza). Pentru ca ai un lemn Allround, iti propun sa iei una din fetele: Yasaka Rakza 9 2.0, Donic Bluefire M2 2.0 sau, eventual, Yasaka Rakza 7 Soft 2.0 sau Donic Baracuda Big Slam 2.0.
Daca faci antrenament cu un antrenor si mergi la sala de mai mult de doua ori pe saptamana, vei simti singur nevoia sa schimbi setup-ul in functie de nivelul pe care il vei atinge. Daca joci doar meciuri, atunci paleta actuala (sau cu una dintre fetele propuse de mine pentru FH) va fi faorte buna pentru o perioada destul de lunga.