Ce lemn este acesta?

Claudiu84

senior
Scor reacție
41
Vârstă
40
Locație
Călărași

Ma tot straduiesc sa imi dau seama ce lemn este acesta...
Banuiesc ca este un lemn din gama IF, dar nu este IF ZLC, si nici ZL CARBON editie limitata ca al d-lui Durdun.... deoarece nu se potriveste repartitia culorilor: IF ZLC are galben in interior si negru in exterior. La fel si ZL Carbonul editie limitata, numai ca acolo difera un pic forma...
Avem nevoie de ajutor, parerea expertilor?

Ultima editare:
IF ZLF e cu albastru...nu cu negru...
- - - Actualizat - - -
Lemnul apartine lui Zhu YuLing...in meciul de duminica, cu Feng Tianwei...
Lemnul Zhang YiNing, este acesta:

...si se aseamana foarte bine cu un IF ZLC
... galbenul de pe maner urca pana dincolo de "semicerc"...
In poza postata de Claudiu, culoarea neagra de pe mijlocul manerului nu urca asa de sus, ci se opreste inainte de "semicerc"...
La lemnul Zhang YiNing culoarea pastilei este neagra, la IF ZLC sau ZL Carbon editie limitata, parca sa zic eu ca fondul pastilei este argintiu...

Ultima editare:
Se mai vede bine si la minutul 33.58...pe final de meci...cred ca la serva ultimei mingi jucate...Cristi, te rog posteaza tu print screen-ul...
Scuze, acum am vazut ca a postat imaginea Claudiu in primul post...
Deci...intrebarea ramane fara raspuns....:D

Ultima editare:
L-a postat deja Claudiu in primul post.
Innerfoce ZLF colorat cu negru in loc de albastru (inseamna ca are si carbon - dupa codurile de culoare ale gamei) - as zice: custom.

Din intamplare...sau nu....sunt in posesia celor doua lemne in discutie ce se prezinta ca principali candidati pentru aflarea raspunsului intrebarii din topic...IF ZLC si ZLF...
Pot spune, cu siguranta, ca, asa cum iarna nu-i ca vara, nici albastrul nu este negru... :D nici despre distorsiune de culoare, cel putin nu atat de mare, pentru ca in respectivele fotografii exista destul albastru nedistorsionat...
Hai sa dam un raspuns de compromis....un lemn custom, sa-i zicem....ZCF.... :D :thumbup:

si lemnul lui Timo Boll, ALC-ul pare de foarte multe ori ZLC din cauza neclaritatii camerelor, posibil sa fie aceeasi chestie si in aceasta situatie, oricum seamana ingrozitor de mult cu ZLF, nu are nici o treaba cu Zhang YiNing uita-te atent ca nu seamana deloc

si lemnul lui Timo Boll, ALC-ul pare de foarte multe ori ZLC din cauza neclaritatii camerelor, posibil sa fie aceeasi chestie si in aceasta situatie, oricum seamana ingrozitor de mult cu ZLF, nu are nici o treaba cu Zhang YiNing uita-te atent ca nu seamana deloc
Am postat pozele cu lemnul lui Zhang YiNing urmare a unor discutii pe privat, considerand ca e cel mai apropiat ca forma si culoare cu IF ZLC si ca cel al lui Durdun, serie limitata.
Stiu ca nu acesta este lemnul din discutie...
O sa incarc cateva poze cu Bfy Photino, care sigur are manerul galben cu albastru, si unde se vede, prin comparatie, ca se poate face confuzie de culori intre albastru si negru, asa cum poate fi si in cazul nostru...

...desi negrul ala din imaginile din discutie este al dracului de negru, negru taciune, fara dubii....

Nu este Photino deoarece are "dopul" din capatul manerului de culoare galbena.Este 100% Innerforce ZLF mai uzat,murdar de la joc.

Ultima editare:
Nu este Photino deoarece are "dopul" din capatul manerului de culoare galbena.Este 100% ZLF mai uzat,murdar de la joc.
Nici nu am spus ca este Photino...am postat pozele, dupa cum am spus, ca sa faceti comparatie intre mai multe fotografii ale aceluiasi lemn si unde albastrul, in unele dintre ele, poate parea surprinzator de negru...
...si, ca sa completez....am si un Photino in "colectie"....:cool: :D
Pana la urma...m-am decis...IF ZLF.
:thumbup:

Ultima editare:
Off Topic...O chestie ce mi-a venit acum in minte si trebuie sa o spun chiar daca deviez niscvai de la subiect: este adevarat ca Timo Boll joaca cu ceva lemn de la stiga doar cu praselele de ALC ? ori am citit pe un forum strain, ori mi-a spus cineva...nu mai retin...daca stie cineva rog sa confirme...este chiar o chestiune interesanta pentru mine...Numai Bine!

De la Stiga sigur nu.Eu am auzit ca placa este de Spirit sau de Viscaria,oricum f greu de spus...

-pot sa spun, cu scuzele de rigoare ca intervin, am construit si eu niste lemne (s-a dus in strainetate, nu vreu sa spun unde si la cine), deci se joace la un nivel f. mare, la lemnul respectiv a fost schimbat praselele, si comandate altele, tot fara manere.....pana la urma, urmei "sponzorizarea" e mare domn...

Dupa cum am mai spus si in alta interventie, pe un alt subiect...cred ca fiecare jucator joaca cu ce-i place...cu manere de care "trebuie", adica de care spune sponsorul...

Anul acesta la europene s-a uitat atent la lemnul lui Timo Boll un prieten si a zis ca e ALC-ul sau cel putin cu fetele lipite nu iti dadeai seama de diferente

ALC, spirit si viscaria seamana intre ele...sunt diferente doar la grosime... iar daca mai sunt si fetele lipite, nu cred ca se poate face diferenta intre ele doar din textura cantului!

Back
Sus