mateidumitru
maestru
Poate este o coincidenta, dar nici eu n-am vrut sa trec 0p cuiva care n-a venit la turneu fara sa anunte. Ceea ce s-a dorit initial a fi o masura oarecum coercitiva, s-a dovedit in final o portita de scapare pentru cei care vroiau sa treaca la Amatori fara sa munceasca pentru asta. In final tot amatorii ar fi avut de pierdut, unii jucatori de open ar fi ajuns sa ia ei binemeritatele cupe.
O Doamne, de cite mirsavii sunt in stare romanii pentru niste amarite de cupe !...Macar de-ar fi pline... cu bun simt.
- - - Actualizat - - -
Mi-ai luat vorba din gura.Totul se reduce la modul romanului de a se "descurca" aproape intotdeauna pe spinarea altuia.Adunam bani de la multi sa cumparam mese pentru cativa jucatori,pe cei care ajung intr-o sala de tenis din cand in cand si au plecat din randurile noastre nu-i lasam sa joace ca sunt legitimati,dar pe tinerii de la cluburi care fac antrenament in fiecare zi ne facem ca nu-i vedem.Din pacate pe an ce trece aceasta miscare se departeaza tot mai mult de ce inseamna amaturismul.Cele mai multe discutii se duc pe ce taxe sa mai punem sau cum sa le crestem pe cele care exista .Poate ca ar trebui impuse si anumite conditii de desfasurare si de categorisire a turneelor.Datorita taxei mai mari si a punctelor mai multe se ajunge la situatia in care exista mai multe turnee A decat B si de aici multe situatii in care turneele sunt organizate doar pentru a fi multi participanti.