[ ETAPA 12( FINALA ) ] Liga Nationala VivaSportShop.ro Sambata 15 decembrie 2012

Imaginea YASAKA ?...totuși cam prea mult...!?..Gesturi nesportive!....Cam prea mult totuși...!?..Intr-o sala totusi de sport in București!...Mare pacat pentru o initiativa frumoasa!....UNDE sunt parinții acestui copil!?..este vorba de Lipan Alexandru!..CUM este posibil sa fie lasat într-o sala de sport asemenea specimen..Seni Ionuț!..cu așa zise veleitati de "antrenor"...personal..!?...As dori sa vad si sa aud si niște opinii ai celor care au atribuit o "calitate"..nemeritata...acestui sportiv de mare performanta..Seni Ionuț..toate scenele au fost filmate...mare pacat!...cred ca a greșit locul de manifestare !...sunt sigur ca si sportul!...

Clasament et 12
1.Lungu Cosmin
2.Teodor Cristian
3.Lipan Alexandru
4.Zamfir Ionel
Clasament General
1.Teodor Cristian
2.Lungu Cosmin
3.Mocanu David
4.Cionoiu Cristian
Statistici
Lungu Cosmin a castigat 6 etape
Teodor Cristian a castigat 5 etape
Mandru Bogdan a castigat o etapa
Teodor Cristian a fost singurul participant al competitiei care a fost prezent la toate etapele si a castigat premiul special oferit de www.avstore.ro.

Bravo Cristi ,bravo si pentru finutu meu Cosmin ati crescut foarte mult in joc sper sa va vad jucind cel putin in divizia A.

Referitor la comentariul facut de Chuck, cu privire la atitudinea lui Seni Ionut...confirm ca "spectacolul" de azi a fost lamentabil...
La meciul lui Alex cu Cristi (Cionoiu), persoana care statea in spatele terenului de joc,(am aflat ulterior ca este "celebrul" jucator de tenis de masă Seni...) cu rol de "antrenor" al lui Alex...a avut cateva iesiri incredibile...culmininad cu lovirea lui Alex in genunchi, cu brutalitate, cel putin o data! Practic acel copil, Alex, lasat pe "mana" unui om, care nu are nicio legatura cu educatia copiilor, cu pedagogia, psihologia, sau macar cu respectul fata de ceilalti competitori...se chinuia sa nu planga, se apropia cu teama si umilinta ca sa primeasca "sfaturi" de la "mentorul" sau. Oameni buni, peste 30 persoane asistam inmarmuriti la meciul dintre Alex si Cristi...si comentam uluiti ce se intampla in "spatele" cortinei. In permanenta bietul copil privea intr-una speriat spre coltul din spatele mesei, in care "galacticul" antrenor Seni gesticula, se stramba iar intre seturi tipa realmente la Alex amanintandu-l si chiar lovindu-l...cand acesta indraznea sa-si spuna si el parerea!!!
Mi-e mila de Alex, mi-e mai mila insa de alti posibili astfel de copii care pot incapea pe mana unor "campioni" care modeleaza prin mijloace primitive aceste caractere nevinovate...
Am asistat in urma cu ceva vreme la un spectacol aproape similar, la un concurs, in care un copil de aproximativ 7-8 ani, blondut, mergea dupa fiecare set plangand si tremurand de frica catre tatal sau...Da, exista o multime de "instructori" care, pentru succesul propriilor copii chiar, sunt dispusi sa tipe la ei si sa-i faca de ras in public, otravindu-le inca de mici personalitatea, varsandu-si frustrarile si neimplinirile pe acesti copii lipsiti de aparare...
In Germania, mama unui copil a fost retinuta la politie si a trebuit sa dea o declaratie pentru o singura palma data intr-un supermarket copilului sau, care plangea. Apoi a fost luni de zile sub supravegherea institutiilor care ocrotesc copiii.
In cazul de azi...cu certitudine oricine dintre noi ar fi sunat la 112...cred ca Seni ar fi fost nevoit sa dea explicatii amanuntite cu privire la comportamentul abuziv folosit pentru "motivarea" elevului....nu copilului sau!!! Chiar daca nu suntem in Germania!
In loc de epilog...
Sa fi fost in locul lui Cristi Cionoiu...dupa prima iesire nervoasa a "antrenorului" plecam de la masa...
Dar..cinste lui, in ciuda tuturor presiunilor...a terminat meciul cu fruntea sus, chiar daca a fost "invins"...
Intrebare...pentru toti acesti antrenori cu mentalitati violente: daca l-ar antrena la ping pong pe Badr Hari, din K1, tot asa s-ar purta? E retorica...nu trebuie sa raspundeti dragi "antrenori galactici"...

Cristi, tine-o tot asa!!!
Felicitari...si succes!
Bem sampania la nea Adam Botos!

domnule mmv eu nu sunt avocatul lui seni dar daca el este dur cu copii oare cum este vasile fodoran cu ei? daca tatal lui alex nu spune nimic atunci nu vad de ce fa ofensati dvs......cu copii daca nu esti un pic dur...se suie in capul tau....toate bobarnacele astea sunt spre binele lor.....daca vor sa ajunga jucatori.....daca nu sa stea acasa in fata calc. poate este mai bine....in alta ordine de idei ma bucur ca vasile fodoran face din nou antrenamente cu tomica andrei....era pacat de copil si de munca lui de pana acum.....ia intrebati-l si pe vasile....este de acord cu cele spuse de dvs.? si daca nici el nu a scos jucatori.......

domnule mmv eu nu sunt avocatul lui seni dar daca el este dur cu copii oare cum este vasile fodoran cu ei? daca tatal lui alex nu spune nimic atunci nu vad de ce fa ofensati dvs......cu copii daca nu esti un pic dur...se suie in capul tau....toate bobarnacele astea sunt spre binele lor.....daca vor sa ajunga jucatori.....daca nu sa stea acasa in fata calc. poate este mai bine....in alta ordine de idei ma bucur ca vasile fodoran face din nou antrenamente cu tomica andrei....era pacat de copil si de munca lui de pana acum.....ia intrebati-l si pe vasile....este de acord cu cele spuse de dvs.? si daca nici el nu a scos jucatori.......
Dupa logica d-voastra cu cat mai multa bataie cu atat mai mare campionu. Eu as zice chiar ca la antrenament sa nu mai joace tenis ci sa ia bataie copilu, ce naiba sa mai piarda timpul degeaba cu antrenamentul. Sa inceapa asa o incalzire cam de juma de ora cu suturi in fund ca sa-i mearga bine backhand-ul dupa care vreo ora de palme peste ochi ca sa vada si sa simta mingea mai bine cand da topspinul si ca desert luat de urechi si ridicat juma de metru dupa care scuturat bine, bine. Daca l-ar intreba cineva si pe Alexandru Lipan credeti ca ar fi de acord cu d-voastra?

dupa cum spune-ti dvs. seni il tortureaza pe copil.....crede-ti ca exista vreun parinte(cazul tatalui lui alex) care ar accepta asa ceva de la antrenorul copilului lui?
acum sa nu exageram....un tras de urechi....un sut in fund nu inseamna ce enumerati dvs. mai sus....eu vad ce face seni cu copilul la antrenament la top arena si e departe de ce spuneti dvs....un tipat...o pedeapsa....nu inseamna bataie rupta din rai......
p.s. scuze celor de la viva de off topic!!

Ultima editare:
Clasament etapa 12
1 Lungu Cosmin 27
2 Teodor Cristian 22
3 Lipan Alexandru 19
4 Zamfir Ionel 18
5 Cionoiu Cristian 17
6 Uta Adrian 17
7 Ivan Narcis 16
8 Cristache George 15
9 Mocanu David 14
10 Filimon Bogdan 13
11 Mocanu Marius 13
12 Olaru Costin 13
13 Bilanici Mircea 12
14 Dumitru Traian 11
15 Tomica Silviu 11
16 Panea Ovidiu 10
17 Coroiu Andrei 10
18 Dumitru Gheorghe 9
19 Popescu Valentin 9
20 On Ho 9
21 Khaled Jaouir 9
22 Dumitrescu Matei 8
23 Dutu Daniel 8
24 Micuda Mihai 8
25 Tiosea Niculae 7
26 Tanase Horia 7
27 Dica Constantin 7
28 Negoita Edward 7
29 Serban Bogdan 7
30 Meirosu Ciprian 7
31 Papacu Bejoli 7
32 Popa Razvan-Vasile 7
33 Caraman Mihai 6
34 Iftimciuc Gheorghe 5
35 Popa Razvan 5
36 Raportaru Viorel 5
37 Tiosea Oana 5
38 Constantin Gabriela 5
39 Tanase Tiberiu 5
40 Acatrinei Lucian 5
41 Ionita Daniel 5
42 Preda Teodora 5
43 Carjan Dumitru 4
44 Avramescu Bogdan 4
45 Dinca Bogdan 4
46 Tiosea Roxana 4
47 Timotei Timisan 4
48 Bucur Livia 4

Stimate Dle Chiru...m-as bucura sa va cunosc...si sa impartasim cateva idei legate de "educatia" sportiva...
In multe carti autobiografice, copiii ajunsi celebri si descatusati de neputinta varstei fragede...isi exprima adevaratele pareri cu privire la metodele de antrenament pe care antrenorii lor le-au promovat! Eu nu contest rezultatele obtinute de prea-laudatii Dvs. antrenori...dar a obtine rezultate presupune a trata copilul ca pe un caine?!?!
Sunt intr-adevar parinti care gandesc ca Dvs...dar de aceea in Romania se intampla atatea violente si suntem atat de primitivi...si la "civilizatie" ne situam in continuare la coada Europei...sau si asta vi se pare OK?
Va recomand, stimate domn, o serie de artiicole...in speranta ca nu va veti trata copilul in acest fel...si nici nu-l veti lasa spre "deformare" de dragul vreunei medalii castigate la un concurs de Amatour...
Credeti-ma, interventia Dvs. si comentariul facut nu sunt in limita regulilor acceptate intr-o societate civilizata...si ar trebui sa va puna mari semne de intrebare...iar eu...daca voi mai vedea un "spectacol" similar la astfel de competitii...voi filma totul si voi interveni ulterior, apeland la cei in masura sa hotarasca daca este permis un astfel de comportamnet!
In rest...s-auzim numai de bine...si va rog totusi...aruncati-va un "ochi" macar pe materialele de mai jos...

http://stirileprotv.ro/stiri/intern...-pentru-o-medalie-de-aur-la-16-ani-video.htmlhttp://www.copilul.ro/articole/violenta+asupra+copiilor/http://www.parinti.com/20dintrecopiisuntbatutidepropriiparinti-articol-409.html

Back
Sus