Setup-ul jucatorului amaturist

Ma Lin joaca cu un lemn special facut pt el de Yasaka..acelasi lucru este valabil pt toti marii jucatori..Creanga joaca cu un lemn Primorac din perioada junioratului cu praselele schimbate..lemnele lor nu sant similare cu ce cumparam noi ca sa jucam ca ei decat cu numele..Timo Boll are doua ALC-uri diferite pe care le foloseste in functie de adversar:chinez vs restul lumii..restul este marketing
Cred ca in ultimul an Timo Boll cam incurca cele doua lemne intre ele... nu prea iese rezultatul... :D

Ma Lin joaca cu un lemn special facut pt el de Yasaka..acelasi lucru este valabil pt toti marii jucatori..Creanga joaca cu un lemn Primorac din perioada junioratului cu praselele schimbate..lemnele lor nu sant similare cu ce cumparam noi ca sa jucam ca ei decat cu numele..Timo Boll are doua ALC-uri diferite pe care le foloseste in functie de adversar:chinez vs restul lumii..restul este marketing
Nu cred ca jucatorii profesionisti joaca cu lemne facute special....ci eventual, lemne selectionate manual pentru o saritura cat mai uniforma, dintr-un lot de lemne cu furnirurile mai "alese" fara noduri, uniforme, uscate, etc...toate sunt pe piata...
Creanga nu cred ca mai joaca demult cu acel Primorac, a jucat o perioada cu Kreanga Carbon razuit de vopsea...cu ce joaca acum, veti avea posibilitatea sa a vedea "pe viu" la turneul din 4 ianuarie de la Slobozia, unde vor veni mai multi jucatori de top...nu este obligatoriu ca un jucator care se afirma jucand cu un anumit lemn, sa-si continue si restul carierei jucand cu acelasi lemn, exemplele sunt nenumarate, de jucatori care au schimbat cel putin 2-3 lemne in ultimii 6-8 ani, si asta fara sa schimbe doar manerul si sa pastreze lama preferata...oare cate lemne or fi schimbat unii jucatori in 20 de ani de cariera?
Exista pe piata multre lemne de la diversi producatori care se comporta similar...totul nu este decat o competitie a producatorilor de a "castiga" cate un jucator de top, cu contracte pe cativa ani, mai multi sau mai putini.
...iar Timo Boll nu are 2 palete diferite, pt chinezi sau pentru ceilalti, ci are 2 palete identice, pentru ca, la nivel profesionist, exista obligativitatea ca jucatorii sa aibe 2 palete identice, una de joc si una de rezerva, cu care poate juca in caz ca prima se deterioreaza in timpul partidei, stiut fiind ca regulamemtul este strict cu privire la uniformitatea suprafetei, sa nu existe portiuni dezlipite provenite de la lovituri, etc....arbitrii, inainte de partida, le verifica riguros pe amandoua...ceea ce se vede la inceputul meciului este doar verificara finala a paletei "de joc".

...iar Timo Boll nu are 2 palete diferite, pt chinezi sau pentru ceilalti, ci are 2 palete identice, pentru ca, la nivel profesionist, exista obligativitatea ca jucatorii sa aibe 2 palete identice, una de joc si una de rezerva, cu care poate juca in caz ca prima se deterioreaza in timpul partidei, stiut fiind ca regulamemtul este strict cu privire la uniformitatea suprafetei, sa nu existe portiuni dezlipite provenite de la lovituri, etc....arbitrii, inainte de partida, le verifica riguros pe amandoua...ceea ce se vede la inceputul meciului este doar verificara finala a paletei "de joc".
Sa nu inteleaga cineva gresit: Timo Boll nu e obligat de regulament sa aiba paleta de rezerva identica cu cea de joc, dar e obligat de statusul sau de jucator profesionist. :)

Mai oameni buni, ma REPET INCA ODATA...acest post a fost deschis cu ideea postarii pozelor paletei dv-stra !!! s-a deviat mult, de la subiect...Va rog frumos!!! Multumesc!

Clau, nu se pot incarca imagini....dupa upload, redirectioneaza in fereastra separata la acelasi subiect...:(

...asta e ultima "achizitie" in materie de lemne...
Configuratia standard:

....iar setupul folosit pana in urma cu o luna:

...asta, pentru a compensa postarile fara foto...;)

Ultima editare:
Buna,
Incercati cu un alt browser, de ex: opera...nu am avut probleme niciodata cu acesta....Stima!
Vad ca a-ti rezolvat...:D

...s-a rezolvat, editand postul meu anterior, s-au incarcat si foto...multumesc
- - - Actualizat - - -
....si un setup pe care eu l-am folosit mai mult de un an, ce mi-a placut foarte mult, la vremea respectiva:

...pe rever ar fi trebuit sa fie o Rakza soft 2.0....:D
In configuratia actuala de joc, lemnul este un IF ZLC rupt de la maner si reparat de Alehandro...
Stima!

Ultima editare:
Back
Sus