ÎNCHIS Vand lemne si fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mateidumitru

Înțelept
Vand urmatoarele :
1. Lemn DR. NEUBAUER HIGH TECHNOLOGY PLUS, ofensiv,foarte usor (balsa),control foarte bun, cantuit de Alehandro, are usoare lovituri care nu afecteaza suprafata de joc. Dimensiuni 153 x 153 . Pret 250 ron. Reducere la 190 ron
2. Lemn DR. NEUBAUER BULLDOG, in stare foarte buna. Dimensiuni 153 x 153 . Lemnul este ALL. Pret 170 ron. Reducere la 150 ron
3. Lemn Butterfly Power Defence, nou, pret 70 ron. VANDUT
4. Fata XIOM YANUS DEFENCE, NEAGRA, 2,0 MM, 152X147 MM, PRET 40 RON. VANDUTA.
Preturile sunt fara transport.
Telefon 0745202164

5. Fata Butterfly Tackiness Chop II , neagra, 1,7 mm, probata 1/2 ora. Am curatat lipiciul de pe ea. Dimensiuni 163 x 156 mm. Pret 100 lei fara transport. VANDUTA.

6. Fata butterfly Tenergy 05 FX neagra, 2,1 mm, patrata, sigilata. Pret 220 lei fara transport. Retrasa de la vinzare .

Ultima editare:
Nea Titi vad ca ai ajuns la varsta de pensionare, dar asta e valabila NUMAI pentru activitatea in campul muncii si NICIDECUM LA MASA DE TENIS ! E previzibila o schimbare radicala de stil !!??

Nea Titi vad ca ai ajuns la varsta de pensionare, dar asta e valabila NUMAI pentru activitatea in campul muncii si NICIDECUM LA MASA DE TENIS ! E previzibila o schimbare radicala de stil !!??
Ceva i-mi spune ca la anul,prin vara, o sa ne rugam de nea Titi sa ne mai "lase" si noua cate-un set,sa nu ne umileasca asa de tare cu......"trifoiul" cel nou!!??.Asta pana la a doua....coasa!!

Vreau sa mai fac rost de bani, sa-mi cumpar niste iarba proaspata
- - - Actualizat - - -
Ceva i-mi spune ca la anul,prin vara, o sa ne rugam de nea Titi sa ne mai "lase" si noua cate-un set,sa nu ne umileasca asa de tare cu......"trifoiul" cel nou!!??.Asta pana la a doua....coasa!!
Da Doamne sa fie asa !!!

Vand urmatoarele :

1. Lemn DR. NEUBAUER HIGH TECHNOLOGY PLUS, ofensiv,foarte usor (balsa), cantuit de Alehandro, are usoare lovituri care nu afecteaza suprafata de joc. Dimensiuni 153 x 153 . Pret 250 ron.

2. Lemn DR. NEUBAUER BULLDOG, in stare foarte buna. Dimensiuni 153 x 153 . Lemnul este ALL. Pret 170 ron.

Titi, da' lemnele de ce le dai asa de scumpe? Joaca singure? :)

Valabil
- - - Actualizat - - -
Reducere de preturi:

Dr. Neubauer high technology plus - de la 250 la 220 ron
Dr. Neubauer Bulldog - de la 170 la 150 ron
- - - Actualizat - - -
Valabil

ofer 40 ron pt scalpel! nea TITI daca esti de acord suport eu transportul !! multumesc datimi de stire daca e ok !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus