VladFarcas
senior
Farcas Vlad Cluj Amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din Sibiu-Migea Cornel, cu familia. Cit este intrarea la salina? Va multumesc.
Este imposibil din cauza timpului limitat. La ora 16 trebuie sa fim gata. La ora 17.00 se inchide tot. Ramaneti in intuneric si la 90 de m adancime pana a doua zi!Brata Andrei-Cluj
Beni Miron-Cluj
Ar fi bine sa mai mariti lista ca sunt si pe lista de asteptare si oricum nu o sa vina toti cei anuntati!
Ca sa se puncteze in amatur ,organizatorul trebuie sa faca rost de la organizatori sau din propriul buzunar de 70 ron, sa-i plateasca amaturului,deoarece taxa de participare este 0 lei.Tu sa fi in locul lui Serban,cum ai proceda ?La cate concursuri B vor fi in acest an ,parca mai conteaza daca acesta va fi punctat sau nu?Oricum in cazul tau n-o sa progresezi prea mult in clasamentul amatur si te sfatuiesc sa mergi la alea,grase, de tip A+,ca sa progesezi ceva in clasamentul general.dl serban acest concurs se puncteaza in amatour?
dl doctor nu pt mine am intrebat ci pt aest fapt pt care ati raspuns dvS adica pt plata cotizatiei unui concurs cu taxa de intrare zero !1 MI SE PARE O ADEVARATA DICTATURA CE SE INTAMPLA !! EU NU AM NEVOIE DE PUNCTE CA JOC DE PLACERE! NU CAUT CONCURSURILE MICI DIN BERARII CA SA CASTIG SI EU O CUPA PRECUM FACETI DVS!!Ca sa se puncteze in amatur ,organizatorul trebuie sa faca rost de la organizatori sau din propriul buzunar de 70 ron, sa-i plateasca amaturului,deoarece taxa de participare este 0 lei.Tu sa fi in locul lui Serban,cum ai proceda ?La cate concursuri B vor fi in acest an ,parca mai conteaza daca acesta va fi punctat sau nu?Oricum in cazul tau n-o sa progresezi prea mult in clasamentul amatur si te sfatuiesc sa mergi la alea,grase, de tip A+,ca sa progesezi ceva in clasamentul general.