partener joc/antrenament, nivel mediu, București, Top Tenis Arena.

midrev

boboc
Reaction score
0
Salut,

Am 25 ani, nivel mediu.

Ca locatie accept doar Top Tenis Arena, București.

Pot juca in timpul saptamanii, probabil 2-3 zile / saptamana, undeva dupa 18-19.

Reply in topic sau mesaj privat va rog, si intram in contact.

Multumesc.

salut,eu am 23,sunt un jucator defensiv si caut rivali la tenis de masă.ar fi ok dupa ora 18-19 si 2-3 zile/saptamana,id ul meu e kassab.andrei.te astept,bafta

un pic offtopic: midrev, ai jucat cumva DT?
ontopic: daca te bate kassab, poate jucam o ora doua. daca-l bati, n-ai ce sa faci cu mine, oricat de mult mi-as dori sa jucam :)

da, am jucat 4-5 ani de DT cu AoR. acum mult timp, si am avut cateva nickuri :)
voi vedea in curand cum joc fata de kassab.

Salut, am 23 de ani, nivel mediu si caut un jucator disponibil dupa ora 19.00 doua zile pe saptamana zona Top Tenis si IDM.

salut,si eu am 23,si sunt tot cam de nivel mediu,si este ok dupa ora 19:00,2 zile/sapt.id ul este kassab.andrei.bafta!

Salut, am 23 de ani, nivel mediu si caut un jucator disponibil dupa ora 19.00 doua zile pe saptamana zona Top Tenis si IDM.
(at)George : ti-am trimis mesaj privat pe forum
+ ce varsta ai ? in celalat topic ai scris 33 de ani.
salut,si eu am 23,si sunt tot cam de nivel mediu,si este ok dupa ora 19:00,2 zile/sapt.id ul este kassab.andrei.bafta!
(at)kassab : daca vrei sa stabilim alta intalnire, mesaj privat pe forum sau la tel.

Este cineva disponibil sa jucam un tenis in timpul oricarei zile a saptamanii incepand cu orele 13:00 sau mai tarziu Top Arena sau la Viva Sport?

kassab.andrei e id meu,sunt un jucator mediu si defensiv si ador cand greseste adversarul ))...n-am nevoie sa fac punctul )) te astept

nu conteaza ca face puncte,important e sa faca mai multe greseli decat puncte si totul e ok )) si Tudor ia id ul daca vrei sa jucam...pt ca caut adversari de calibru,bineinteles ca sa pot invata si de la ei...)

uite Alexandra,ia id meu kassab.andrei si stabilim o intalnire k sa jucam.te astept...si eu am 23,pot juca la viva sau idm,si sunt un jucator mediu.

uite Alexandra,ia id meu kassab.andrei si stabilim o intalnire k sa jucam.te astept...si eu am 23,pot juca la viva sau idm,si sunt un jucator mediu.
tu ai 23 si ea 29,cred ca o sa te invete ia;)

buna maria as vrea sa joc cu tine,daca vrei in weekend cred ca o sa fie interesant
- - - Actualizat - - -
unde crezi ca e mai bine,la viva sau top arena astept un raspuns pa

este cineva astazi sau maine cu ceva timp liber si dorinta de a juca ? am 34 ani,nivel mediu si ratacesc prin buc catebva zile. prefer top tenis sau idm dar locatia putina importanta are momentan. 0761 242 151

Back