Paleta la 300 lei

Anonim16

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
26
Locație
Oradea
buna,vreau sa-mi cumpar o paleta buna la 300 lei,jocul meu este pe atac,dar nu am ideii bune de palete la 300 lei,as dori ca sa aiba si striatii paleta ca sa ma ajute la serve.

ce striatii? :)) iarba? zimti? cu aia nu poti da serve cu efect... la ce nivel esti? dupa cum vorbesti se pare ca esti incepator

Am o paleta formata din doua fețe blufireM1 (pereche) si lemn li-ping kitex control 7+ viteza 9+.Este intr-o stare f.buna .Fetzele sunt f.bune agata f.bine si au un control deosebit.Daca doresti sunt deacord sa facem tranzactia.Mesaj pe m.p.daca esti de acord.

Am o paleta formata din doua fețe blufireM1 (pereche) si lemn li-ping kitex control 7+ viteza 9+.Este intr-o stare f.buna .Fetzele sunt f.bune agata f.bine si au un control deosebit.Daca doresti sunt deacord sa facem tranzactia.Mesaj pe m.p.daca esti de acord.

Recomand...Donic Li Ping este o investitie foarte eficienta ca raport performanta/pret...este un lemn care se cumpara, nu se da ;)...odata achizitionat, greu te mai desparti de el...
....dar noi ne batatorim buricele degetelor de pomana, ca omul nostru a postat un anunt in urma cu 2 saptamani apoi a intrat in "anonimat"....:D

Recomand...Donic Li Ping este o investitie foarte eficienta ca raport performanta/pret...este un lemn care se cumpara, nu se da ;)...odata achizitionat, greu te mai desparti de el...
....dar noi ne batatorim buricele degetelor de pomana, ca omul nostru a postat un anunt in urma cu 2 saptamani apoi a intrat in "anonimat"....:D
ITI MULTUMESC PTR. SUSTINERE AM POSTAT DIN NOU PALETA PE SEIT . Te rog sa ma scuzi ca nu am mai dat nici un semn,dar m-am descurajat,ca nimeni nu a intrebat de ea.Sper sa fie de bun augur.

Back
Sus