Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Serva se si primeste...ce striatii?) iarba? zimti? cu aia nu poti da serve cu efect... la ce nivel esti? dupa cum vorbesti se pare ca esti incepator
Cu 802-40 pot sa dau serve aproape la fel de spinoase cum dau cu fete lipicioase.ce striatii?) iarba? zimti? cu aia nu poti da serve cu efect... la ce nivel esti? dupa cum vorbesti se pare ca esti incepator
bine zis aproapeCu 802-40 pot sa dau serve aproape la fel de spinoase cum dau cu fete lipicioase.![]()
Unde "aici"?Salut. Uitate aici ai putea gasi ceea ce cauti. Toata stima.
Am o paleta formata din doua fețe blufireM1 (pereche) si lemn li-ping kitex control 7+ viteza 9+.Este intr-o stare f.buna .Fetzele sunt f.bune agata f.bine si au un control deosebit.Daca doresti sunt deacord sa facem tranzactia.Mesaj pe m.p.daca esti de acord.
ITI MULTUMESC PTR. SUSTINERE AM POSTAT DIN NOU PALETA PE SEIT . Te rog sa ma scuzi ca nu am mai dat nici un semn,dar m-am descurajat,ca nimeni nu a intrebat de ea.Sper sa fie de bun augur.Recomand...Donic Li Ping este o investitie foarte eficienta ca raport performanta/pret...este un lemn care se cumpara, nu se da...odata achizitionat, greu te mai desparti de el...
....dar noi ne batatorim buricele degetelor de pomana, ca omul nostru a postat un anunt in urma cu 2 saptamani apoi a intrat in "anonimat"....![]()