AmaTur: Turneu B Turneu B incepatori (mt.12) 9.02.2013 Cupa Liceului "I.H.Radulescu",Târgoviște

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Si am fost asa aproape sa il elimin pe castigator. Sa conduci cu 9-5 in decisiv si sa pierzi... la avantaj...

Felicitari...celor 3care au luat cate o cupa.....in special lui badea daniel...care a jucat f bine astazi in ciuda usoarei dureri la mana.....Si multimim Domnului Claudiu Manoiu ...Tarascu Alexandru si Lazaroiu Adrian....care au reusit sa organizeze un concurs foarte foarte frum....sa speram..k vor mai fi....

Concursul a inceput la 9:45 si s-a terminat la 16:10. Au participat 27 de concurenti. Taxa de 54 de lei va ajunge in cel mai scrut timp la Dl Botarca. Iata primii trei clasati:
1.Badea Daniel (elev al Liceului I. H. Radulescu )
2.Bratescu Adrian
3.Dolea Valentin

Multumesc tuturor participantilor si imi cer iertare pentru eventualele neplaceri.
P:S: la 27 de platitori x 17 lei ramane un profit de peste 200 de lei.
Si ce-o sa faci cu atatia bani?!... nu te gandesti sa sposorizezi amaturul
Felicitari tuturor,organizatori,castigatori,participanti

D-le asa zis "victorache", trebuie sa sti ca din banii obtinuti din acest concurs 200ron, jumatate au fost luati de posesorul meselor, iar de restul am achizitionat veste reflectorizante de departajare la care am mai pus din propriul buzunar inca 150 lei!!! Daca 10% dintre profesori ar proceda la fel, ar fi privit altfel si miscarea sportiva din scoli!!! Dar cum restul baga totul in buzunare, se alege praful de aceasta!!! Inainte de a face asemenea afirmatii(poate te sti in cauza),te rog frumos sa te mai documentezi despre tot ce inseamna sport si oameni de sport!!!

Back
Sus