Fata BTY Sriver FX se afla la:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?10371-Schimb-Bfy-Sriver-FX-cu-Donic-Bluefire-M2. Diferenta o spuneti ca nu stiu cat sa fie. Cum s-a simtit M3, are control bun? As vrea sa trec de la Sriver FX la Donic M3 si nu stiu sigur daca mi se potriveste. Am lemnul OFF-, Stiga Optimum Sync, iar acum simt ca fetele Sriver sunt prea moi si as dori ceva cu viteza si spin mai mare si totodata un control mai bun. Cu stima.
Domnule, asa ca sa-ti impartasesc o opinie personala... e bine sa nu faci schimbari bruste. Sriver fx mi s-au parut fetele cele mai potrivite pentru un jucator mediu/bun. Acum ca te-ai hotarat si dumneata sa treci la nivelul urmator...nu-i rau dar zic sa-ti iei ceva apropiat celei cu care te-ai obisnuit. Sincer sa fiu eu as trece la un lemn off mai intai. Nu stiu daca vei fi satisfacut numai de schimbarea fetelor ! Tenergy 05 fx sunt cam scumpe dar am multi prieteni care joaca cu Xiom si care zic ca nu e mare diferenta dintre ele si BTY (ma refer la felul cum sare sau cum agatza mingea) si difera doar la calitatea lor, tenergy fiind mai calitativa. Am dat cu Xiom si mi s-au parut ok.
Donic M3 este o fața foarte rapida, se comporta foarte bine si la spinuri dar diferenta e mare dintre ea si sriver. Donic M3 are tehnologie noua, e altceva... Acum stii cum e...fiecare ne dorim calitate maxima dar cu preturi convenabile noua.
Parere finala si ce-as face eu...:
1. Schimba mai intai lemnul cu unul Off pentru performante mai mari
2. Iti alegi fețe in functie de jocul preferat si buget:
- Tenergy 05 fx e o fața excelenta dar scumpa...mai nou a aparut Tenergy 80 care se pare ca face toti banii.
- Donic M3 e o fața rapida, vrea sa fie ca bty fx 05 dar NU e. Marele avantaj e pretul foarte bun.
- Xiom (nu stiu exact care model, pare-mi-se Vega pro) pret mediu, calitate buna dar...nu stiu... parca totusi ii trebuie ceva dar nu stiu ce... N-am sa-i reprosez nimic dar...sa zicem ca nu e tocmai pe placul meu... poate ca nu-mi place denumirea

)
3. Imprumuta un lemn off bun si pune sriver pe el si vezi ca se schimba totul... Conditia e sa joci vreo 2 saptamani pentru ati da mai bine seama.
Nu stiu daca ti-am fost de folos, mult tra la la dar ti-am spus cum as proceda eu dupa experienta din ultimii ani.