Clasament ITTF

este foarte greu pt europeni daca stam sa ne gandim ca un jucator precum boll,samsonov ,maze,crisan sunt destul de greu de inlocuit mai ales ca nu vad vreun tanar de perspectiva cum este de exemplu la chinezi zhou yu!il vad pe acest tana5r in primii 10 intr-un an!
...nu e chiar asa...uite de exemplu un jucator de 19 ani care deja cam matura masa cu Samsonov, Baum si compania...numele lui e Liam Pichford...da un search pe youtube...vizionare placuta :)

...nu e chiar asa...uite de exemplu un jucator de 19 ani care deja cam matura masa cu samsonov, baum si compania...numele lui e liam pichford...da un search pe youtube...vizionare placuta :)
este un tanar de viitor cu un joc placut ochiului dar mai are mult de munca!sa speram ca va fii un viitor ,,timo boll,, acest tanar englez!
- - - Actualizat - - -
http://www.youtube.com/watch?v=kvYNL24Ua9Y

ceva fantastic chinezii astia 2... extraordinari... asa ceva... vin astia din urma tare de tot... in 2 ani daca se tin tot asa o sa-l intreaca pe jike

M-a sunat azi Xu Xin si mi-a zis sa va multumesc in numele lui pentru mesajele de imbarbatare si gandurile bune. Trece printr-o perioada grea a vietii si chiar avea nevoie de ele.

Da si eu l-am sunat pe ma lin si e hotarit sa ajunga din nou numaru 1 mondial !!!!!!!!!!!!:D :thumbup: :rolleyes:

Supertari !!! Excelent joc! Ce viteza, ce miscare, ce lovituri,....Doamne, frumos este sportul asta!!!
P'o bere cu toti fanii lui Xu Xin ca Ma Long va domina si 2013!!! Cat despre Zhang Jike, atitudinea lui la masa nu l'ar tine prea mult pe locul I.
Da, este frumos sportul asta !!!
:think:
- - - Actualizat - - -
http://www.youtube.com/watch?v=p1KeelHqtrw
..dar de cei doi chinezi sub 18 ani de pe primele doua locuri din top U18 ...Fan Zhendong si Lin Gaoyuan,ce parere aveti?

Foarte siguri pe ei si multa multa forta in lovituri ...

Da, frumos meci !!!

;)

Ultima editare:
P'o bere cu toti fanii lui Xu Xin ca Ma Long va domina si 2013!!! Cat despre Zhang Jike, atitudinea lui la masa nu l'ar tine prea mult pe locul I.

Mai degraba as spune asta despre o atitudine ca a lui Samsonov. Zhang Jike, chiar daca pare/este arogant uneori, are o atitudine de luptator, care cred eu ca este un lucru pozitiv.

Da, momentan. A urmarit insa, cineva, evolutia (si ascensiunea) tinerilor "lupi" chinezi ? Se intrevede printre ei viitorul lider ? Astept comentarii de la cei ce urmaresc mai atent site-urile chineze de specialitate.

Mai jos de locul 3 e greu sa pice, dar Ma Long si Xu Xin cred ca-s peste el.

Si eu cred ca Xu Xin este nr 1 mondial nu doar pentru ca este intr-adevar foarte bun ci si pentru ca Zhang Jike nu e in apele lui. Xu Xin l-a cam batut pe ZJ in ultimele meciuri dar ZJ nu a jucat mai nimic (l-a batut si Wang Liqin daca nu ma insel, a castigat greu de tot la Kenta Matsudaira nr. 40 mondial dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi !!). E clar ca se intampla ceva cu el, trece printr-o perioada mai slaba. Daca juca asa in 2012 nu ajungea nici campion modial, nici olimpic. Eu zic sa avem putina rabdare sa isi revina ZJ si apoi vedem cum stau lucrurile in top 3 modial. Mie mi se pare ca nici MaLong nu este chiar intr-o forma maxima. Timpul ne va arata care e cel mai bun. Oricum toti trei XuXin, ZhangJike si MaLong sunt tineri si de valori foarte, foarte apropiate. Deci o rocada intre ei este oricand posibila.

Si aici este vorba de strategie..exista un ciclu de antrenamente pt a ajunge la forma maxima in momentul dorit..eu spun ca la Campionatele Mondiale de la Paris Zhang Jike va iesi campion mondial doar daca partidul comunist chinez va fi de alta parere;)

Si aici este vorba de strategie..exista un ciclu de antrenamente pt a ajunge la forma maxima in momentul dorit..eu spun ca la Campionatele Mondiale de la Paris Zhang Jike va iesi campion mondial doar daca partidul comunist chinez va fi de alta parere;)
Eu stiu si cu politica asta? Greu de crezut. In China partidul nu este tot una cu "partidul", asa cum este la noi. Cred ca se joaca pe bune: CEL MAI BUN SA CASTIGE!!!
... dar mai bine sa asteptam rezultate!
:silent:

Cred ca va iesi campion mondial doar daca va dori partidul comunist chinez :)).

eu zic ca la campionatele mondiale de la paris ma long va iesi campion ..app , merge cineva sa vada live campionatul de la Paris ?

Back
Sus