Eu nu zic ca la Viva nu a inceput mai tarziu, ideea vad ca nu a fost inteleasa, vad ca si Rares Leorda si-a exprimat dezacordul. Eu am spus clar ca ma deranjeaza nu neaparat ora la care a inceput concursul ci ora la care se zice ca va incepe concursul. La Viva s-a spus mereu ca incepe la ora zece chiar daca acum este prima oara cand chiar incep la ora zece, cum scrie in program, de obicei au inceput la minim 11. In schimb la Top Arena mereu s-a scris ca incepe la ora 9 dimineata si absolut intotdeauna a inceput macar la 10 si ceva, zic eu ca cateodata aproape de 11. Pentru cei care vin din provincie este importanta ora la care organizatorii promit ca incep concursul, eu cheltui bani pe benzina si sunt obligat sa ajung inainte de 9, chiar la 8 jumatate, ca sa nu risc sa plec acasa fiindca concursul a inceput fara mine, deci nu pot veni la 9 jumate cum foarte multi din București isi permit sa vina, incepe concursul pleaca binemersi acasa, nu ii costa nimic. Eu stiu ca ei scriu ora 9:00 tocmai ca sa inceapa la zece fiindca altfel daca scriu ora de incepere 10:00 au toate sansele sa inceapa la 11 dar asta nu este treaba mea, pot fi un pic mai fermi si sa nu ingaduie incalcarea orei de incepere, iar dupa ce fac prima oara asta sunt sigur ca intarziatii nu o vor mai face a doua oara. Eu nu tin cu vreo sala de tenis anume, de multe ori mi-am aratat multumirea de cum au fost organizate concursurile la Top Arena, o sala foarte foarte buna de altfel. Acum daca am indraznit si eu sa zic ceva, indreptatit fiind zic eu, trebuie sa sariti toti ca arsi pe mine?