2013 ITTF World Tour, Qatar Open, Super Series,20 Feb 2013 - 24 Feb 2013, Doha, QAT

Din pacate niciun roman la lista de start.
Chinezii,germanii,austriecii vin cu aproape tot ce au mai bun,cu exceptia lui Boll.
Macar Bernie trebuia sa participe.Patrisia Soljia a participat si in Kuwait si aduna puncte si experienta.

La masa 1 se antreneaza zhang jike ,ma long ,yan an si inca 2
primilor 3 li s-a adaugat tang peng si joaca la dublu acum..

Ultima editare:
Rezultate live de la toate cele 9 mese aici http://www.ittf.com/competitions/test/matches_live4.asp?competition_ID=2197
- - - Actualizat - - -
Tablou principal baieti http://portal.ittf.com/competitions/test/matches_per_round1.asp?s_Event_Type=MS&rnd=64&Competition_ID=2197&Event_Type=&ID=&Rnd=&
- - - Actualizat - - -
http://portal.ittf.com/competitions/test/matches_per_round1.asp?s_Event_Type=WS&rnd=64&Competition_ID=2197&Event_Type=&ID=&Rnd=&
- - - Actualizat - - -
la fete

Nu pare usor pentru numarul 4 mondial meciul cu egipteanul El-Sayed ...
Acum vad ca egipteanul s-a inmuiat ...

chinezi de neinvins !!!!!!!!:confused:
Nimeni nu este de neinvins ...
La urma urmei e sportul lor national, dau totul pentru a ramane in frunte. Si totusi nu cred ca sunt chiar de neinvins ...
:-P
- - - Actualizat - - -
Urmeaza ...
YAN An CHN vs. ZHANG Jike CHN
;)
- - - Actualizat - - -
Ce s'a intamplat acolo ... ?

"Marele" Jike nu mai face fata sa si piarda si inventeaza o accidentare =)). E bine asa... =)) "Mare" om!!! "Mare" campion!!! "Mare" atitudine!!!

Am trait s-o vad si pe asta ! Umilit de mai tanarul sau coleg, marele JK abandoneaza in optimi...
YAN An CHN - ZHANG Jike CHN = 11-8, 11-7, 6-3 ab.
Asa ca, maine in semifinale se vor intalni:
XU Xin CHN - MA Long CHN de la 11:30
WANG Hao CHN - YAN An CHN de la 12:15
- - - Actualizat - - -
la fem:
DING Ning CHN - LI Xiaoxia CHN de la10:00
ZHU Yuling CHN - LIU Shiwen CHN de la 10:45

Nu mi s a parut deloc ca zjk a fost umilit...cred totusi ca a avut ceva probleme cu spatele...nu putea lovi bine cu forehand ul...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Am trait s-o vad si pe asta ! Umilit de mai tanarul sau coleg, marele JK abandoneaza in optimi...
YAN An CHN - ZHANG Jike CHN = 11-8, 11-7, 6-3 ab.
Asa ca, maine in semifinale se vor intalni:
XU Xin CHN - MA Long CHN de la 11:30
WANG Hao CHN - YAN An CHN de la 12:15

- - - Actualizat - - -

la fem:
DING Ning CHN - LI Xiaoxia CHN de la10:00
ZHU Yuling CHN - LIU Shiwen CHN de la 10:45
daca ati fi urmarit super liga chinei v-ati fi dat seama ca nu este deloc o surpriza!yan an l-a batut pe zike si a avut o forma de zile mari si inca ceva facand parte din nationala CHINEI se antreneaza cu ei!

Ma distrez cand vad ce oftica au unii pe ZJ... Oau, batut, umilit, facut praf... asta e valoarea lui reala, etc...etc (nu le-am auzit toate pe forum ci si de la prieteni). Parerea mea ca s-a vazut de la inceput ca lovea un pic mai ciudat pe forehand si se misca un pic mai greu. Asta e. Lasa ca ii trece, si o sa joace bine in alte turnee. Ce atata fas pentru nimic... Anul sportiv abia a inceput iar ZJ are inca timp sa castige multe meciuri frumoase dar si sa ia inca multe batai. Remarci de genul celor de mai sus o sa fie de fiecare data. Hai Zhang Jike! Hai MaLong! Hai Xu Xin !!!! Asteptam spectacol! :)

ITi spun eu.
I se Filfaie
Mie mi se pare ca aici si'a pus capat imaginii lui de mai mare campion mondial si olimpic.
Cum sa'ti dezamagesti in halul asta atatia fani ?
Nu putea accepta infrangerea; era una urata oricum.
S'a vazut, ce naiba! Hai sa punem cartile pe fata ...
...
- - - Actualizat - - -
I se va falfaii acolo unde'i este locul in clasament.
Iti dai seama Ticule ca acum va trebui sa munceasca de doua ori mai mult ca sa mai prinda expresul de locul I ?
;)
- - - Actualizat - - -
CEL MAI BUN SA CASTIGE !!!

Back
Sus