Alex Chesei
boboc
cat de rapid este timo boll zlf cu fete tenergy 05 fx ? in comparatie cu sigma europe pe balsa carbo x5? sau asa in general si pareri despre lemn
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
fata de balsa X5 cu vega europe ii mult mai rapid ZLF cu t05 FX?Am jucat vreun an si 1/2 cu balsa carbo x5 cu Sriver G3 FX, Vega Europe si T05, iar de un an joc cu Timo Boll ZLF cu T05FX. Vorbind strict despre lemne, X5 este un lemn rigid, de control și foarte bun pentru capace la jocul de langa masa, ?nsa de la semidistanța și distanța nu face fața. Pentru a avea viteza trecusem la momentul respectiv la T05, dar pierdusem mult din control. în contrast cu X5, ZLF e un pic elastic și asta ajuta la topspin de la distanța, cel puțin pentru mine este superb aici, elasticitatea, cum spunea și viospin, ?i ofera un simț special. Este un lemn excelent pentru semidistanța și distanța, la jocul de lânga masa e un pic prea rapid și daca aș avea precizia pe care o aveam cu X5 la capace ar fi lemnul perfect pentru mine. Oricum, pentru jocul de lânga masa și la mingile lente mi-am ameliorat în ultimul timp foarte mult loviturile prin variația forței cu care strâng mânerul în m?na, deci aș putea spune ca ZLF tinde la lemnul idealSa-mi dea Dumnezeu sanatate sa-l pot juca cât și cum mi-aș dori....
Pe de alta parte, prețul este un factor important, și din acest punct de vedere X5 probabil are cel mai bun raport preț/calitate pentru gama sa.