As dorii niste pareri despre acest lemn va rog sunt un jucator de nivel mediu si am jucat cu ceva lemne bunicele cum ar fi: Butterfly Timo Boll edition World 2003, Donic Cayman, Donic Dima Sawtech Ar si un DHS V series al unui prieten. Multumesc!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daca aveam ocazia sa ne intalnim la un turneu iti dadeam sa`l probezi si asa era cel mai bineiti multumesc frumos, dar sunt cam hotarat pe acest lemn si am vrut sa vad o parere.
Iti recomand paleta domnului Marcu Vasile, daca nu te sfatuiesc sa iei acelasi lemn ca al lui nou pentru ca e foarte eficient sau un nitaku septear iar la fete sunt convins ca vei gasi ceva care sa se incadreze in bugetul disponibil.M-ai convins, am realizat ca nu sunt un jucator la un standard foarte ridicat ca sa pot controla un lemn atat de rapid... Dupa cum vad tu ai 23 de ani probabil ca la varsta asta esti dedicat acestui sport. As vrea sa ma dedic acestui sport si sa investesc dar problema este ca nu stiu ce sa aleg.. am un buget de 200-230 de lei pentru un lemn si 200 de lei pentru ambele fete, nu e tocmai mult dar nici putin si dupa cum spuneam nu stiu ce sa aleg nu am nici cea mai mica idee macar. As vrea o paleta rapida dar cu un control bun, daca va intreb pe voi categoric voi primi un raspuns precum: "Nu avem de unde sa stim ce ti se potriveste etc etc..." va inteleg. Dar nici eu nu stiu ce mi se potriveste.. !
Bugetul total pentru paleta este de 500 de lei ma voi gandii la acest Donic Li Ping sau Nittaku Septear. Intre timp daca mai aveti alte idei sunt aici sa le ascult si sa tin cont de fiecare.