AmaTur: Turneu A+ TURNEU "A+" ARAD, MEMORIALUL "EUGEN ROMAN" editia a-2-a, 23.03.2013

Buna ziua,
In acest moment eu scriu postul cu nr. 41 . Din cele 40 anterioare 10 ( zece ) .. adica 25 % au fost legate de "modul de organizare" . Opinia mea e ca "unora" .. le lipseste "Fight Clubul" ... pacat .. mare pacat. Vorba lu' Nea Matache Macelaru ... organizatu' asta nu e char asa usor pe cum cred unii.
Cu sima,
IOnut NIca

.
ASA ESTE,dar comparatia este prea mare.De la un campionat de placere la aceasta este chiar cale lunga.Oricum este de apreciat ceea ce ati spus,dar nu in contextul asta.Fiecare gandeste cum vrea si face ce poate.
Da Vasile, dar sa nu uitam ca din bucati mici se fac lucrurile mari.
- - - Actualizat - - -
Buna ziua,
In acest moment eu scriu postul cu nr. 41 . Din cele 40 anterioare 10 ( zece ) .. adica 25 % au fost legate de "modul de organizare" . Opinia mea e ca "unora" .. le lipseste "Fight Clubul" ... pacat .. mare pacat. Vorba lu' Nea Matache Macelaru ... organizatu' asta nu e char asa usor pe cum cred unii.
Cu sima,
IOnut NIca
Daca tu crezi ca o organizare buna, care sa satisfaca majoritatea concurentilor, este de domeniul ,, Fight Club ", atunci mutati posturile acolo.
Cu aceeasi sima, :D
Matei Dumitru

Bogdan, Open-ul incepe deodata cu turneul de Amatori, dimineata?
24 grupe de amatori si 10 grupe de open incep sa joace deodata pe 20 mese?
Am inteles corect?

Bogdan, Open-ul incepe deodata cu turneul de Amatori, dimineata?
24 grupe de amatori si 10 grupe de m open incep sa joace deodata pe 20 mese?
Am inteles corect?

Nu Gabi, noi vom incepe in jurul orei 14, nu am scris inca pt ca este devreme, si se mai uita. Voi anunta pe forum curand

TURNEUL AMATORI: Participa orice jucator amator cu media turneelor A mai mica sau egala cu 18 care se afla in clasament mai jos de locul 60.
extras din regulament:
............................................................................
4.1.2. A - Avansati (Amatori) MP este intre 11 si 18 p,.
...........................................................................
care e valabila? MA sau MP ?
multumesc!

Back
Sus