ÎNCHIS Vandut

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
acord reduceri la cumpararea fetelor in "bloc" :) toate au marimea standard butterfly 150X157

sal...ti-am trimis un mesaj....pt un pret la toate 3,dar la mine la mesaje expediate nu il gasesc......lasa-mi mesaj cu pretul si ceva amanunte despre fetele negre....ce simt au,viteza,spin,control,etc....nu am jucat niciodata cu ele.....

ok iti dau un call maine pe la 12.20, am si perechea ei de culoare rosie care a fost pe rever daca crezi ca te intereseaza tot de 2,0 mm e mai putin uzata are spinul ceva mai bun ca deh reverul e mai putin solicitat de lovituri de tops puternice :)

Ok ne auzim maine sa ai o seara placuta, eventual sa imi spui si ceva dimensiuni

Baracuda big slam neagra vanduta, sigma pro rezervata, a mai ramas donic desto f3 big slam 2,0 mm neagra la pret incepand de acum redus...

Actualizat primul post, pentru sigma pro a expirat rezervarea revine la vanzare

vreau eu tenergy 05 fx 2,1 neagra ,patrata daca esti de acord cu 210 lei,inclusiv transportul.daca da,suna-ma la 0722620437.

Desto f3 big slam neagra si banco megaspin 45 neagra vandute.. actualizat primul post

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus