Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumi Doru pentru interventie.Sa nu uitam ca meritele nu sunt doar ale organizatorilor.Au fost mai multe persoane din Botoșani care s-au implicat la buna desfasurare a acestui concurs despre care nu s-a spus nici un cuvant.Pentru noi cei din Botoșani este important ca totul s-a terminat cu bine si fara incidente.Despre cum s-au simtit invitatii nostri ... ei stiu mai bine daca pe viitor vor mai avea motive sau nu sa ne onoreze cu prezenta.ceva mai frumos decit atit nu se putea!! plecind de la organizare si pina la finalul concursului ...nota 10 cu plus!!!!!!! spre bucuria mea totul a fost un exemplu de profesionalism.sa vazut o finala la amatori intre doi jucatori exceptionali de valori apropiate cistigata de cel care in ultima perioada a fost intr-o urcare continua in circuitul amatur!!!!!am avut un mic regret la open unde mi-as fi dorit sa cistige mehmet sengoz,dar sper ca data viitoare vine si rindul sau! multumesc fam.chirap ptr ca au fost aproape de organizatori ,multumesc tuturor celor implicati in organizare ,multumesc participantilor!!!!! felicit din toata inima cistigatorii acestui concurs si pe toti participantii!!!!!!!! avind cu ce sper ca orasul Botoșani sa fie de acum in colo un loc cu traditie in acest sport!!!!!!! sa ne dea d-zeu sanatate ,ptr a ne reintilni cu drag la turneele ce urmeaza!!!!!!!!!! va salut cu deosebit respect pe toti ,va doresc o primavara frumoasa si un an cu tot ce va doriti!!!!!!!!! bravo ai nostri .hai ai nostri!!!!!!!!!!!!
Multumim si va asteptam la urmatoarele concursuri de la Botoșani.ovidiuu a spus:O primire extraordinara, cu siguranta vom reveni de fiecare data cand veti mai organiza un concurs. Felicitari
Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului Nemtoi Gabriel care a gasit o paleta in sala pe care a predat-o organizatorilor.Astept telefon de la persoana in cauza pentru a stabili cum poate sa intre in posesia "paletei naravase".
Alte obiecte gasite in sala:
-O punga cu: o pereche de papuci(alb cu negru) si un tricou rosu puma.
-Prosop roz
-Prosop alb(asa il vad la aceasta ora desi am dubii)
-Trico rosu xxl
Toti cei in cauza sunt rugati sa ma contacteze prin PM sau telefonic(Cornel Balauca 0756 337 103).
La amatori:
Marcu Vasile - Onufrei Ciprian
Nemaciuc Mihai - Avram Gabriel (2-3)
Ursulean Vasile - Constantinovici Ciprian (3-0)
Balauca Cornel - Popescu Mihai (3-0)