AmaTur: Turneu A+ TURNEU "A+" ARAD, MEMORIALUL "EUGEN ROMAN" editia a-2-a, 23.03.2013

Se inscrie Kavis din Oradea loc1812 la amatori
iar Aberle Ildiko este inscrisa la acest concurs ca noua dar in clasametul amatur este trecuta din greseala ca Abele Ildiko loc1235 si de asemenea ii trecuta si ca Abelle Ildiko loc 1628, este aceeas persoana, probabil cand a fost inscrisa de diferite persoane nu au stiut numele corect, deci corect este Aberle Ildiko, va rog sa corectati.

Ultima editare:
De la mangalia doi pescarusi

sterea viorel open
medeleanu stefan amatori

la buna vedere!

Am o rugaminte la voi, puteti lua si putin nisip, scoici si putina apa sarata. Ca nu am fost demult la mare:))

Credeti ca ar putea sa se supere cineva daca ar participa si Razvan Marinescu sau George Durdun?
Cel putin trei din cei inscrisi la categoria Open au castigat anul trecut la cei doi.
Pana la urma vad ca se aplica regula.
Daca mai sunt locuri,din București:
Razvan Marinescu
George Durdun
- - - Actualizat - - -
La open.Evident!

Ultima editare de un moderator:
Masonii din Muntenia m-au convins sa ma alatur acestui concurs.Bocaniala Norocel.O(lga)peN(oro)

Latest news:
Sistem de joc:
Amatori - ora 10.00 - 144 jucatori, 24 grupe de cate 6, 4 calificati din inferioare, 2 din superioare, eliminatoriu de 48
Open - ora 14.00 - 72 jucatori, 12 grupe de cate 6, 4 calificati din inferioare, 2 din superioare, eliminatoriu de 24
In cazul in care se reuseste suplimentarea numarului de mese de la 20 la 24 se va juca in sistem 1 grupa/masa in inferioare, daca nu - vor fi si 2 gr/masa (cateva).
Ultimele confirmari de inscriere: 09.45 - amatori, 13.45 - open.

Ultima editare:
Din Timișoara:
Glavan Andrei- amatori
Glavan Ioan Radu- amatori

Bine ai venit! :) Ramai in Galați in clasament sau te trec din București, sa nu cazi cu Durdun in grupa?
Florin,nu am cum sa renunt la orasul in care m-am nascut,in care am copilarit,in care am iubit pentru prima data in viata,in care m-am plimbat ore in sir indiferent de sezon,in care am facut colegiul,in care am fost la petreceri, in care am cunoscut oameni deosebiti,in care m-am casatorit,in care am lucrat ani de zile,in care m-am bucurat si m-am intristat...Raman fidel si reprezint Galațiul.Sper sa nu deranjeze pe nimeni asta.
DurDun sa treaca de 3 ori testul "lovitura si podeaua" si apoi sa cada la mine in grupa:)

Din București: Popa Vicentiu- amatori
Din Timișoara: Merceanu Grigore- amatori

Din Moravita:
Tanase Adrian- amatori
Tanase Antonio- amatori
Tanase Andrei- amatori

Din Arad se inscrie:
Dulmin Daniela - amatori
Novanc Flavius- amatori
Botco Vinesiu Adrian- amatori
Mitru Sorin- amatori

Se inscrie din Oradea Toma Cristian 624 Amatori.
Sa aveti un turneu frumos!

Ultima editare:
Olaru este nou in clasament ... sau e Olaru Costin din Filipesti?

Ultima editare:
Back
Sus