ÎNCHIS Vand! palete...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gabikr

senior
Scor reacție
10
Vârstă
56
Locație
Călărași
Paleta formata din:
- Lemn - Levi OFF-, 5 straturi, maner FL, nou.
- Fetze
FH - Andro Hexer HD, neagra, max, uzura minima.
BH - Butterfly Challenger Attack, rosie, 2.0, uzura minima.
Foto aici: http://postimg.cc/gallery/39u0z3az2/
Pret: 250 lei

Paleta formata din:
- Lemn - Donic Persson Carbotec OFF+, 5 str. lemn + 2 straturi carbon-glass, maner AN.
- Fetze
FH - Palio Blit'z, rosie, grosime 2.0. stare foarte buna.
BH - Tibhar Varispin D-TecS, neagra, grosime 2.0, doar probata.
Comportament excelent, pentru un joc variat. lemnul off+ ofera putere si viteza, fete cu spin si control foarte bun.
Foto aici: http://postimg.cc/gallery/30z9awgcu/
Pret: 330 lei
................................................................................................................................................................

Transportul este inclus prin Posta Romana daca se face plata in cont.
- La ING Bank, cont RO 12 INGB 0000 9999 0217 1458 RON pe numele Craciunica Gabriel.
- La Garanti Bank, cont RO 09 UGBI 0000 672 000 381 RON pe acelasi nume.

Relatii pe mp sau la tel: 0735.77.66.73 - Gabi
Multumesc.

Ultima editare:
Salut. Nu dezasamblezi paletele aflate la vanzare sa le dai pe bucati? M-ar interesa fața Vega Pro max rosie.

Vega pro max e neagra (70 lei transport inclus posta)...Acuda S3 e rosie

Ultima editare:
am vazut paletele arata foarte bine. daca nu dai xiomul sa te gandesti la mine. spor la vanzare
Pai stii ca-s la vanzare...stii cum arata, cum se comporta, pretul a "intrat la apa" suficient de mult...nu trebuie sa ma gandesc eu sa-ti vand, ci tu sa te hotarasti daca o cumperi...hehe...toate ofertele lasa loc de discutii...;) :thumbup:

+1
Chiar ce nu v-a placut la Huricane? E prea tare, grea, rapida.... Sunt curios pentru ca si eu ma gandesc sa cumpar una. Mersi

Ce nu v-a placut la Hurricane? de vreti sa`l comercializati?
O sa radeti....dar e prea lent...pentru a da tare trebuie tras cu toata mana, iar eu am o miscare mai scurta, din cot, si nu reusesc sa-i imprim viteza pe care o vreau...
...iar la loviturile pasive nu sare fileul...trebuie sa-mi schimb miscarile pentru ea...iar la varsta asta, nu mai am timp de schimbari majore...vreau o fata care sa se potriveasca stilului meu, nu una dupa care sa ma 'dau" eu...

Ultima editare:
Adaugat lemn Keyshoy Light, FL, in stare foarte buna, pret 220 lei....foto sapt viitoare
- - - Actualizat - - -
Pt. userul adishorul : - eliberati casuta cu mesaje! ;)
- - - Actualizat - - -
...lemnul este FL, arata foarte bine, nu a fost lovit, din ce stiu eu, si a fost al userului emipeter, care, iarasi daca nu ma insel, l-a cumparat de nou... este putin slefuit la maner la "U", pt confortul prizei, slefuire facuta de emipeter...
Actualul proprietar se numeste Ionut, si are nr. de tel 0720 875 493
- - - Actualizat - - -
...lemnul are cam un an vechime...

Fotografii cu Keyshot-ul
- - - Actualizat - - -
De asemenea, daca imi permite gabi, (si sunt sigur ca nu are nimic impotriva) adaug si 2 fete: Acuda S1 Turbo max si Acuda S3 max, ale aceluiasi Ionut. Fetele au fost taiate pe Donic LiPing Kitex, masurand ambele 155/148. Pretul, 50 lei / bucata. Pentru informatii, va rog sa il contactati.

Ultima editare:
Multumesc, Claudiu...
Acum vad si eu pozele...vad ca nu e "nelovit", asa cum am spus...scuze pt afirmatia de mai devreme, eu asa il stiam...dar intre timp, se mai petrec evenimente...:thumbup:

Adaugat Kreanga carbon AN...lemnul nu imi apartine, detalii pe mp sau tel...
- - - Actualizat - - -
Lemnul Keyshot Light, si fetele Acuda S1 turbo si Acuda S3, ce apartineau lui Ionut - Vandute

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus