Din cate stiu eu ,strainii care au venit la Buzău nu au fost cazati in B90-ci la un alt hotel ,cu standard de confort mai ridicat si care nu este al lui C.R.Tibhar a licitat cu cea mai avantajoasa oferta in ceea ce priveste sponsorizarea lotului national -a se vedea faptul ca titularii lotului au numai cuvinte de lauda vis-a-vis de acest aspect.Romstal este unic sponsor al lotului national si al FRTM ,pentru ca nu s-a oferit ,cu tot ce inseamna aceasta idee ,nimeni altcineva!Iar contributia ca sponsor este consistenta!Sala din Buzău este optima pentru concursuri ,in afara de faptul ca este deschisa permanent si chiar presedintele ETTU a avut cuvinte de lauda in ceea ce priveste organizarea competitiilor europene.Nu vreau sa polemizez,ci doar sa reliefez lucruri evidente...-Hai sa fim obiectivi!!!
obiectivitate totala nu exista nici in Rai ! sa tineti minte , caci este adevarat !
va amintiti vreodata cand a venit Barosso , Merkel , Bush sau mai stiu eu cine pe la noi in tara , sa ne fi criticat pe de-a binelea ? daca au zis ceva au zis-o sub o forma de dojeneala prieteneasca .
ce se aude in spatele peretilor , nu e de urechile "prostimii" .
legat de sponsorizare, nu stiu ce ati auzit d-voastra , nu consider ca este " minciuna " , insa am auzit si eu " altele ". Butterfly este cunoscuta ca fiind o firma agresiva , daca nu chiar cea mai agresiva de pe piata . mie greu sa cred ca nu au putut pulsa la fel de mult ca Tibhar . in fine , nu putem discuta despre " cifre " , dar titularii lotului isi iau banul si dat fiind ca premiile nu sunt extraordinar de mari , iar cheltuielile sunt ridicate , cred ca suntem ambii deacord cand zic ca " mai bine tac si-mi iau banul ! " . nu-i asa ?
legat de sponsorizare , refuz sa cred ca nu ar fi nici-o companie interesata sa sponsorizeze un lot care ar aduce un prestigiu si ar face un PR bun ( in urma rezultatelor obtinute ) acelei firme . de exemplu OMV-Petrom . sau oricine altcineva . firmele astea trebuie curtate , te duci , le prezinti un power point, le arati 2-3 diplome si o medalie , un scurt film , si astepti . si exista o alta deschidere a firmelor cand ai un reprezentant al FRTM + 2-3 jucatori ai lotului national comparativ cu noi (amatorii) mergand la aceeasi firma .in plus totul este legat de taxe .
Iar investitiile in Buzău ... revenim la imobiliare , interese si altele .
Domnu Gigi, poate lucrurile sunt cum le ziceti d-voastra , poate lucrurile sunt cum le zic eu, poate lucrurile sunt pe la mijloc .
Nu vin aici sa schimb obiceiuri, legi si regi . Sa stea acolo mult si bine ! Insa trebuie sa cadem deacord amandoi asupra unui lucru : exista un conflict de interes , si acest lucru ar trebui taxat .
Atata timp cat adevaratii sportivi , care cunosc problemele din sport , nu sunt promovati la conducere sau intr-o pozitie de administrare, atunci nu o sa obtinem nici-o performanta .
O sa fie doar niste " afaceri " pe spatele celor care trag de rup in sala de forta , si care nu prea au o viata personala pentru ca se dedica unui sport ce nu-ti permite nici sa te relaxezi , daramite as te distrezi .
Stiu ... se poate si mai rau , dar al naibii , se putea si mai bine !!!