AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 30 martie 2013

Felicitari castigatorilor! Trebuie sa remarc faptul ca organizatorii (Dan, Victor si Lucica) si-au facut treaba si merta felicitari speciale. In ciuda faptului ca au fost multi participanti, si faptul ca in inferioare (amatori) s-au calificat 4 din 6, (normal ca dureaza mai mult) lucrurile au fost ca la carte.
Cate ceva:
-perdele pe toata suprafata geamurilor;
-papa bun, la 30 m de sala;
-grupe foarte multe, dar bine gestionate;
-info eliminatorii afisate la timp, gen Florin Apian pe care toata lumea in felicita;
-mese de calitate;
-tuica de pruna a lui Victoras;
-si, nu in ultimul rand, "o mie de prieteni"
IN DOUA CUVINTE " SUPER TURNEU".

Un turneu frumos,numeros,bine gestionat!
Felicit organizatorii,participantii si spectatorii,si le multumesc pe aceasta cale inca o data celor care se implica in aceasta miscare.
Pentru ceea ce s a intamplat ieri:
ENCIU-CEACARESCU 0-3
ENCIU-TOMA FLORIN 1-3
Avand in vedere ca nu este prima data cand nu ma calific din superioare cu doua victorii,si asist la tot felu de aranjamente,si in pacate nu sunt singuru.
DECID S A MA RETRAG DIN AMATUR
P.S. ORGANIZATORII NU AU NICI O VINA,TINE DOAR E CAT DE OM E FIECARE OM
Numai bine!!!
Daniel Aftenii

Felicit organizatorii,participantii si spectatorii,si le multumesc pe aceasta cale inca o data celor care se implica in aceasta miscare.
ENCIU-CEACARESCU 0-3
ENCIU-TOMA FLORIN 1-3
Avand in vedere ca nu este prima data cand nu ma calific din superioare cu doua victorii,si asist la tot felu de aranjamente,si in pacate nu sunt singuru.
Numai bine!!!
Daniel Aftenii
Ne place sau nu,asemenea lucruri cred ca nu vor dispare niciodata.Asa ca Dane,cred ca te lupti cu morile de vant.E bine ca ai semnalat asta,ar trebui si altii sa semnaleze daca au cunostinta de asa ceva tot aici pe forum,poate asa se vor rari semnificativ asemenea meciuri "strategice".Dupa cum ti-am spus si la sala,eu personal nu vad nici o contramasura pentru a nu se mai intampla lucruri de gen.
Iar cu retragerea din AMATUR,cred ca numai tu pierzi luand o decizie asa radicala.Mai gandeste-te,ai sa vezi ca am dreptate.
In alta ordine de idei,as dori sa multumesc tuturor participantilor,sa felicit castigatorii,si sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee.:wave:

Daniel, iarta acum ca vine Pastele. Este greu sa iei o astfel de decizie si nu pot sa-mi permit sa zic ca este pripita cu toate ca nu pierzi atat de mult, daca ierti,in balanta cu decizia luata. Vrei sa te desparti de noi? Nu cred, ....stiu cat esti de suparat, noi am vb ieri pe tema asta, dar nu merita sa te auto-pedepsesti.
Pe de alta parte se pot intampla si surprize in meciuri, si eu am fost in situatia ta, am trecut greu cu vederea si am ajuns la concluzia ca niciodata nu o sa-l bat pe Lulu. Si sti de ce? Pt ca ma fac de ras.
In concluzie, (un compromis) mergi la turneele unde crezi ca-ti face place, ...unde nu sunt inscrisi cei vizati.

Ne place sau nu,asemenea lucruri cred ca nu vor dispare niciodata.Asa ca Dane,cred ca te lupti cu morile de vant.E bine ca ai semnalat asta,ar trebui si altii sa semnaleze daca au cunostinta de asa ceva tot aici pe forum,poate asa se vor rari semnificativ asemenea meciuri "strategice".Dupa cum ti-am spus si la sala,eu personal nu vad nici o contramasura pentru a nu se mai intampla lucruri de gen.
Problema se mai poate remedia prin imbunatatirea sistemului de joc,adica prin eliminarea grupelor superioare care este o povara desfasurarii unui turneu si in acelasi timp locul unde se intalnesc in general aranjamentea atat la alcatuirea lor cat si la manevrare de rezutate.
Sansa oferita de al 2 lea calificat pe un tabluo eliminatoriu este o iluzie intretinuta de un regulament total depasit in aceasta privinta.
Asigurarea tuturor participantilor a minim unui meci in plus in grupa si trecerea directa la eliminatorii elimina aceste aranjamente.
Dl.MOTISAN DRAGOS la un turneu organizat a facut acest lucru care a multumit pe numerosi participanti,mai ales ca a facut grupe de 7 si 8 jucatori cu primii 4 calificati.

Poze turneu baicoi - 30.03.2013

Poze turneu baicoi - 30.03.2013

Salut,
Atasez citeva poze de la consursul de ieri.
Citius.

fiecare dintre noi nu ne-am calificat cel putin o data din grupele superioare pentru un set si este normal sa ne suparam,dar sa vedem in asata numai aranjamente,este deja prea mult.Eu la Targoviște am pierdut la un copil de 10-11 ani,la București la o fata , asta inseamna ca am facut aranjamente? De 3 luni ma doare foarte tare mana dreapta si vin la concursuri sa joc tenis ca imi place,nu ca sa castig neaparat,in eliminatoriu am pierdut la Cosmin Fodoran de la 10-7 pentru mine in decisiv ,si asta a fost un aranjament? Daniele astai tenisul,mai si pierdem mai si castigam ,nu trebuie sa renunti.

Nu trebuie sa iert pe nimeni pt ca nimeni nu a gresit,toata lumea a jucat corect se pare.
Faptul ca eu cred ca am fost nedreptatit(asta am simtit si asta mi au comfirmat si cei din tribune),si inca o data spun nu sunt singuru si nici nu voi fi,voi mentine decizia luata pentru cei care pe viitor vor mai face aranjamente.
De multe ori mi s a cerut un set/meci si nu l am dat pentru toti cei din sala.
Nu ma auto-pedepsesc chiar sunt bine si nu tin dusmanie pe nimeni,regret sincer ca nu o s a va mai vad pe multi dintre voi o perioada,deaceia aseara dupa aflarea verdictului am mai zabovit printre voi a mi lua la revedere si pt a va spune ce sa intamplat,90% mi ati dat dreptate,ba mai mult ati patit si voi la fel.
P.S.daca cineva o sa isi ceara vreodata scuze,le voi accepta bucuros si voi avea placerea din nou sa revin printre voi
Numai bine!!!
- - - Actualizat - - -
fiecare dintre noi nu ne-am calificat cel putin o data din grupele superioare pentru un set si este normal sa ne suparam,dar sa vedem in asata numai aranjamente,este deja prea mult.Eu la Targoviște am pierdut la un copil de 10-11 ani,la București la o fata , asta inseamna ca am facut aranjamente? De 3 luni ma doare foarte tare mana dreapta si vin la concursuri sa joc tenis ca imi place,nu ca sa castig neaparat,in eliminatoriu am pierdut la Cosmin Fodoran de la 10-7 pentru mine in decisiv ,si asta a fost un aranjament? Daniele astai tenisul,mai si pierdem mai si castigam ,nu trebuie sa renunti.
Banuiesc ca esti Enciu,
Daca in setul in care eu am condus cu 5-1 si s a terminat 11-5 pt tine tu numesti ca nu erai in forma,jos palaria!

Nu trebuie sa iert pe nimeni pt ca nimeni nu a gresit,toata lumea a jucat corect se pare.
Faptul ca eu cred ca am fost nedreptatit(asta am simtit si asta mi au comfirmat si cei din tribune),si inca o data spun nu sunt singuru si nici nu voi fi,voi mentine decizia luata pentru cei care pe viitor vor mai face aranjamente.
De multe ori mi s a cerut un set/meci si nu l am dat pentru toti cei din sala.
Nu ma auto-pedepsesc chiar sunt bine si nu tin dusmanie pe nimeni,regret sincer ca nu o s a va mai vad pe multi dintre voi o perioada,deaceia aseara dupa aflarea verdictului am mai zabovit printre voi a mi lua la revedere si pt a va spune ce sa intamplat,90% mi ati dat dreptate,ba mai mult ati patit si voi la fel.
P.S.daca cineva o sa isi ceara vreodata scuze,le voi accepta bucuros si voi avea placerea din nou sa revin printre voi
Numai bine!!!
- - - Actualizat - - -
Banuiesc ca esti Enciu,
Daca in setul in care eu am condus cu 5-1 si s a terminat 11-5 pt tine tu numesti ca nu erai in forma,jos palaria!
Sau poate ca ai avut tu o cadere de forma?...orice e posibil la tdm.

Cred ca e destul de clar ca Daniel nu se plange de o situatie normala in care un set a facut diferenta intre calificare sau necalificare. Nu o mai bagati pe asta cu orice e posibil in tenis si ca se mai intampla. Unele situatii sunt f clare. Eu nu o sa l bat niciodata pe Sterea de exemplu chiar daca sunt in forma maxima si el e in cea mai proasta zi cu putinta. Daca l bat intr un turneu e clar ca meciu ala e aranjat :) . Stim cu totii despre ce e vorba aici si rezolvare cred ca exista si cea mai la indemana mi se pare eliminearea grupelor superioare.
Pe de alta parte Daniele eu zic ca nu merita sa renunti la participare, gadeste te ca 95-99% din oamenii angrenatii in amatur iti sunt cel putin placuti, eu zic ca nu merita pentru niste "forme de viata" sa renunti la atatia prieteni cu care te ai simtit bine de atatea ori.

Primul inscris .... Targoviște - Rusu Geanini - Amatori
Hai Dane mai fa un efort si posteaza clasamentul, ca doar e duminica....spune-i sotiei ca mergi la baie si ia tableta cu tine:D...nu de alta dar vreau sa vad pe ce loc a iesit Geani:wtf:

Sau poate ca ai avut tu o cadere de forma?...orice e posibil la tdm.
tocmai pt ca simteam in forma dupa ce l am batut pe Dl Toma cu 3-1 dar forma si pofta s au stins repede.
asi vrea sa l felicit pe Lazaroiu Adrian inca o data:
ADRIAN-DANIEL 3-0
ADRIAN-BOACA 3-2

Cred ca e destul de clar ca Daniel nu se plange de o situatie normala in care un set a facut diferenta intre calificare sau necalificare. Nu o mai bagati pe asta cu orice e posibil in tenis si ca se mai intampla. Unele situatii sunt f clare. Eu nu o sa l bat niciodata pe Sterea de exemplu chiar daca sunt in forma maxima si el e in cea mai proasta zi cu putinta. Daca l bat intr un turneu e clar ca meciu ala e aranjat :) . Stim cu totii despre ce e vorba aici si rezolvare cred ca exista si cea mai la indemana mi se pare eliminearea grupelor superioare.
Pe de alta parte Daniele eu zic ca nu merita sa renunti la participare, gadeste te ca 95-99% din oamenii angrenatii in amatur iti sunt cel putin placuti, eu zic ca nu merita pentru niste "forme de viata" sa renunti la atatia prieteni cu care te ai simtit bine de atatea ori.
Nu cred ca e viabila renuntarea la grupele superioare, fiindca aranjamentele s-ar muta in grupele inferioare si-atunci, unii dintre noi ar pleca si mai repede acasa.

ENCIU-CEACARESCU 0-3

ENCIU-TOMA FLORIN 1-3

Numai bine!!!

Daniel Aftenii
Daniele imi pare rau ca ma bag aiurea ,nu stiu ce sa intamplat dar stiu SIGUR ca ar fi cea mai pripita idee a ta,eu zic sa te mai gandesti si daca te incalzeste cu ceva imi cer eu iertare in locul lor:D

Clasament Amatori

Loc Nume si prenume Localitate
1 Bodin Ion Tecuci
2 David Adrian București
3--4 Luta Petre București
3--4 Panait Genu Teisani
5--8 Szakali Csaba Miercurea Ciuc
5--8 ***************** Campina
5--8 Pascu Paul Tecuci
5--8 Chivu Adrian Slobozia
9--16 Zedler Csaba Agnita
9--16 Darmaz Ion Targoviște