ÎNCHIS Vand colectie fete - reduceri la toate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va salut cu respect ! Rog si eu pct 1 si 12 parca ( vega europe uzata -40 ron ) rezervate pt mine. Numai bine - cristake

BUna ziua. M-ar interesa Sigma Pro 2.0 mm neagra, taiata pe Zhang Jike (poz 8), dar dimensiunile mi se par cam mici 148/155. Stiam ca lemnul are 150/157. Fatza s-a "micsorat" dupa ce ati dat-o jos de pe lemn iar la relipire se va intinde din nou la dimensiunile 150/157?!

Va salut. S-a vandut vega europe de la pozitia 12? Am vazut ca ati rezervat-o. Daca nu s-a concretizat tranzactia o vreau eu.

Buna ziua. Cumparam noi Kokutaku, daca mai este... Fratii Gavrilovici din Caransebeș,,,Multumim.
- - - Actualizat - - -
Buna ziua. Cumparam noi Kokutaku, daca mai este... Fratii Gavrilovici din Caransebeș,,,Multumim.

Va salut. S-a vandut vega europe de la pozitia 12? Am vazut ca ati rezervat-o. Daca nu s-a concretizat tranzactia o vreau eu.
Cu placere. Dati-mi adresa de expeditie pe privat, sa va trimit fata.
- - - Actualizat - - -
Nu s-a vandut inca (acum e la poziitia 10). Dati-mi pe privat, adresa unde sa o trimit.
- - - Actualizat - - -
Am adaugat doua fete Omega 4 Pro, cu burete portocaliu, in stare excelenta la pozitia 1 si 2.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus