Corect,ce spuneti voi e adevarat. Antrenamentul e mama invataturii,dar si echipamentul ajuta.(cateodata intr-o proportie mai mare,cateodata intr-o proportie mai mica). Din ce am inteles eu,Dr Neubauer Super Block este cea mai deranjanta fața pt adversar? (sa ii vina efecte urate sa ii fie cat mai greu de scos mingea....inteleg ca asta tine de antrenament foarte mult...dar tine cum am mai spus intr-o proportie si de echipament).
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si va doresc o dupa-amiaza cat mai frumoasa !
Astept in continuare si alte pareri.
Cred ca nu ai inteles ce voiam sa zic.
Sa incerc sa-ti explic mai bine: daca tu ai Superblock pe paleta si doar pui paleta in dreptul mingii (adica eu dau topspin si tu blochezi lovitura mea), eu am 1000000 de variante sa te fac sa gresesti, pentru ca te bazezi pe material, si nu materialul joaca la masa, ci jucatorul. Daca dau mingea drept (fara efect) spre Superblock, nu ai ce sa faci sa modifici efectul si mi-o vei trimite inapoi de asemenea fara efect, iar eu fac ce vreau eu cu returul tau. De asemenea, daca dau o minge taiata, imi vei da un retur cu topspin, care pentru mine seamana cu o minge de la un softist care pune capac la un topspin, din nou o mine foarte usoara. Daca servesc cu topspin si tare, din nou vei trimite o minge usoara pentru mine, va fi putin taiata si imi va permite s-o atac cum vreau eu.
In timpul schimburilor, te tin mereu in iarba: una topspin, una stop, pana gresesti sau o ridici si dau tare.
Daca tu cunosti foarte bine materialul si iti construiesti un stil in jurul lui, facand blocaj langa masa, dar si combinat cu atacuri, mingi rapide, taiate cu softul, daca intorci paleta in mana si stii sa dai topspin atat cu FH, cat si cu BH si te folosesti foarte mult de variatie, mie imi va fi extrem de greu sa joc contra ta.
Nu Superblock deranjeaza, ci ceea ce faci tu cu ea, desi, pentru ca Superblock este o fata cu frictiune minima, iti va permite sa faci putine lucruri.