ÎNCHIS Vind PALETA noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Eu am jucat in urma cu 6 ani cu o asa paleta si a fost buna in perioada aceea de inceput, pana cand un amic a venit cu o paleta profesionala adica facuta si lipita de el, din acestea de care se vinde aici.
Trebuie sa recunosc ca am ramas uimit de diferenta care era fata de paleta mea, adica era cu mult mai rapida si aderenta fetelor era foarte puternica fata de paleta mea care la mine fetele erau lucioase desi paleta avea doar 1 luna de cand era cumparata, si ce ma uimit ca eu dupa un set eram tot traspirat si el nu avea nimic.
Nu stiu daca tu joci tenis de masă si daca ai incercat sa vezi diferenta acesta intre cele 2 palete?,,,
Eu unul azi ami este greu sa mai joc cu o paleta de care ai tu la vanzare acum adica pot sa spun pt. noi totii cei de pe acest forum care acum jucam cu palete facute adica profesionale, ( toretic si practic noi putem sa ne jucam fara probleme si cu o asa paleta nu este nici o problema dar nu se compara difernta intre cele 2 palete cei de pe forum stie la ce ma refer si tu poti sa sti la ce ma refer doar daca ai jucat cu cele 2 palete daca nu jucat sa vezi diferenta pana atunci sti doar teorie... Asa ca gura mica si ma invata :silent:
Aici jos poti sa vinzi o asa Paleta. Vanzare!
http://www.okazii.ro/cautare/tenis+masa.html?fuzzy=0&autoc=write
Era cit pe-aici sa zic ca mai exista si useri care se exprima elegant si stiu sa ofere respect.Asta pana la ultima remarca...cea cu invatatul.Poate tu,te-ai referit la "invatat tenis"...Eu iti zic clar(pentru a nu exista confuzii):mai treci pe la scoala si mai invata CARTE,ca ai greseli mari si de gramatica si de exprimare,asa ca...gura mai mica!Ori,n-ai timp pentru asta ca esti prea ocupat cu bishnita de materiale pentru tenis de masă de pe acest forum?
Dar,stai linistit,nu esti singurul,mai sunt destui ca tine(chiar deasupra):gura multa,carte...mai putina.Tenisul e de baza!

Ultima editare:
Colegi se pare ca pustanul asta de 12 ani nu are ce face decat sa fie bagat in seama , si pe deaspura si a dat si nume de fata sa fie si mai tare bagat in seama... :thumbdown:
dl. Clau va rog, dupa cum vedeti noi toti am fost foarte amabil cu baiatul acesta dar el a inceput sa ne ia peste picior pe totii, si pt. ca am fost foarte ambil cu el m a sunat si mi a spus cateva de voie buna... eu cred ca nu mai trebuie bagat in seama o vedea el ce face cu paleta lui...

Ultima editare:
Clau ar trebui sa intervina pentru ca Abramburica/abramburel sau cine o fi deja isi bate joc de tot forumul asta. Nu se poate tolera asa ceva!

Era cit pe-aici sa zic ca mai exista si useri care se exprima elegant si stiu sa ofere respect.Asta pana la ultima remarca...cea cu invatatul.Poate tu,te-ai referit la "invatat tenis"...Eu iti zic clar(pentru a nu exista confuzii):mai treci pe la scoala si mai invata CARTE,ca ai greseli mari si de gramatica si de exprimare,asa ca...gura mai mica!Ori,n-ai timp pentru asta ca esti prea ocupat cu bishnita de materiale pentru tenis de masă de pe acest forum?
Dar,stai linistit,nu esti singurul,mai sunt destui ca tine(chiar deasupra):gura multa,carte...mai putina.Tenisul e de baza!
Sfatul meu nu te lua de domnul Leo,care este un om extraordinar,serios,care vinde la un pret decent,uitate pe postul lui vinde palete nefolosite care in mod normal costa 300 de lei cu 200 de lei si daca este dispus mai face si reduceri ,asa ca documenteazate http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...tor-sfaturi-pentru-alegerea-paletei-potrivite si apoi vorbeste!Nu sunt vechi pe forum dar de cand sunt nu stiu daca cineva a facut ce-ai facut tu.sa-ti fie rusine!

Pur si simplu ea sau el(mai degraba el) s-a simtit extrem de prost cand a primit remarci negative,fondate,dar jignitoare in opinia lui.
A avut dreptate,regulamentul nu specifica permisa doar vanzarea materialelor profesionale,asa ca si-a incercat norocul.
De aici insa,si pana la jignirile aduse celor care i-au indicat situri unde chiar se cauta aceste produse,gen oKazii si altele e cale lunga.

Nu-mi ramane decat sa banez pe o perioada de 7 zile userul abramburica, printre altele exista 3 useri care comenteaza de pe acelasi calculator:
Duplicate Posts IP Report for 16.04.2013
86.*.*.* - Used by 3 users
Users: sutn (5 Posts), abramburica (5 Posts), gogutz (23 Posts)

gogutz mi-a dat o explicatie cat de cat plauzibila pentru existenta celor 3 useri, asa ca el inca nu e banat, desi vad a acumulat destula reputatie negativa...

Abramburica, promit sa fac in fiecare zi ce m-ai sfatuit in privat. Cat despre partea a doua a comentariului tau, ar fi bine sa citesti de la un cap la altul topicul acesta (eu am facut-o de vreo 2-3 ori chiar inainte sa scriu aici) si sa incerci sa vezi cine are o problema. Daca nu vezi, nu-i nici o pierdere.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus