abramburica
ͲЯѺՆՆ
Era cit pe-aici sa zic ca mai exista si useri care se exprima elegant si stiu sa ofere respect.Asta pana la ultima remarca...cea cu invatatul.Poate tu,te-ai referit la "invatat tenis"...Eu iti zic clar(pentru a nu exista confuzii):mai treci pe la scoala si mai invata CARTE,ca ai greseli mari si de gramatica si de exprimare,asa ca...gura mai mica!Ori,n-ai timp pentru asta ca esti prea ocupat cu bishnita de materiale pentru tenis de masă de pe acest forum?Eu am jucat in urma cu 6 ani cu o asa paleta si a fost buna in perioada aceea de inceput, pana cand un amic a venit cu o paleta profesionala adica facuta si lipita de el, din acestea de care se vinde aici.
Trebuie sa recunosc ca am ramas uimit de diferenta care era fata de paleta mea, adica era cu mult mai rapida si aderenta fetelor era foarte puternica fata de paleta mea care la mine fetele erau lucioase desi paleta avea doar 1 luna de cand era cumparata, si ce ma uimit ca eu dupa un set eram tot traspirat si el nu avea nimic.
Nu stiu daca tu joci tenis de masă si daca ai incercat sa vezi diferenta acesta intre cele 2 palete?,,,
Eu unul azi ami este greu sa mai joc cu o paleta de care ai tu la vanzare acum adica pot sa spun pt. noi totii cei de pe acest forum care acum jucam cu palete facute adica profesionale, ( toretic si practic noi putem sa ne jucam fara probleme si cu o asa paleta nu este nici o problema dar nu se compara difernta intre cele 2 palete cei de pe forum stie la ce ma refer si tu poti sa sti la ce ma refer doar daca ai jucat cu cele 2 palete daca nu jucat sa vezi diferenta pana atunci sti doar teorie... Asa ca gura mica si ma invata :silent:
Aici jos poti sa vinzi o asa Paleta. Vanzare!
http://www.okazii.ro/cautare/tenis+masa.html?fuzzy=0&autoc=write
Dar,stai linistit,nu esti singurul,mai sunt destui ca tine(chiar deasupra):gura multa,carte...mai putina.Tenisul e de baza!
Ultima editare: