AmaTur: Turneu A CUPA PRIMAVERII DEJ 20 aprilie 2013 turneu A OPEN SI AMATORI + jr

ok sper sa fie asa dar trebuie sa i-o spui personal nu in public unii ar putea interpreta altceva !

Pt copii nr maxim este de 16! Insa dat fiind inscrierile pana acum avem 17 copii daca se inscriu si alti copii se va deschide o lista de asteptare !!

Ultima editare:
pana marti voi anunta si eu daca vin cu 3 copii.
- - - Actualizat - - -
calauz regis
gherasim cristian
badescu serban
- - - Actualizat - - -
VAROG SA MODIFICATI :

calauz regis
gherasim cristian
badescu serban
SUNT LA COPII NU LA AMATORI !!!
- - - Actualizat - - -
10 - 12 ani

dupa stabilirea salii am decis ca punem 18- 20 mese deci intra si cei din lista de asteptare si chiar mai multi! voi revenii cu alte detalii

Tulaiiii....a devenit Dejul capitala tenisului de masa "clujean".
Bravo baieti, alti luzari din Cluj care se dau mari pingpongheri se pot ascunde in fata voastra.
FELICITARI!
A ajuns Dejul sa organizeze mai multe turnee A decat Clujul. Fara comentarii suplimentare!
dupa stabilirea salii am decis ca punem 18- 20 mese deci intra si cei din lista de asteptare si chiar mai multi! voi revenii cu alte detalii

Ultima editare:
Dejul trebuie sa fie mandru ca vin atatia oameni si pe drept cuvant merita .FELICITARI.De cate ori am fost la ei m-am simtit excelent ca concurent .Organizare perfecta,oameni de treaba,au stiut si stiu sa-si astepte oaspetii asa cum stiu majoritatea oamenilor din familia AMATUR.SUCCES DANE SI TUTUROR ORGANIZATORILOR ACESTUI CONCURS.Ma onoreaza ca pot participa si eu si copii de la clubul care il conduc .Va saluta cu stima MARCU de la VATRA DORNEI

va asteptam cu drag la dej ! incercam sa facem ce putem pt ca toti concurentii sa aibe loc si sa se simta bine la dej ! !

da este confirmat vom pune 20 de mese !! deci este loc pt cei cre doresc sa se distreze la dej !! va rog inscrieri pana vineri seara la ora 21 !!

Back
Sus