Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
sunt prea lente , nu cred ca poti dezvolta un atac de la 2-3 m...il poti dezvolta dar depinde de rezultatedintre fetele pentru apa butterfly roundell sunt usoare dar nu stiu cu cat mai usoare, roaga pe dl. Rasvan Crisan sa cantareasca un roundell si un tenergy ca sa vezi diferenta..... apoi spune-ne si noua![]()
nu am jucat cu iarba niciodata si nu cred ca ma reprezinta , joc de la distanta, un joc mai defensiv dar atac destul de des cand am ocazia ,lemnul nu mai are dimensiunile din fabrica ,lama este adusa la dimensiunile normalepei in primul rand spune'ne tu cam ce stil de joc ai, daca e cazul sa iti recomandam o iarba sau nu!
nu stiu daca ai jucat cu lemnul asta , nu este deloc defensiv ,mai ales la dimensiunile care le are acum , este un lemn destul de rapid cu foarte mult control , nu joc la o distanta mai mare de 2-3matunci daca nu joci cu iarba/antipower dc joci cu un lemn def? te joci la o distanta mai mare de 2-3m de masa?
joc si de la un metru de masaeu zic sa te apropii la 1 m de masa si sa pui ceva gen nimbus soft care si alea sunt usurele si sa ataci cu toata convingerea
dar am uitat sa te intreb cate grame are lemnul tau caci spre exemplu eu am pus rakza7 si BFM2 pe un TBS doua fete tensor grele si avea 179 grame cu totul adica tzutz.... intrebarea textuala ar fi urmatoarea paleta ta este grea la modul real adica trece de 180 grame sau ti se pare tie grea ca sunt 2 situatii diferite cu solutii diferite...
da ,este un lemn defensiv in descrieri dar credema ca nu este chiar asa ,este mult mai rapid ca un lemn defensiv...am sa iau in evidenta si pryde 30, multumesc pt. parerinu, nu am jucat cu acest lemn, dar am gasit pe net ca este un lemn def(http://tt-shop.ro/def/48-butterfly-joo-se-hyuk.html). eu 1 ma joc cu pryde 30 pe un lemn off+( o fata are 30 de g taiata). mie mi se pare ca sare bine si ca vitez si control etc.
deci cu 2 fete de genu ai ajunge la 150 g.
am cumparat doua fete pryde 30 ,sunt usoare dar nici chiar 30 gr. paleta completa are cam 170 gr. e bine zic eu , nu am jucat inca cu ele dar pot sa spun ca au un sunet deosebit ,cel mai curios is de viteza lor pe un lemn mediu cu plus,si de controlul lor pe partea defensiva...voi vedea zilele astea....nu, nu am jucat cu acest lemn, dar am gasit pe net ca este un lemn def(http://tt-shop.ro/def/48-butterfly-joo-se-hyuk.html). eu 1 ma joc cu pryde 30 pe un lemn off+( o fata are 30 de g taiata). mie mi se pare ca sare bine si ca vitez si control etc.
deci cu 2 fete de genu ai ajunge la 150 g.