AmaTur: Turneu A [ TURNEU A "Cupa VIVA SPORT" ] - București 27 aprilie 2013

MIHAI esti clasat pe locul 33 -48
Locurile I din grupele 1 pana la 16 au avut tur liber iar celelate locuri I impreuna cu locurile II din toate grupele au jucat un tur in plus pt tabloul de 32.Tu ai fost eliminat in turul preliminar si am suferit pentru tine.
Nu a fost transparenta la alcatuirea tablurilor eliminatorii iar grupele de superiore la amatori alcatuite din 3 jucatori este o noua gaselnita marca DAN BODEANU.
Tabloul eliminatoriu de la OPEN prezinta mari anomalii in sensul ca nu s a tinut cont de o restrictiie elementara aceea ca ocupantii locurilor 1 si 2 dintr-o grupa ar fi trebuit sa se intalneasca numai in finala nu in semifinale cum teoretic s ar fi fost posibil in cazul a 8 jucatori.
In cea ce priveste organizarea au fost numerosi timpi morti iar spatiu de joc tare incomod.
Am stat langa domnul Bodeanu si TIberiu cand s a facut tabloul eliminatoriu la amatori si va pot spune ca s a facut in functie de pozitia in clasament.Cred ca e destul de transparent.

Pozitia in clasament este criteriu de alcatuirea grupelor inferioare .REZULTATELE din grupele inferioare si cele din superioare TREBUIESC sa fie criterii desfasurarii competitiei in continuare,dar organizatorul are dreptul sa faca cum doreste.

Pozitia in clasament este criteriu de alcatuirea grupelor inferioare .REZULTATELE din grupele inferioare si cele din superioare TREBUIESC sa fie criterii desfasurarii competitiei in continuare,dar organizatorul are dreptul sa faca cum doreste.
Din cate am observat tabloul eliminatoriu s a facut in functie de pozitia din grupa superioara(locul 1 sau 2 ocupat in grupa) si pozitia in clasament in sensul ca intai s au pus pe tablou locurile 1 in functie de pozitia ocupata in clasament si apoi locurile doi in functie de pozitia ocupata in clasament. Cred ca este la fel de transparenta si metoda aceasta ca aceea pe care cred ca o folositi si dumneavoastra cu locul in grupa si nr grupei pentru a forma tabloul.
In ceea ce priveste timpii morti si spatiul de joc incomod sunt de acord cu dumneavoastra.

.......
In cea ce priveste organizarea au fost numerosi timpi morti iar spatiu de joc tare incomod.
Nae Ioane, ai uitat sa spui ca grupa dumneata, de sase, a jucat la doua mese. Pt mine a fost tare incomod sa stau cu foaia in mana, fara masa, pt ca dumneata sa joci la doua mese. Un meci de-al dumneata dura cat doua de la vecini, daca mai aveai si spatiu, sa joci de la distanta, nici acum nu eram acasa. Erai destul de amuzant cu "avioanele" ce le trimitea-i pe masa, dar le labarea-i prea mult. Nu ma bagam, dar timpii morti au fost si din cauza grupei din care ai facut parte(Roman, Dinicescu, Horia, Gelu,etc)...ati ocupat inca o masa nejustificat.

Felicit pe Dan Bodeanu impreuna cu toti baietii de la Viva si ma bucur ca am stat pana la final, unde am vz vreo cinci meciuri (open) meciuri extra-tari... in special George- Lulu si Vio-Lulu care au aratat mare valoare, spectacol la greu.

In ceea ce priveste timpii morti si spatiul de joc incomod sunt de acord cu dumneavoastra.
La fiecare turneu sunt inerent si timpi morti, din cauza intarzierii unor grupe mai numeroase sau mai lente. Pentru acestia, organizatorii au fost uneori stresanti in incercarea de a-i grabi. Evdent, cei care incheie grupele mai devreme au de asteptat pana se incheie si grupele intarziate.
De remarcat:
- in timpul finalei la amatori jocurile la OPEN au fost intrerupte;
- eliminatoriile s-au desfasurat lejer, fara criza de timp, sferturile , semifinalele si finala s-au derulat pe rand, cu timp suficient de odihna intre jocuri;
Criterii utile pentru comparatie ar fi ora la care s-au incheiat turneul, numarul de jucatori la o masa si numarul total de jocuri/nr de mese.
In acest sens, turneul de la Viva s-a desfasurat in limite convenabile:
ora incheiere turneu Amatori 20,50;
ora incheiere turneu OPEN 23,07
nr participanti/masa 162/18 =9,00;
Nr total de jocuri oficiale:
amatori: 288 inf+72 sup+47 el=407
OPEN: 138 inf+48 inf+15 el=201
TOTAL 608 jocuri/18 mese=33,7 jocuri/masa;
In perioada 10,00-20,00 (maxima incarcare) s-au jucat 590j/18 mese/10 ore=3,3 jocuri/ora la o masa.
Personal ma consider multumit de fluenta turneului;
Recomand celor interesati de astfel de comparatii sa ia in considerare mai degraba argumentele "obiective", in dauna celor "subiective".

Dupa desfasurarea primei faze in care se tine cont de clasament AMATUR pozitiile viitoare nu mai au legatura cu clasamentul ci cu indicele grupei si locul ocupat in grupa .
Obs. locurile impare dau ordinea favoritilor in sens crescator a nr grupei iar cele pare in sens descrescator a nr. grupei.

Apropo, nea Ioane, nu te deranjeaza cumva ca Dan Bodeanu a pleaca astazi de la turneu si tot astazi a postat clasamentul!?

Apropo, nea Ioane, nu te deranjeaza cumva ca Dan Bodeanu a pleaca astazi de la turneu si tot astazi a postat clasamentul!?
E de apreciat si merita felicitat pt promtitudine .Felicitari si dvs pt victoria din turul II eliminatoriu dar mentionez ca unele meciuri ale mele au fost ff rapide mai ales la dl. ROMAN unde am castigat 5 ,1 si ZERO PUNCTE .

E de apreciat si merita felicitat pt promtitudine .Felicitari si dvs pt victoria din turul II eliminatoriu dar mentionez ca unele meciuri ale mele au fost ff rapide mai ales la dl. ROMAN unde am castigat 5 ,1 si ZERO PUNCTE .
Si nu v-ati pus intrebarea:"Ar trebui sa dam un punct atunci când conducem cu 10-0 ?" :)

Si nu v-ati pus intrebarea:"Ar trebui sa dam un punct atunci când conducem cu 10-0 ?" :)
La intrebarea asta m am gandit la inceputul partidei dar la 10 -0 am uitat si cand sa primesc serviciu am anticipat total gresit locul si serviciul a fost cam la 2 metri de paleta mea.

Felicitari Mihai ! Joc spectaculos si eficient, psihic foarte bun, iti meriti locul I.
Din pacate timpul nu mi-a mai permis sa stau pana la sfarsit sa te vad in finala, desi mi-as fi dorit.
Felicitari organizatorilor, din punctul nostru de vedere a fost mai mult decat ok. Probabil ca daca s-ar fi desfasurat concursul la "Casa Poporului" am fi fost incomodati de inaltimea incaperilor...
Sistemul cu 3 in grupa superioara mi s-a parut a fi un experiment reusit. Astfel se elimina eventualele "aranjamente". La sistemul clasic de 4 in superioare de multe ori poti sa nu te califici cu 2 victorii ori, cu acest sistem de 3 se schimba putin datele problemei. Dai meciul...esti eliminat. Mi se pare ok.
Viva Sport se poate baza si pe viitor cu participanti din Botoșani !
Respect.

Felicitari jucatorilor de tenis de masă din Călărași, care au avut o prestatie excelenta la acest turneu!

49-72 Dumitrescu Paul Ionut este acelasi cu Dumitrescu Paul care a jucat in turneul SKT-Amatur din 14 aprilie?
...........................
Completare: La amatori lipsesc 2 jucatori din clasamentul 49-72.

Ultima editare:
O organizare excelenta, Tibi si Horia au muncit mult ca sa iasa bine, bineinteles alaturi de d-l Bodeanu. Felicitari.

49-72 Dumitrescu Paul Ionut este acelasi cu Dumitrescu Paul care a jucat in turneul SKT-Amatur din 14 aprilie?

...........................

Completare: La amatori lipsesc 2 jucatori din clasamentul 49-72.

49--72 Gheorghe Neculai Galați [228]
49--72 Dumitrescu Matei București [1101]

Back
Sus