A adi.crainic senior 29 Apr 2013 #105 DiN Orastie Crainic Adrian- Open 203 Horvat Mircea- Amatori 418
ivan catalin senior 29 Apr 2013 #111 din Fagaras la amatori se inscriu CIKY CORNEL ,IVAN CATALIN ,LOLEA TOMA , POPA SORIN
sciurca junior 29 Apr 2013 #115 Muntean Alin - Târnaveni - amatori Benyi Crinel - Târnaveni - amatori
GeluBv Coordonator Onorific 29 Apr 2013 #116 sciurca a spus: Muntean Alin - Târnaveni - amatori Benyi Crinel - Târnaveni - amatori Click pentru a extinde... Alin, prietenul meu, stie ca nu se poate la amatori , chiar si Crinel...ambii au media peste limita,...de altfel sunt jucatori valorosi.
sciurca a spus: Muntean Alin - Târnaveni - amatori Benyi Crinel - Târnaveni - amatori Click pentru a extinde... Alin, prietenul meu, stie ca nu se poate la amatori , chiar si Crinel...ambii au media peste limita,...de altfel sunt jucatori valorosi.
GeluBv Coordonator Onorific 29 Apr 2013 #117 Ceausescu a spus: Buna ziua, Din Brașov la amatori Nica Ionut Click pentru a extinde... Grase, tai-o la open,.... ca nu merge
Ceausescu a spus: Buna ziua, Din Brașov la amatori Nica Ionut Click pentru a extinde... Grase, tai-o la open,.... ca nu merge
D dantim Guest 29 Apr 2013 #118 GeluBv a spus: Grase, tai-o la open,.... ca nu merge Click pentru a extinde... A iesit ursuletul din birlog ca nu l-am mai vazut de mult
GeluBv a spus: Grase, tai-o la open,.... ca nu merge Click pentru a extinde... A iesit ursuletul din birlog ca nu l-am mai vazut de mult
leordarares Coordonator Onorific 29 Apr 2013 #119 Din Vatra Dornei,amatori : Firu Marian Volosciuc Tiberiu